Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το DNA «καρφώνει» τα κτήνη των Γλυκών Νερών – Έρευνες για «εσωτερικούς» πληροφοριοδότες

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου της 20χρονης Καρολάιν

Στα λάθη που έκαναν οι σαδιστές δολοφόνοι της 20χρονης Καρολάιν, στο διάστημα της περίπου μιάμισης ώρας που παρέμειναν στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά, ποντάρει η ΕΛ.ΑΣ για να φτάσει στην άκρη του αιματοβαμμένου νήματος του άγριου φονικού, που άφησε άναυδο το πανελλήνιο!

Την ώρα που η κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του πρωτοφανούς βαναυσότητας εγκλήματος, που όμοιό του δεν είχε γίνει τα τελευταία χρόνια, οι έρευνες για τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία «κτήνη» -ο τέταρτος είχε ρόλο τσιλιαδόρου-, που εισέβαλαν προχθές τα ξημερώματα στη μονοκατοικία της 20χρονης φοιτήτριας και του 32χρονου συζύγου της, πιλότου ελικοπτέρων της Πολιτικής Αεροπορίας, δεν υπολόγισαν κάτι πολύ βασικό: ότι θα άφηναν πίσω τους στοιχεία αφενός στην προσπάθειά τους να βρουν τα χρήματα που είχε κρύψει το ζευγάρι μέσα σε μια «MONOPOLY», στο ισόγειο της μεζονέτας, αφετέρου πάνω στην πάλη με τη νεαρή μητέρα, η οποία προσπάθησε ως την τελευταία της πνοή να προστατεύσει το 11 μηνών κοριτσάκι της, το οποίο οι κουκουλοφόροι σημάδευαν με το όπλο!

Για αυτόν τον σκοπό έχει δοθεί εντολή στα εγκληματολογικά εργαστήρια να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με την υπόθεση, εστιάζοντας στο DNA που ενδέχεται να οδηγήσει στα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών. Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, όχι μόνο από τη στιγμή της εισβολής αλλά και προηγούμενων ημερών, ενώ ψάχνουν για «εσωτερικούς» πληροφοριοδότες, παλιούς περιστασιακούς εργαζομένους στο σπίτι, οι οποίοι ενδέχεται να γνώριζαν για την αγοραπωλησία ενός οικοπέδου από το ζευγάρι, αλλά και για την ανάληψη των 10.000 ευρώ που είχε κάνει για τις ανάγκες ενός σπιτιού που σχεδίαζε να χτίσει.

karoline1 1024x614 1 600x360 1

Στη μονοκατοικία

Αλλα πιθανά λάθη των δραστών που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι να μη φορούσαν γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη μονοκατοικία και η μεγάλη πιθανότητα να είναι σεσημασμένοι. Για αυτόν τον λόγο οι δύο ομάδες αστυνομικών που διενεργούν τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, δηλαδή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών, «ξεσκονίζουν» τους φακέλους ποινικών, κυρίως όσων έχουν αποφυλακιστεί το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη σχηματιστεί μια «κόκκινη λίστα» περίπου 100 υπόπτων, που ερευνώνται ένας προς ένας για να διαπιστωθεί αν κάποιοι από αυτούς έχουν σχέση με τη ληστεία και τη δολοφονία της νεαρής μητέρας. Τέλος, με οδηγό την αρχική κατάθεση του 32χρονου πιλότου ελικοπτέρων, αλλά και όσες θα κληθεί να δώσει τις επόμενες ημέρες, αφού ξεπεράσει το σοκ, θα αξιοποιήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα ανακαλέσει στη μνήμη του για να περάσουν χειροπέδες στα «τέρατα» που έκοψαν με τόσο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της 20χρονης Καρολάιν.

Οι Αρχές θεωρούν αρκετά πιθανό το σενάριο οι δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος να είχαν μπει και στο παρελθόν σε σπίτια, ενώ οι ιδιοκτήτες τους ήταν μέσα. Δεν αποκλείεται να είναι μέλη άγριας συμμορίας με έδρα τα δυτικά προάστια, η οποία λυμαίνεται την περιοχή και «χτυπά» κυρίως σπίτια ηλικιωμένων.

