Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Απολαύστε το καλοκαίρι σας προστατεύοντας το δέρμα σας με τα προϊόντα της Aloe + Colors

ANTI-CELLULITE GEL – Shape Your Body
Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος και την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού! Το αδυνατιστικό μας Gel Shape Your Body κατά της κυτταρίτιδας, με λεπτόρρευστη, ευχάριστη υφή και απολαυστικό άρωμα, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση, σμιλεύοντας το σώμα σας. Με βιολογική αλόη, δραστικά συστατικά από αγριοκαστανιά, πέταλα νεραντζιάς, κόλιανδρο, πορτοκάλι, ινδικό λωτό, Κινόα, Μάκα και longan fruit δρα στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας, μειώνει το συσσωρευμένο λίπος, προσφέρει σύσφιξη και τόνωση του δέρματος συμβάλλοντας στην απόκτηση ενός όμορφου, σμιλευμένου σώματος. Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και χέρια κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Η μοναδικά σχεδιασμένη φόρμουλα του Shape Your Body Anti-cellulite Slimming Gel περιέχει υψηλής ποιότητας φυτικά δραστικά συστατικά που βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Το δραστικό συστατικό από αγριοκαστανιά αυξάνει την μικροκυκλοφορια, έχει αντιοιδηματικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα αγγεία.

Η δραστική ουσία από τα πέταλα της νεραντζιάς είναι  πλούσια σε βιοφλαβονοειδή,  που αυξάνουν τη λιπόλυση, τη μικροκυκλοφορία και μειώνουν το τοπικό οίδημα.

Ο  κόλιανδρος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ραμνογαλακτουρονανες και το πορτοκάλι είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες. Ο συνδυασμός τους αυξάνει τη λιπόλυση και μειώνει τη μεταφορά και αποθήκευση λιπαρών οξέων μέσα στα λιπόκυτταρα.

Ο ινδικός λωτός, πλούσιος σε φλαβονόλες, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει την αρχιτεκτονική του δέρματος.

Το longan fruit, πλούσιο σε πολυφαινόλες, είναι  γνωστο στη Κίνα ως “long Yan”, που σημαίνει το μάτι του δράκου, μειώνει τη λιπογένεση, δηλαδή τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων, προστατεύει και αποκαθιστά τη δομή του δέρματος.Anti Cellulite

Η δραστική ουσία από σπόρους Κινόα, αποκλειστικά από οργανικές καλλιέργειες, εμποδίζει τη μετατροπή των προλιποκυττάρων σε λιποκύτταρα και την ωρίμανση τους. Επίσης εμποδίζει τη θρέψη των προ-λιποκυττάρων.

Το δραστικό συστατικό από Μάκα ή αλλιώς Περουβιανό ginseng, πλούσιο σε πολυφαινόλες, αυξάνει τη λιπόλυση, μειώνει τη λιπογένεση, ενισχύει τη δομή του δέρματος και αυξάνει τη μικροκυκλοφορία.

Η υψηλή περιεκτικότητά του Anticellulite Slimming Gel σε οργανική αλόη συμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή κολλαγόνου. Ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει ερεθισμούς του δέρματος.

3in1 Multi vitamin DRY OIL So Velvet 100ml
Το ξηρό λάδι είναι ένα πολύ ελαφρύ λάδι που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δίνοντας στο δέρμα και τα μαλλιά μας μια υπέροχη μεταξένια όψη. Έτσι, έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων αλλά όχι τη λιπαρότητα τους!

Τρόποι χρήσης:

Πρόσωπο: Εφαρμόστε στο πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με ορό ή κάνοντας μίξη με κρέμα προσώπου!
Σώμα: Απλώστε το σε νωπό δέρμα κάνοντας μασαζ! Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή κάνοντας μίξη με κρέμα σώματος για έξτρα ενυδάτωση!
Μαλλιά: Εφαρμόστε στις άκρες μερικές σταγόνες για ενυδάτωση και προστασία από την ψαλίδα. Επίσης ως θεραπεία βάζοντας σε όλο το μήκος της τρίχας, στη συνέχεια τυλίγετε με πετσέτα και την επόμενη μέρα λούζεστε κανονικά!
98% συστατικά φυσικής προέλευσης

Dry Oil

10 πολύτιμα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά φυτικά έλαια (gold of pleasure oil, passion fruit oil, argan oil, sweet almond oil, sunflower oil, avocado oil, olive oil, coconut oil, tomato oil, soya been oil)

10 έλαια λουλουδιών (γιασεμί, παιωνια, ιαπωνική κεράσια, νεραντζιά, λεβάντα, σαμπούκος, τριαντάφυλλο, μανόλια, ορχιδέα, νυχτολούλουδο)

2 δραστικά συστατικά 100% φυτικής προέλευσης με κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι επιδιορθώνει, αναδομεί και απαλύνει το δέρμα. Μειώνει την τραχύτητα του επιδερμίδας και το βάθος των ρυτίδων. Αυξάνει την ελαστικότητα και μειώνει τη χαλάρωση.

Aloe Vera Serum
Το Aloe Vera Serum με 93% οργανική αλόη είναι ιδανικό για την καθημερινή σας περιποίηση. Ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες του δέρματος. Με μοναδική υφή και υπέροχο φρέσκο άρωμα αφήνει βελούδινη αίσθηση στο δέρμα σας.
Η υψηλή του περιεκτικότητα σε οργανική αλόη συμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή του κολλαγόνου. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, απορροφάται καλύτερα από την επιδερμίδα και προσφέρει αντιρυτιδική προστασία . Ακόμα περιέχει εκχύλισμα μαστίχας που είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, δηλαδή σε ισχυρές αντιοξειδωτικές ενώσεις που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες προφυλάσσοντας από τη γήρανση. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού είναι και αυτό αντιοξειδωτικό, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aloe Vera Serum κάτω από την κρέμα προσώπου σας, μόνο του ή και σαν βάση για μακιγιάζ.

Serum
Οδηγίες χρήσης:
Σε καθαρό δέρμα απλώστε το Serum με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας κρέμα.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...