Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Δολοφονία Καρολάιν: Η Αστυνομία δεν έχει ανακαλύψει κάτι σημαντικό σε βάρος των δραστών!

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της ληστείας στα Γλυκά Νερά

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της ληστείας στα Γλυκά Νερά, που κατέληξε στην αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, καθώς τα ίχνη που άφησαν πίσω τους τα τρία κτήνη τα οποία εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη, φαίνεται πως είναι πολύ «φτωχά» και δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες της κοινωνίας να βρεθούν οι δράστες και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη!

Αν και έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το άγριο φονικό που συντάραξε το πανελλήνιο, η συλλογή στοιχείων αποδεικνύεται δύσκολη δουλειά για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως, το DNA που εντοπίστηκε στη μεζονέτα του τρόμου είναι αταυτοποίητο, δηλαδή δεν ανήκει σε σεσημασμένους κακοποιούς που δείγματά τους υπάρχουν στην τράπεζα δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, υπήρξαν μεμονωμένες στιγμές που οι δράστες ενήργησαν σαν άριστοι επαγγελματίες, βγάζοντας μέχρι και τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό σύστημα με τις κάμερες, ενώ δεν υπάρχει ούτε μια μαρτυρία που να πιστοποιεί περίεργες κινήσεις γύρω από το σπίτι το δίωρο 4 με 6 το πρωί της 11ης Μαΐου.

Οι αστυνομικοί ποντάρουν πλέον στα συμπεράσματα που ίσως προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Οpen, από την κεραία εκπομπής της περιοχής έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων κινητών το κρίσιμο χρονικό διάστημα που έγινε η ληστεία μετά φόνου, με τους αστυνομικούς να ερευνούν ποια από αυτά δεν «δικαιολογούν» την παρουσία των κατόχων τους στο οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται και η μονοκατοικία του 32χρονου πιλότου.

Ακόμη και στην περίπτωση που οι δράστες χρησιμοποίησαν επιχειρησιακά κινητά, ο εντοπισμός τους θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της εξιχνίασης. Παράλληλα, οι Αρχές φέρεται ότι εξετάζουν βίντεο, στο οποίο διακρίνεται όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή, ενώ έχουν στα χέρια τους και το σκίτσο του ενός εκ των δραστών, όπως αυτό προέκυψε από τις περιγραφές του συζύγου της άτυχης Καρολάιν.

caroline 5

Χθες το πρωί στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη έφτασε συνεργείο καθαρισμού, προκειμένου να καθαρίσει το εσωτερικό της από το ειδικό υλικό που άφησε η Σήμανση.

Ο 32χρονος πιλότος ήταν ήδη μέσα, ωστόσο αποχώρησε λίγο αργότερα, καθώς κάθε επιπλέον λεπτό που παρέμενε στο σπίτι όπου βασανίστηκε και δολοφονήθηκε η σύζυγός του ξέθαβε όλο και περισσότερες επώδυνες αναμνήσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Οσα περιέγραψε πρώην κουνελάκι για τους γερομπισμπίκηδες στην έπαυλη του Χέφνερ

Ως «κεντρικό σταθμό Viagra» για γεροκούσαλα διασήμους περιγράφει την...

Πολλά χρόνια χωρίς άντρα

Η λαϊκή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, που μετρά περίπου μισό...