Επίσης, όλα δείχνουν ότι σχεδίαζαν επί ημέρες την εισβολή στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη και είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους, κάτι που προκύπτει μεταξύ άλλων και από το γεγονός ότι «τύφλωσαν» τις κάμερες του σπιτιού, χωρίς να καταγραφεί η παραμικρή κίνηση.

Το προφίλ

Επίσης, πιθανότατα είχαν πληροφορίες ότι η 20χρονη Καρολάιν και ο 32χρονος Μπάμπης έκρυβαν μετρητά και χρήματα, ενώ ήξεραν και ότι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τη μοιραία νύχτα, και παρ’ όλα αυτά μπήκαν με προφανή σκοπό να τους πιέσουν να αποκαλύψουν την κρυψώνα.

Οι αστυνομικοί που φτιάχνουν το προφίλ των δραστών φέρεται ότι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για άτομα με έντονο αντικοινωνικό στοιχείο και παντελή έλλειψη συναισθημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι προχώρησαν στο έγκλημα παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της αδικοχαμένης φοιτήτριας δεν αντιστάθηκε και τους είπε από την αρχή πού έκρυβε τα 10.000 ευρώ. Παράλληλα, ενώ είχαν μαζί τους όπλα, αφαίρεσαν με τα χέρια τη ζωή της όμορφης Καρολάιν, ενώ άφησαν την αποτρόπαιη πράξη τους να εξελιχθεί και δεν υποχώρησαν μέχρι να «πάρουν» και την τελευταία ανάσα της 20χρονης, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να σκοτώσουν.

zeygari arthro

Νεκροτομή: Ο φονιάς έφραξε το στόμα της Καρολαϊν με ύφασμα

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου της 20χρονης Καρολάιν, η οποία βασανίστηκε και τελικά δολοφονήθηκε μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που διενήργησε τη νεκροτομή στο άψυχο σώμα της αδικοχαμένης κοπέλας, η 20χρονη δεν στραγγαλίστηκε, αλλά ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, λόγω απόφραξης των αεροφόρων οδών. Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας χρησιμοποίησε κομμάτια από ύφασμα, σφίγγοντάς της το στόμα με την παλάμη των χεριών του! Ηταν τέτοια, μάλιστα, η δολοφονική μανία του που, ταυτόχρονα, της έφραξε και τη μύτη με τον αντίχειρα και τον δείκτη! Ως εκ τούτου, η νεαρή μητέρα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός της. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής εντόπισε σημάδια στο πρόσωπο της 20χρονης, τα οποία πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν όσο πάλευε για τη ζωή της.

Αδίστακτοι

Σύμφωνα με όσα επικαλέστηκε σε δηλώσεις του αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, η κοπέλα, βλέποντας τους τρεις αδίστακτους ληστές να έχουν καθηλώσει τον 32χρονο σύζυγό της που κοιμόταν δίπλα της, τινάχτηκε από το κρεβάτι και πήρε στην αγκαλιά της το 11 μηνών κοριτσάκι της. Τότε, ένας από τους δράστες εξοργίστηκε, χίμηξε πάνω της και, αφού της άρπαξε το παιδί από τα χέρια, το πέταξε με μίσος στην κούνια! Η μητέρα, η οποία γνώριζε πολεμικές τέχνες, προσπάθησε στη συνέχεια να τον απωθήσει για να μην κάνει κακό στο κοριτσάκι, αλλά τότε εκείνος την άρπαξε απ’ τον λαιμό και με ένα κομμάτι ύφασμα της έφραξε το στόμα για να μην ακούγονται οι φωνές της.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τον 32χρονο πιλότο, ο οποίος κατάφερε να λυθεί με μεγάλη δυσκολία, αφαίρεσαν το ύφασμα από το στόμα της κοπέλας, θεωρώντας ότι είχε λιποθυμήσει. Ωστόσο, είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή, προκαλώντας συντριβή στον σύζυγό της, που ήλπιζε σε ένα θαύμα. Ο ιατροδικαστής διέκρινε ότι στο στόμα της κοπέλας δεν υπήρχαν εμπόδια, γι’ αυτό και δεν μπορεί να διαπιστωθεί με ακρίβεια αν η απόφραξη έγινε αποκλειστικά από το ύφασμα ή μόνο απ’ την παλάμη του δολοφόνου ή και από τα δύο.

