Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025

«Δένει» Γερμανού ο Alpha

Κίνηση ματ από τον Alpha για να μη χάσει...

Η Μαρία Ένεζλη και ο Διονύσης Αλέρτας βάπτισαν τα παιδιά τους

Η Μαρία Ενεζλη και ο σύζυγός της Δημήτρης βάφτισαν...

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ζαμπίδης – Η αποκάλυψη του Λιάγκα

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον...

Έλενα Τσαγκρινού: «Έλαβα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Η Έλενα Τσαγκρινού πριν από περίπου ένα χρόνο έφερε...

Από τη Μόσχα στο Μιλάνο

Ο (ατσάλινος) Παναθηναϊκός νίκησε στην παράταση την ΤΣΣΚΑ με 73-72, ισοφάρισε σε 2-2 και θα παίξει τελικό για την πρόκριση στο φάιναλ φορ

Μπορεί να έσπασαν καρδιές χθες στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός στο φινάλε (κι έπειτα από παράταση) ήταν εκείνος που πανηγύρισε (73-72). Εκανε το 2-2 στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο ματς στη Ρωσία (Παρασκευή, 19.00). Ο Διαμαντίδης ήταν σε πολύ κακή ημέρα (1/10 σουτ), αλλά ο Φώτσης έβαλε το τρίποντο της χρονιάς για το «τριφύλλι» (από τα δέκα μέτρα!) ισοφαρίζοντας 71-71 στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Η ΤΣΣΚΑ στη συνέχεια έχασε την επίθεσή της, ο Διαμαντίδης κέρδισε φάουλ στα 8,4”, ευστόχησε στις βολές (73-71), με τον Γουίμς να παίρνει την τελευταία επίθεση για τους φιλοξενούμενους και να πηγαίνει κι εκείνος στη γραμμή του φάουλ. Εβαλε την πρώτη βολή, έχασε τη δεύτερη, όμως ο Διαμαντίδης δεν συγκράτησε την μπάλα στο ριμπάουντ δίνοντας επαναφορά στην ΤΣΣΚΑ στα 2”. Ο Γουίμς πήρε την πάσα, αλλά πάτησε την τελική γραμμή και κάπως έτσι το παιχνίδι -που μόνο για καρδιακούς δεν ήταν- ολοκληρώθηκε (73-72).

Οι Ματσιούλις (15 π.), Λάσμε (14 π.) και Γκιστ (12 π.) ξεχώρισαν από τον Παναθηναϊκό, με τον Γουίμς (12 π.) να κρατάει μόνος του την ΤΣΣΚΑ στην τέταρτη περίοδο και την παράταση. Καλός και ο Μίτσοβ για τους Ρώσους (15 π.).

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην παρουσία του Μαυροκεφαλίδη (10 π.) στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν και σημείωσε έξι κρίσιμους πόντους, οι οποίοι έφεραν το σκορ στο 61-54 και ενδεχομένως να ήταν αρκετοί, αν ο Γουίμς δεν έπαιρνε μπροστά! Εως εκείνο το σημείο είχε μόλις δύο πόντους, αλλά σημείωσε δύο μεγάλα τρίποντα και άλλους δύο πόντους με τζαμπ σουτ, βάζοντας την «αρκούδα» ξανά στο ματς! Ο Φριτζόν πάντως ήταν εκείνος που έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση πατώντας τη γραμμή του τριπόντου στο 0,1”!

Οσο για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η ΤΣΣΚΑ με εντυπωσιακό ποσοστό στα τρίποντα (4/6) κατάφερε να κρατηθεί μέσα στο ματς και να ανακάμπτει με τα μεγάλα της σουτ, όταν ο Παναθηναϊκός αποσπούσε καλές διαφορές (μέχρι και στο +9 έφτασαν οι γηπεδούχοι). Στην αντίπερα όχθη, τα τρίποντα ήταν η αχίλλειος πτέρνα των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος (3/9).
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 37-38, 51-48, 64-64, 73-72 (παρ.).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λαέρτης Μαλκότσης: Δε θα πιστέψετε ποιοι γνωστοί ηθοποιοί είναι οι γονείς του

Ο Λαέρτης Μαλκότσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την...

Πώς η άλλοτε «εθνική παρθένα» Άννα Μαρία Λογοθέτη έφτασε να πληρώνεται (!!!) από τη Νέα Δημοκρατία

Οταν πριν από λίγες δεκαετίες ο συνάδελφος Γιάννης Πουλόπουλος,...

Λευτέρης Πανταζής: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – «Ζω από θαύμα»

Από θαύμα σώθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, που την Παρασκευή...

Η πρωινή «Βίβλος» του savoir vivre της Μαρί Σαντάλ

Ως μητέρα πέντε παιδιών, ιδρύτρια μιας επιτυχημένης σειράς παιδικών...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει με μπικίνι και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αν δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να είναι εύκολα μοντέλο. Ψηλή, με ωραίο σώμα και όμορφη γυναίκα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ο Παναγιώτης Στάθης στη θέση του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1;

Ο Παναγιώτης Στάθης στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη;Κι όμως...
spot_img
spot_img