Κρίσιμες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη

Στα χέρια της εισαγγελίας το μέλλον του γνωστού ηθοποιού

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του.

Τρεις γυναίκες κατέθεσαν εναντίον του για διάπραξη κακουργηματικών κατηγοριών και συγκεκριμένα για δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος χειρίζεται την υπόθεση έχοντας στα χέρια του τη δικογραφία, με όλες τις καταθέσεις των γυναικών και το υπόμνημα που κατέθεσε ο ηθοποιός δίνοντας εξηγήσεις. Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημα αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι τρεις κυρίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο κύριος Σπυρόπουλος αφού μελετήσει αναλυτικά τα στοιχεία θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη κατά του ηθοποιού ή θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Σε περίπτωση πάντως που ασκηθεί ποινική δίωξη η δικογραφία με τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απολογίας, ο ανακριτής μαζί με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