Φουντώνουν οι φήμες για κρίση στον γάμο ξανθιάς βουλευτού

Πυκνώνουν οι φήμες ότι ο γάμος ξανθιάς βουλευτού μπάζει πολλά νερά… Τις φήμες αυτές ενισχύει συχνά πυκνά και η ίδια, καθώς έχει να εμφανιστεί παρέα με τον σύζυγό της από τη μέρα του γάμου της!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Και όχι μόνον αυτό, αλλά παρατηρείται και ιδιαίτερα αυξημένη δραστηριότητα στα social media, που μοιάζει να είναι σαν μια ψυχολογική διέξοδος σε όσα δύσκολα περνάει. Οσον αφορά τον σύζυγο, αυτός αγνοείται περισσότερο και από τους αγνοουμένους της Αγγελικής Νικολούλη. Αρκετές από τις αναρτήσεις της στα social media εκπλήσσουν με το περιεχόμενό τους και εγείρουν ερωτήματα του τύπου «τι θέλει να πει η ποιήτρια»…

Στα πηγαδάκια

Η εν λόγω βουλευτής τον ελεύθερο χρόνο της δείχνει να τον περνά με φίλες αλλά και με την οικογένειά της, αλλά ποτέ με τον άντρα της.

Το «μυστικό» της, που το εκμυστηρεύεται μόνο στους ανθρώπους που εμπιστεύεται, αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της Βουλής! Δεν δείχνει -τουλάχιστον δημόσια- ούτε να την ενδιαφέρει αυτό ούτε και να έχει την πρόθεση να μοιραστεί όποιο πρόβλημα βιώνει. Κρατά χαμηλό πολιτικό προφίλ και τίποτε πάνω της δεν μαρτυρά την κρίση που ίσως περνά ο γάμος της. Το αντίθετο μάλιστα. Ο υπερβάλλων ζήλος για την άψογη εξωτερική εμφάνιση και για την ενεργή πολιτική δραστηριότητα στέλνει εμμέσως μηνύματα «εγώ αντέχω και στα δύσκολα» και «ποτέ δεν θα με δείτε να λυγίζω»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