Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Χειροπέδες και σε άλλον πρώην φίλο της 19χρονης από την Ηλιούπολη

«Οργανα» σε ορχήστρα μαστροπών.

Την άκρη του σκοτεινού τούνελ που οδηγεί στο δαιδαλώδες κύκλωμα σωματεμπορίας προσπαθούν να βρουν οι διωκτικές Αρχές, καθώς φαίνεται ότι ο απότακτος αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στο κολαστήριο της Ηλιούπολης ήταν μόνο ο προθάλαμος.

Έτσι, μετά τους δύο προφυλακισμένους κατηγορουμένους, τον πατέρα βιαστή και τον 39χρονο απότακτο προαγωγό Δημήτρη Μπουγιούκο (τα στοιχεία του δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη), ένας τρίτος κατηγορούμενος, που έχει συλληφθεί από τους άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Μάλιστα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πρόκειται για έναν 32χρονο που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών, τον οποίο κατήγγειλε η κοπέλα στην κατάθεσή της ότι προ τριετίας, και ενώ ήταν μόλις 16 ετών, την εξέδιδε αντί αμοιβής.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι ο πρώην φίλος της 19χρονης, για τον οποίο έχει υποστηρίξει πως την ανάγκαζε να συνουσιάζεται με πρόσωπα του περιβάλλοντός του. «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ.Μ. με έβαζε να κάνω και ο Ντ. Β., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου, ο Ντ. Β. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς, οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν το σημείο σύνδεσης μεταξύ των δύο κατηγορουμένων, καθώς όλα δείχνουν ότι από πίσω βρίσκεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα trafficking, τα μέλη του οποίου έχουν παγιδεύσει με τη βία πολλές κοπέλες, τις οποίες πωλούσαν σαν πραμάτια μέσω ροζ ιστοσελίδων, όπως έχει καταθέσει και η 19χρονη.

Την ίδια ώρα, ακόμη μία νεαρή γυναίκα έχει εμφανιστεί υπό άκρα μυστικότητα ενώπιον των αστυνομικών και κατέθεσε πως ο απότακτος 39χρονος την είχε προσεγγίσει και την πίεζε φορτικά προκειμένου να βγει «στο κλαρί». Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πρώην ένστολος σωματέμπορας προσπαθούσε να τη δελεάσει, ωστόσο εκείνη δεν ενέδωσε και κατάφερε να ξεφύγει από τον κλοιό του. Λεπτομέρειες γι’ αυτή την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο δεν σχετίζεται με τις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν κατονομαστεί ως θύματα. Για την ώρα, η παράλληλη αυτή υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας και, όταν ολοκληρωθεί, θα υποβληθεί ως συμπληρωματική δικογραφία στη Δικαιοσύνη.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τηλέφωνα και ιστοσελίδες, όπως αυτή που διαχειριζόταν ο απότακτος, για να δουν τι κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα προφίλ γυναικών που «διατίθενται» για ερωτικά ραντεβού…

Δεν αποκλείεται, επίσης, μεταξύ των αδίστακτων προαγωγών να βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία και άλλοι αστυνομικοί. «Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί» είχε πει σχετικά η δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...