Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025

Ο διασημότερος βουδιστής μοναχός στον κόσμο κατηγορείται για σεξ με «στρατό» γυναικών

Ο διασημότερος βουδιστής μοναχός Σαολίν στον κόσμο, που έχτισε...

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Πιστεύω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» και...

Πήρε φωτιά η πένα του Αλέξη Τσίπρα

Μιλάμε για τον Αλέξη Τσίπρα, που γράφει στο εξοχικό του στο Σούνιο και, όπως μαθαίνουμε, έγραψε ήδη περί τις 500 σελίδες.

Τη σκυτάλη από την Ελένη Τσολάκη θα παίρνει τα Σαββατοκύριακα η Καραβάτου

Καυτές είναι εξελίξεις όσον αφορά το νέο πρόγραμμα του ANT1, καθώς με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται τόσο η πρωινή καθημερινή, ενημερωτική ζώνη όσο και εκείνη του Σαββατοκύριακου.

Νέα έρευνα εις βάρος του Λιγνάδη για κακοποίηση και άλλου ανηλίκου

Αντιμέτωπος με ακόμη μία κακουργηματική πράξη που αφορά βιασμό ανήλικου αγοριού, την τέταρτη κατά σειρά, βρίσκεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο προφυλακισμένος για βιασμό κατά συρροή από τον περασμένο Φεβρουάριο στις Φυλακές της Τρίπολης ηθοποιός και σκηνοθέτης καλείται από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο να δώσει εξηγήσεις έπειτα από καταγγελία βιασμού που προέκυψε από την κατάθεση στη 19η ανακρίτρια ενός 24χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση πριν από επτά χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος προσήλθε αυτοβούλως τον περασμένο Μάρτιο και κατήγγειλε τον σκηνοθέτη ότι πριν από επτά χρόνια τον βίασε δύο φορές.

Στον εισαγγελέα

Μετά την αποτίμηση της κατάθεσης αυτής από την ανακρίτρια ο φάκελος εστάλη στην Εισαγγελία της Αθήνας και ανατέθηκε στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο για να διενεργηθεί έρευνα. Ο εισαγγελικός λειτουργός έστειλε τη σχετική παραγγελία για να ληφθούν ανωμοτί εξηγήσεις από τον ηθοποιό στο Τμήμα Ασφαλείας Τριπόλεως και στη συνέχεια θα αποφασίσει σχετικά με την άσκηση νέας δίωξης σε βάρος του ή μη.

Ο Λιγνάδης έχει προφυλακιστεί για δύο υποθέσεις βιασμών ανήλικων αγοριών, ενώ στα τέλη Μαρτίου του ασκήθηκε νέα δίωξη για ακόμα έναν βιασμό σε βάρος ενός Ελληνα που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη στο σπίτι του το 2018. Μάλιστα στη μήνυσή του αναφέρει ότι, όταν είχε πάει στο σπίτι του, ο σκηνοθέτης τού έδειχνε στον υπολογιστή του και πορνογραφικό υλικό.

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που «ανατίναξε» το ελληνικό θέατρο τρέχουν, ενώ συνεχίζεται η έρευνα που διεξάγεται μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του σκηνοθέτη τον προηγούμενο μήνα. Από τις Αρχές διεξάγεται έρευνα σε μηνύματα, κλήσεις, e-mails και κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες και βίντεο, με ζητούμενο εάν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις που ενδεχομένως έχει τελέσει ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Επέτειο 18 χρόνων γάμου γιόρτασε Έλληνας παρουσιαστής

Επέτειο γάμου 18 χρόνων γιόρτασε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής
spot_img
spot_img