«Ήταν κορίτσι μάλαμα» λένε στην Αλόννησο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου από την τραγική είδηση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, με τη διευθύντρια του σχολείου όπου φοίτησε η άτυχη κοπέλα να μην μπορεί να πιστέψει ότι η πρώην μαθήτριά της βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια αδίστακτων κακοποιών!

«Χθες, όταν η είδηση έφτασε εδώ, μούδιασε όλο το νησί» περιγράφει η διευθύντρια του Γυμνασίου-Λυκείου Αλόννησου Μερόπη Μαχαιρίδου, ενώ αμέσως μετά αναφέρει: «Ακόμα και οι καινούργιοι συνάδελφοι, που δεν γνώρισαν την Καρολάιν, μας είδαν τόσο ταραγμένους όλους και κατάλαβαν τι σήμαινε για εμάς αυτό το κορίτσι, σαν να ήξεραν και οι ίδιοι το παιδί. Τώρα, όλοι οι κάτοικοι λένε πως ήταν ένας “τζάμπα”, ένας απάνθρωπος θάνατος. Αναρωτιόμαστε: Γιατί να γίνει όλο αυτό; Είμαστε όλοι με σκυφτά τα πρόσωπα. Είναι δύσκολο, είναι μια ημέρα πένθους για το νησί! Η 20χρονη ήταν “η χαρά της ζωής”».

«Ηταν πολύ εξωστρεφής, πάντα χαρούμενη, γελαστή και αισιόδοξη. Ηταν το κεντρικό πρόσωπο σε όλες τις παρέες. Ενα ιδιαίτερο πλάσμα, χαρισματικό, ένα ιδιαίτερο παιδί, έξυπνη, αριστούχος μαθήτρια, σημαιοφόρος. Ηταν και τόσο δραστήρια! Και με τον αθλητισμό και με θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο, στις οποίες έπαιρνε σε όλες μέρος. Ηταν και όμορφη σε όλα της. Ομορφο πρόσωπο και όμορφη στην ψυχή. Ενα μάλαμα ήταν».

Τέλος, μιλώντας στο newsit.gr, αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε η Καρολάιν με τον Μπάμπη, τον 32χρονο -σήμερα- πιλότο που της έκλεψε την καρδιά. «Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μαθήτρια στην Α΄ τάξη του λυκείου. Ο Μπάμπης είχε έρθει ένα Πάσχα εδώ, στο σπίτι που έχει η οικογένειά του στο νησί… Οποτε μπορούσε ο Μπάμπης ερχόταν στο νησί και ήταν μαζί. Ηταν, λοιπόν, μια σχέση από απόσταση μέχρι να τελειώσει η Καρολάιν το λύκειο και να μπορέσουν να είναι μαζί. Με το που τελείωσε το κορίτσι το σχολείο, παντρεύτηκαν. Η Καρολάιν το ήθελε πολύ. Εκαναν και το παιδάκι τους και ήταν τόσο ευτυχισμένοι» αναφέρει η κυρία Μαχαιρίδου, λέγοντας ότι η μητέρα του 32χρονου ήταν συνάδελφός της.

Η φωτογραφία που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει

Κόμπο στον λαιμό και των πιο ψύχραιμων προκαλεί μία φωτογραφία που ανάρτησε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, στην οποία διακρίνεται ένας συνάδελφός του να κρατά στοργικά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από σαδιστές ληστές! Το συγκινητικό ενσταντανέ, γροθιά στο στομάχι, τραβήχτηκε λίγο μετά το φρικτό έγκλημα.

ΜΩΡ0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ1

Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί βρήκαν το βρέφος να σπαράζει στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του και το απομακρύνουν. Ενας αστυνομικός το έχει πάρει στην αγκαλιά του και προσπαθεί να το ηρεμήσει. Οπως θα έκανε κάθε άνθρωπος για το δικό του ή για οποιοδήποτε παιδί!

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...