Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ολοταχώς προς το διαζύγιο

Ο Αποστολάκης και η Αναστασάκη το… διέλυσαν έπειτα από δύο χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μία κόρη

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πολύ γρήγορα αποφάσισαν να παντρευτούν. Φαίνεται όμως ότι ο έρωτάς τους δεν κατάφερε να αντέξει στον χρόνο και τη φθορά. Ετσι οι δυο τους τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους. Η δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη και ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, αποφάσισαν να διακόψουν την κοινή τους πορεία, και μάλιστα έχουν ήδη μπει στη διαδικασία του διαζυγίου.

Οπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, το ζευγάρι έζησε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα. Αν και οι δυο τους προσπάθησαν πάρα πολύ ώστε να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ψάχνοντας να βρουν τον τρόπο που θα τους κρατούσε μαζί, τελικά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν.

Η Αμέλια και ο Κώστας γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, η είδηση της σχέσης τους αποτέλεσε έκπληξη στον χώρο, αφού όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Εναν χρόνο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Το σκηνικό ήταν παραμυθένιο, αφού το μυστήριο τελέστηκε στο Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά, στις 23 Ιουνίου του 2012, καθώς η Κρήτη είναι κοινός τόπος καταγωγής τους. Εκείνη η μέρα ήταν η επίσημη έναρξη της κοινής τους ζωής.

Λίγο καιρό αργότερα η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η οποία είναι σήμερα περίπου δύο ετών.

Ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ηθοποιός (που φέτος συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» στο θέατρο Αλίκη και πλέον είναι στο θέατρο Αθηνά, στο έργο «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω») και η δημοσιογράφος ένιωθαν ότι είχε δημιουργηθεί χάσμα ανάμεσά τους και αν και προσπάθησαν πολλές φορές και με διάφορους τρόπους να το γεφυρώσουν, δεν το κατάφεραν. Χωρίς τσακωμούς και εντάσεις, αφού αμφότεροι είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, και θέλοντας να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την ηρεμία του παιδιού τους, αποφάσισαν ύστερα από κοινή απόφαση να μην είναι πλέον μαζί.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, η Αμέλια και ο Κώστας έχουν ήδη δρομολογήσει -με μεγάλη διακριτικότητα- τις διαδικασίες του συναινετικού διαζυγίου. Πάντως, το ζευγάρι -παρά την εξέλιξη αυτή- συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις λόγω της κορούλας του, αλλά και των όμορφων στιγμών που έζησε στο παρελθόν. Τον χωρισμό τους, ωστόσο, είχαν φροντίσει να τον κρατήσουν μυστικό και οι μόνοι που το γνώριζαν όλο αυτό το διάστημα ήταν οι πολύ δικοί τους άνθρωποι. Μάλιστα όταν πριν από λίγο καιρό κάποια δημοσιεύματα τους ήθελαν χωρισμένους ο ίδιος ο Κώστας Αποστολάκης είχε μιλήσει διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες. Οπως αποδείχτηκε πάντως, υπήρχε και… φωτιά μαζί με τον καπνό.

Ο ηθοποιός ήδη αναζητεί νέα στέγη για να μετακομίσει

Ο Κώστας ήδη έχει αρχίσει να αναζητεί νέα στέγη, όμως θέλει να προχωρήσει σιγά σιγά στη μετακόμιση, διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογένειας. Παράλληλα, τόσο εκείνος όσο και η δημοσιογράφος συνεχίζουν κανονικά τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ο ηθοποιός, αφού ολοκληρωθούν οι παραστάσεις του «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» σκοπεύει να κάνει τις επαφές του ώστε να κλείσει την επόμενη δουλειά του. Φέτος πάντως αρκετά επιτυχημένη ήταν και η χιουμοριστική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Το μεζεδοπωλείο», στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Παύλο Χαϊκάλη. Οσο για την Αμέλια, συνεχίζει να παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ε με τίτλο «Μ’ ανοιχτά αυτιά», ενώ έχει αναλάβει κάποιες μέρες και την εκφώνηση των δελτίων της νοηματικής του σταθμού.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...