Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Ξεζούμιζε» την πεθερά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Η μητέρα της Καρολάιν, έξι ημέρες πριν από το έγκλημα, είχε δώσει 20.000 € στον γαμπρό φονιά και εκείνος αγόρασε οικόπεδο στο όνομά του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λίγο πριν κόψει το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του και μητέρας της ενός έτους κόρης του Λυδίας.

Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, μόλις έξι ημέρες πριν από το στυγερό έγκλημα ο 32χρονος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο με τα 20.000 ευρώ που του είχε δώσει η πεθερά του!

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Χαρμάνη, ο πιλότος ζήτησε από τη μητέρα της 20χρονης το ποσό των 2.200 ευρώ για το φέρετρο, καθώς και άλλα 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Τα 20.000 ευρώ για την αγορά του οικοπέδου τα έλαβε 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία:

«Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Το όλον, 4.200 ευρώ. Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τα 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι, που λέει ο λαός. Οπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες κορόιδευε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν στον Σκάι.

Babis and Karolyn 21

Στο μεταξύ η συνήγορος της συμβούλου Ψυχικής Υγείας του ζευγαριού Σταματία Μάρκου αποκάλυψε ότι η Καρολάιν είχε ανακοινώσει στον 32χρονο ότι ήθελε να χωρίσουν, προτού ακόμη ξεκινήσουν τις συνεδρίες: «Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να τη συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της.

Η 20χρονη δεν δεχόταν να έχει οποιεσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού, και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι» ανέφερε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου. Πρόσθεσε, δε, ότι η 20χρονη δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης της στην Αθήνα, καθώς είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες. Οπως κατέληξε η κυρία Μάρκου, η εντολέας της είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία αυτά στις Αρχές, βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...