Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Μαφιόζικη εκτέλεση 31χρονου!

Ψύχραιμος και αδίστακτος killer τον δολοφόνησε με δύο σφαίρες στο κεφάλι μέσα σε εστιατόριο την ώρα που έτρωγε

Ενα νέο κεφάλαιο στον πόλεμο των νονών της νύχτας άνοιξε η μαφιόζικη, εν ψυχρώ δολοφονία ενός 31χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το εστιατόριο φίλου του όπου έτρωγε στην πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό. Ο άγνωστος δολοφόνος τον πλησίασε αθόρυβα και τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι!

Το θύμα είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2012 για εκρηκτικό μηχανισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού και είχε αποφυλακιστεί με όρους το καλοκαίρι του 2013. Από τότε έδινε το «παρών» δύο φορές τον μήνα στο ίδιο τμήμα. Εκείνη την εποχή ο 31χρονος είχε ισχυριστεί πως ο μηχανισμός προοριζόταν για το μπαλκόνι διπλανής πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε μια γυναίκα με την οποία είχε προσωπικές διαφορές.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής είχαν πολλές ενδείξεις για εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σε κυκλώματα της νύχτας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Πειραιά, αλλά και σε σκληρή συμμορία κακοποιών, η οποία διέπραττε ληστείες κυρίως στην Πελοπόννησο. Παράλληλα, όμως, είχε μπει και στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής.

Χθες, στις 03.30 τα ξημερώματα, ο 31χρονος είχε πάει σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό για να φάει κάτι. Την ώρα που καθόταν στο τραπέζι στην εξωτερική πλευρά και συνομιλούσε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού εμφανίστηκε ένας άγνωστος, μαυροντυμένος άνδρας. Με γοργά βήματα πλησίασε από πίσω τον 31χρονο, ο οποίος δεν τον είχε αντιληφθεί, έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές στην πίσω πλευρά του κεφαλιού! Στη συνέχεια ο επαγγελματίας εκτελεστής βγήκε με ψυχραιμία από το κατάστημα μπροστά στον εμβρόντητο ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκε πεζός. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τη μαφιόζικη εκτέλεση πιστεύουν πως σε κοντινό σημείο περίμενε ένας συνεργός του δολοφόνου με κάποιο μέσο διαφυγής, είτε αυτοκίνητο είτε μοτοσικλέτα, το οποίο προσπαθούν να εντοπίσουν από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων.

Ηξερε κάτι (;) για τη δολοφονία των χρυσαυγιτών

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για διάφορες περιπτώσεις, κυρίως για τις σχέσεις του με ομάδες νονών της νύχτας στον Πειραιά και τα δυτικά προάστια της Αττικής. Το τελευταίο διάστημα όμως είχε αρχίσει να απασχολεί και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία είχε ασχοληθεί μαζί του, καθώς υπήρχαν υποψίες για ενδεχόμενη εμπλοκή του στη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής τον Νοέμβριο του 2013 έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Εspresso», ο αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής παρακολουθούσαν στενά για μεγάλα χρονικά διαστήματα το 31χρονο, τόσο με φυσική παρακολούθηση όσο και με τον κοριό που κατέγραφε τις τηλεφωνικές του ακροάσεις, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν εάν πράγματι έχει σχέση με τη διπλή δολοφονία. Ωστόσο από τις παρακολουθήσεις δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος του και έτσι αυτές οι έρευνες είχαν ατονίσει.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...