Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Θέλω να σου φιλήσω τα χειλάκια» – Νέα μηνύματα του δασκάλου που παρενοχλούσε μαθήτριες (video)

Μηνύματα διεστραμμένου περιεχομένου που έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος σε 11χρονη ακόμα και την ώρα του μαθήματος

Εξακολουθούν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 48χρονο δάσκαλο που παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες, στέλνοντάς τους μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον παιδόφιλο εκπαιδευτικό άρχισε όταν τις προθέσεις του διαπίστωσε ο πατέρας μιας από τις τρεις μαθήτριες του σχολείου της νοτιοανατολικής Αττικής όπου δίδασκε και ενημέρωσε την Αστυνομία. Ακολούθησε η σύλληψη του εκπαιδευτικού και διαπιστώθηκε πως το τελευταίο δεκαήμερο είχε στείλει ερωτικά μηνύματα σε τρία κορίτσια στο messenger, στο Skype και το Viber.

Ο πατέρας 11χρονης μαθήτριας μίλησε χθες σε πρωινή εκπομπή του ΑNT1, αποκαλύπτοντας πως κατέγραψε 45 σελίδες με μηνύματα μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες! Μάλιστα ανέφερε εξαγριωμένος πως ο 48χρονος παιδόφιλος έστελνε μηνύματα ακόμα και την ώρα του μαθήματος!

«Στην αρχή τα μηνύματα ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο: “είσαι πολύ καλή” και “πώς πας στα μαθήματα;” και μετά πήγαμε στο “είσαι όμορφη” κ.τ.λ. Το μυαλό του ήταν 24 ώρες το 24ωρο στη μικρή μου. Της έστελνε μηνύματα και την ώρα που εκείνος έκανε μάθημα στο σχολείο και η μικρή ήταν στο σπίτι (…) Την Πέμπτη της είπε “δεν πιστεύω να έχεις τα μηνύματα, να τα σβήνεις, έτσι;” και η μικρή τού είπε “βεβαίως, κύριε, τώρα που μου το είπατε, θα τα σβήσω”, αλλά δεν τα έσβησε ποτέ». Αντίθετα, η 11χρονη ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της για τα μηνύματα του δασκάλου.

Ο πατέρας της

«Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει “μπαμπά, μου γράφει ότι περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του” και τρελάθηκα» αναφέρει ο πατέρας, ο οποίος συμβούλεψε την κόρη του να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λάμβανε τέτοιο μήνυμα.

Το κορίτσι άκουσε τη συμβουλή του και τον ειδοποιούσε κάθε φορά που ο δάσκαλος άρχιζε την ερωτική του εξομολόγηση. «Η κόρη μου δεν έστειλε ποτέ πρώτη μήνυμα και, όπως της είχα πει, κάθε φορά που της έστελνε μήνυμα, μου το έστελνε. Καταλαβαίνετε ότι πάθαινα “απανωτά εγκεφαλικά”» λέει ο πατέρας, ο οποίος έχει στα χέρια του συνολικά 45 σελίδες μηνύματα σε μόλις τέσσερις ημέρες.

Το ποτήρι ξεχείλισε την περασμένη Πέμπτη όταν από τα… αγαθά σχόλια ο εκπαιδευτικός άρχισε τα σεξουαλικά υπονοούμενα… «Αρχισε να της λέει “τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω το μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα, στα χειλάκια και εάν κάνουμε, λέει, ενισχυτική, ιδιαίτερα” ας το πούμε, “δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω και τι θες να κάνουμε, τι θες να κάνουμε, τι άλλο θες να κάνουμε”! Ξέφυγε εκεί, “θα γίνω το αγόρι σου” και “θα σου τα μάθω εγώ όλα και ό,τι θέλεις εσύ θα μου πεις”. Ξέφυγε η κατάσταση κι εγώ δεν άντεξα» αποκαλύπτει ο πατέρας.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε με τον δάσκαλο, επικαλέστηκε πως η κόρη του είχε δέκατα και σταμάτησε να τη στέλνει στο σχολείο. «Οταν της λέει “θέλω να γίνω το αγόρι σου” και “θέλω να σου σηκώσω τη μάσκα να σου φιλήσω τα χειλάκια”, δεν θα προχώραγε; Ποιος ξέρει τι παραπάνω θα έκανε;» διερωτάται ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας.

«Της είπε την Κυριακή ότι “την Τρίτη, αντί να κάνεις γυμναστική, θα έρθεις να σου κάνω ιδιαίτερα στην τάξη”».

Τα τελευταία αυτά μηνύματα ξεχείλισαν το ποτήρι για τον πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος πήρε τα μηνύματα-πειστήρια και πήγε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τις αρρωστημένες ορέξεις του δασκάλου και τον συνέλαβαν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...