Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Σύλληψη Γεωργιανού στα σύνορα – Ύποπτος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά τη σύλληψη Γεωργιανού που προσπάθησε να φύγει από τη χώρα από τον Εβρο.

Πρόκειται για άτομο ηλικίας περίπου 30 ετών, που ταιριάζει στις περιγραφές που είχε δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν. Οι Αρχές τον συνέλαβαν καθώς προσπάθησε να διαφύγει χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο και ταξιδεύοντας με τουριστικό λεωφορείο μέσω των Κήπων του Εβρου, με κατεύθυνση τη Βουλγαρία. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν λόγω του πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, προκειμένου να ακολουθήσει η διοικητική του απέλαση.

Ομως, παράλληλα, κρίνεται ύποπτος για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά και θα ανακριθεί περαιτέρω από αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας για τρεις λόγους.

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν. Οπως είχε πει στην κατάθεσή του, είδε το πρόσωπο ενός από τους τρεις δράστες, του πιο κοντού από αυτούς. Οταν ανέβηκε στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και είδε το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαψός, με ύψος 1,72 και με περιττά κιλά. Μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών του. Η περιγραφή ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του Γεωργιανού.

Babis

Με πλαστό διαβατήριο

Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του υπόπτου είναι πως επιχείρησε να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία και το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων.

Το τρίτο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του Γεωργιανού είναι πως έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης ληστείας σε σπίτι στο Πικέρμι που έχει ομοιότητες με τη ληστεία στα Γλυκά Νερά. Τα μέχρι τώρα στοιχεία και η ανάλυση του DNA δείχνουν πως ήταν ένας από τους πέντε ληστές οι οποίοι έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή βοηθό τους, στις 7 Μαρτίου, στο Πικέρμι.

Τα τρία αυτά στοιχεία έχουν καταστήσει ύποπτο τον Γεωργιανό συλληφθέντα για τη ληστεία στο Πικέρμι και την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Ο Γεωργιανός θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το τι έκανε την ημέρα της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει αν ο Γεωργιανός αναγνωριστεί από τον 32χρονο πιλότο ως ένας από τους δολοφόνους της 20χρονης συζύγου του.

Πάνω στο κρεβάτι

Παράλληλα, θα εξεταστεί αν ταυτίζεται γενετικό του υλικό με τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σώμα και στα ρούχα της άτυχης νεαρής μητέρας, που την έπνιξαν και την έδεσαν μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι.

Την ίδια ώρα, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ καταφθάνουν καθημερινά πληροφορίες για αυτοκίνητα και άτομα που κρίθηκαν ύποπτα από κατοίκους των Γλυκών Νερών. Ανάμεσα σε αυτές τις πληροφορίες είναι και μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ATM.

Ολες οι πληροφορίες εξετάζονται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, καθώς κάποιες από αυτές ενδεχομένως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, ξεκίνησε νέα έρευνα, με τη λίστα των υπόπτων να επικεντρώνεται σε περίπου 30 σκληρούς ποινικούς.

Την ώρα της ληστείας μετά φόνου δεν κυκλοφορούσε κόσμος έξω και εκτιμάται πως οι εκπομπές από ύποπτα κινητά τηλέφωνα θα οδηγήσουν τις έρευνες προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Θα κληθούν οι περίπου 30 ύποπτοι να δώσουν εξηγήσεις για το πού βρίσκονταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, την ώρα της άγριας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας μπροστά στα μάτια του μόλις 11 μηνών μωρού της.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...