Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι φωτογραφίες που «καίνε» τον Λιγνάδη και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του βιασμού του νεαρού Αιγύπτιου!

Αν και ο προφυλακισμένος -πλέον- Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας ότι είχε ολοκληρωμένη ερωτική σχέση με τον 23χρονο σήμερα Σαλέμ, τον «καίνε» οι φωτογραφίες με σεξουαλικό υπονοούμενο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αλλά και η κατάθεση του νεαρού αλλοδαπού στην οποία περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον βιασμό που φέρεται ότι υπέστη από τον ηθοποιό στην Επίδαυρο τον Αύγουστο του 2015!

Ο ένας εκ των δύο νεαρών Αιγυπτίων, οι οποίοι κατηγορούν για κακοποίηση τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, προσκόμισε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση τέσσερις φωτογραφίες, οι οποίες φέρεται ότι αποδεικνύουν τις πολύ στενές σχέσεις που είχε με τον 56χρονο σκηνοθέτη. Οι δύο από αυτές, που είναι γροθιά στο στομάχι, τραβήχτηκαν στο καμαρίνι του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την παράσταση «Ριχάρδος ο Γ’», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός διακρίνεται να ποζάρει ημίγυμνος μπροστά από τον καθρέφτη, ενώ από πάνω του έχει σκύψει ο 16χρονος -τότε- Σαλέμ και τον αγκαλιάζει, χαϊδεύοντάς του το γυμνό στέρνο με το ένα χέρι και απαθανατίζοντας τη σκηνή με το άλλο!

lignadis kamarini
Τα χάδια του Σαλέμ στον ημίγυμνο Λιγνάδη

Οπως ισχυρίστηκε ο Αιγύπτιος στη συμπληρωματική κατάθεσή του, οι άλλες δύο φωτογραφίες-φωτιά, που φέρεται ότι καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του Δημήτρη Λιγνάδη ότι δεν είχε ερωτικές σχέσεις με ανηλίκους, τραβήχτηκαν στο σπίτι του προφυλακισμένου ηθοποιού. Στη μία διακρίνεται ο 23χρονος -σήμερα- Αιγύπτιος να ποζάρει στον φακό φορώντας μόνο το μποξεράκι του, ενώ η άλλη δείχνει τον ηθοποιό να στέκεται σχεδόν γυμνός μπροστά από τον καθρέφτη του δωματίου του! Σύμφωνα, μάλιστα, με τον καταγγέλλοντα, ο γνωστός σκηνοθέτης τον είχε απειλήσει ότι, εάν «ανέβαζε» ποτέ στο διαδίκτυο κοινή φωτογραφία τους, θα έβαζε μια «πρώην» του να τού… πετάξει οξύ στο πρόσωπο!

φ3 image 2
Ο πίνακας με το γυμνό αγόρι στο σπίτι του Λιγνάδη

Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι όσα περιγράφει στην κατάθεσή του. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μαζί με άλλους δύο φίλους του, ηλικίας 16 χρονών, ήταν τα «παιδιά του Λιγνάδη». «Μας έλεγε συνέχεια ότι ήμασταν τα παιδιά του, τα “παιδιά του Λιγνάδη”. Αυτό μας έκανε να αισθανόμαστε στην εφηβική μας ηλικία σπουδαίοι, σημαντικοί και ξεχωριστοί. Πηγαίναμε πολύ συχνά στις θεατρικές του παραστάσεις, τόσο σε μεγάλα θέατρα όσο και σε μικρότερες σκηνές. Ηταν ιδιαίτερα χειριστικός με εμάς στην ευαίσθητη ηλικία που ήμασταν και ήξερε ακριβώς τον τρόπο συμπεριφοράς του στον καθένα μας. Εκμεταλλευόταν τις συναισθηματικές μας ανάγκες και την έλλειψη στηρίγματος από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό μας χρησιμοποιούσε για να διενεργεί και γενετήσιες πράξεις μαζί μας. Ειδικότερα, εγώ του έκανα στοματικό έρωτα, θωπείες στο σώμα, εκείνος με έγλειφε στο σώμα. Με το ένα από “τα παιδιά του” είχε κάνει πρωκτικό σεξ» τονίζει ο 23χρονος Σαλέμ.

φ2 image 3
Ο Σαλέμ με το μποξεράκι του στο σπίτι του Λιγνάδη

«Αυνανιζόταν πολύ βίαια»

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν, επίσης, όσα αναφέρει για τη σεξουαλική κακοποίησή του σε σουίτα ξενοδοχείου στην Επίδαυρο: «Ενώ εγώ είχα ξαπλώσει μπρούμυτα για να κοιμηθώ, φορώντας μια κοντομάνικη μπλούζα, εσώρουχο και σορτσάκι, μπήκε στο δωμάτιο ο κατηγορούμενος. Ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και κοιμόμουν, ήρθε πάνω μου, πέρασε το χέρι του κάνοντας λαβή γύρω από τη μέση μου, με ανασήκωσε από το κρεβάτι με πολλή δύναμη και με ακινητοποίησε. Στη συνέχεια, μού κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και άρχισε να με γλείφει στον πρωκτό με έντονο τρόπο. Παράλληλα, αυνανιζόταν πολύ βίαια. Στη συνέχεια, με άφησε μπρούμυτα στο κρεβάτι, με ακινητοποίησε πάλι με τις φυσικές του δυνάμεις και συνέχισε τον αυνανισμό του, τρίβοντας το πέος του στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό μου. Οταν ολοκλήρωσε την πράξη του αυτή, εκσπερμάτισε στην πλάτη μου… Εγώ έμεινα εκεί, ακίνητος και σοκαρισμένος… Ημουν πραγματικά στενοχωρημένος, γιατί δυστυχώς είχα υποστεί βιασμό και στο παρελθόν, όταν ήμουν πέντε ετών, από θείο μου που ζει στην Αίγυπτο»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...