Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αλλοδαποί βίασαν έγκυο 25 ετών – Το χρονικό του αδιανόητου εφιάλτη

Δεν χωράει ο νους τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μια 25χρονη Ελληνίδα έγκυος στον τρίτο μήνα, η οποία έπεσε θύμα διαδοχικών βιασμών στην Ομόνοια και στον Αγιο Παντελεήμονα από έναν Αφγανό και δύο Πακιστανούς, που εκμεταλλεύτηκαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα νοητικής υστέρησης και ικανοποίησαν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους!

Ο εφιάλτης της κοπέλας άρχισε στις 9 το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου είχε πάει αναζητώντας κατάστημα για να επισκευάσει το κινητό της τηλέφωνο. Ένας άγνωστος νεαρός αλλοδαπός, πιθανότατα Αφγανός, προφανώς αντιλήφθηκε το νοητικό πρόβλημά της και κατάφερε να την παρασύρει σε ένα σκοτεινό σημείο ενός πάρκου, όπου την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η κοπέλα προσπάθησε να αντισταθεί και καλούσε σε βοήθεια. Μάταια όμως, καθώς στα στενά δρομάκια γύρω από την Ομόνοια δεν υπήρχε αστυνομικός ούτε για δείγμα! Οι μόνοι που άκουσαν την 25χρονη κοπέλα να κλαίει γοερά, όταν ο βιαστής «χόρτασε» και έγινε καπνός, ήταν δύο Πακιστανοί, οι οποίοι προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν. Με τη θέλησή της την έβαλαν σε ένα ταξί στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης και τη μετέφεραν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Αριστομένους στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου κατοικούν.

Η 25χρονη δεν μπορούσε να φανταστεί πως οι άνθρωποι που προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν είχαν άλλα σχέδια. Οι Πακιστανοί την ακινητοποίησαν και τη βίασαν ομαδικά, ενώ ένας τρίτος ομοεθνής συνεργός τους φύλαγε τσίλιες στο διαμέρισμα, μήπως και καλούσε την Αστυνομία κάποιος που θα άκουγε τις κραυγές της κοπέλας, η οποία τους ικέτευε να την αφήσουν να φύγει και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια!

«Βοήθεια, αφήστε με να φύγω. Δεν θέλω να μου κάνετε κάτι άλλο» φώναζε η 25χρονη.
Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, οι Πακιστανοί την άφησαν να φύγει, όταν κατάλαβαν πως οι φωνές της είχαν σηκώσει στο πόδι τη γειτονιά. Μάλιστα, μία γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν βρήκαν την 25χρονη σε άθλια κατάσταση, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα τούς περιέγραψε τη φρίκη που έζησε, πρώτα σε έναν σκοτεινό δρόμο στην Ομόνοια και έπειτα στο υπόγειο στον Αγιο Παντελεήμονα.

Η έφοδος στο διαμέρισμα

Άνδρες της ΟΠΚΕ πήγαν ξανά στις 7 το πρωί στο ημιυπόγειο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τους τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, οι οποίοι είχαν επιστρέψει νομίζοντας ότι δεν κινδύνευαν και τους συνέλαβαν. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν το εσώρουχο της γυναίκας, κομμάτια από τα ρούχα της και γενετικό υλικό.

Οι αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία. Παράλληλα έχουν αρχίσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό του άγνωστου Αφγανού που βίασε την κοπέλα στην Ομόνοια. Η 25χρονη είναι το τέταρτο θύμα βιασμού μέσα σε λίγες ημέρες. Είχαν προηγηθεί ο βιασμός μιας 15χρονης στη Λιβαδειά, της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα και μιας 30χρονης στο Κολωνάκι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...