Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Νέα «μαργαριτάρια» για τον Λιγνάδη! Οι αυνανισμοί σε αμφιθέατρα και οι γυμνές φοιτήτριες

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και των «ορέξεών» του, καθώς αυτή τη φορά τον καταγγέλλει μία πρώην φοιτήτρια για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος της και προσβολή της προσωπικότητάς της κατά τη διάρκεια των σπουδών της, το έτος 2004-2005.

Η Α.Α., πρώην φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, καταγγέλλει στη «LiFO» περιστατικά με όσα διέπραττε με άνεση ο Δημήτρης Λιγνάδης και μάλιστα εντός του δημόσιου πανεπιστημίου, όπου πήγε να διδάξει για ένα εξάμηνο, το οποίο όμως δεν ολοκληρώθηκε, καθώς σταμάτησε ξαφνικά ύστερα από τέσσερις μήνες.

«Από την πρώτη μέρα στο μάθημα έκανε περίεργες ερωτήσεις. Σε μένα είχε ρωτήσει τι είναι αυτό που δεν θα έκανα ποτέ στο θέατρο. Δεν ήθελα να απαντήσω, γιατί φαντάστηκα ότι μου το λέει για να το κάνω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή επέμενε, του είπα ότι αυτό που δεν θα έκανα θα ήταν να γδυθώ. Και μου είπε “ωραία, γδύσου” και επέμενε με πολύ έντονο τρόπο» ανέφερε στη «LiFO».

Οπως είπε η κοπέλα, έχει στείλει μια καταγγελία στο ΣΕΗ για ένα από τα πρώτα περιστατικά και σε περίπτωση που την καλέσουν θα πάει να καταθέσει. Συγκεκριμένα, μία μέρα που είχαν μάθημα μαζί του η Α.Α. κάθισε στην πρώτη σειρά διαγώνια από την έδρα, οπότε τον έβλεπε από τη μέση και κάτω, και διαπίστωσε έκπληκτη πως είχε γυμνό το σημείο του σώματός του και αυνανιζόταν!

«Αυτός με είδε που ξαφνιάστηκα και γελούσε με ένα μειδίαμα, συνεχίζοντας ό,τι έκανε. Μετά τελείωσε, κουμπώθηκε και συνέχισε το μάθημα. Αυτό κατήγγειλα στο ΣΕΗ, αλλά υπήρξαν κι άλλα». Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, σε παραστάσεις όπως «Οι τρεις αδελφές» του Τσέχοφ ο Λιγνάδης έβαζε τα κορίτσια να δέρνονται μεταξύ τους και να γδύνουν το ένα το άλλο, και τα αγόρια να γλείφουν το πάτωμα, υποστηρίζει η πρώην φοιτήτρια και προσθέτει ότι ο σκηνοθέτης κάπνιζε χασίς κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Ενθουσιασμός

«Κανείς μας τότε δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει στη σχολή, η οποία ήταν νεοσύστατη. Ούτε Πρόγραμμα Σπουδών δεν είχαμε. Στην αρχή θεωρούσαμε σπουδαίο που θα μας δίδασκε ένας καλλιτέχνης σαν αυτόν. Μετά όλα αυτά θεωρήθηκαν κάτι σαν εκκεντρικότητες και ιδιαιτερότητες. Στην τάξη είχαμε ένα αγόρι με το οποίο από την πρώτη στιγμή σύναψε σχέση. Θυμάμαι ότι στην αρχή ο συμφοιτητής μας μιλούσε με ενθουσιασμό. Παρ’ όλα αυτά, από όσα μας μετέφερε στη συνέχεια, αντιλαμβανόμασταν ότι όλα αυτά που μας περιέγραφε ήταν πολύ κακοποιητικά και τοξικά. Η σχέση αυτή τελείωσε άδοξα. Βρέθηκαν και μια δυο φορές στην Αθήνα. Σίγουρα δεν ήταν κανονική σχέση. Ηταν ένας καθηγητής που είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν 18χρονο φοιτητή» κατήγγειλε η Α.Α., συμπληρώνοντας πως ο συμφοιτητής της μετά το τρίτο έτος εμφάνισε πολύ σοβαρά σημάδια κατάθλιψης, έπεσε στα ναρκωτικά και έκανε απόπειρες αυτοκτονίας!

«Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο η σχέση τους. Σήμερα κάνει θεραπεία και προσπαθεί να συνέλθει» είπε. Οπως ανέφερε η πρώην φοιτήτρια, ο σκηνοθέτης δεν σταμάτησε εκεί, αφού είχε προσεγγίσει κι άλλα άτομα από την ίδια τάξη. «Ο ένας μού είπε ότι θέλει να στείλει κάτι στο ΣΕΗ. Ο άλλος δεν έχει μιλήσει, παρότι όλοι ξέραμε πως κάτι γινόταν και τον πίεζε» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...