Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πάλη για τα μάτια της Κλειούς – Τι υποστήριξε ο σφαγέας των Σερρών στην απολογία του

Ο 21χρονος φονιάς υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να μαχαιρώσει το θύμα επειδή ήξερε πολεμικές τέχνες

Κόμπο στον λαιμό προκαλούν όσα ανατριχιαστικά είπε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 21χρονος Killer από τις Σέρρες, που κατακρεούργησε τον 20χρονο Δημήτρη Πυστικοζόγλου για τα μάτια μιας 16χρονης και κατόπιν ανέβασε στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το ματωμένο μαχαίρι!

Ο Γιώργος Σ., ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό και πως τον μαχαίρωσε στην προσπάθειά του να αμυνθεί, καθώς το θύμα γνώριζε πολεμικές τέχνες και ήθελε να τον χτυπήσει. Κατά την απολογία του στον ανακριτή ο φερόμενος ως δράστης μίλησε για «πάλη» με τον 20χρονο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γνώριζε πολεμικές τέχνες και δεν μπορούσα να αποκρούσω διαφορετικά την επίθεση».

Επέμεινε επίσης ότι ο αδικοχαμένος Δημήτρης είχε ενοχληθεί που εκείνος ακολούθησε στο Instagram την κοπέλα του Κλειώ Ζ., με την οποία ο 21χρονος είχε παλιά σχέση, και πως το θύμα τάχα του ζητούσε εξηγήσεις, θέλοντας να τον ταπεινώσει δημόσια και να τον χτυπήσει.

Αναλυτικότερα, ανέφερε πως άρπαξε απεγνωσμένα το μαχαίρι που βρισκόταν στο έδαφος, σε μια ύστατη προσπάθεια να τον αναχαιτίσει. «Τον έπληξα μη έχοντας άλλη επιλογή στην κοιλιακή χώρα προκειμένου να τον τραυματίσω και να απελευθερωθώ, να γλιτώσω από το μένος του, καθώς υπερτερούσε πολύ στη σωματική διάπλαση, ήταν γερός, γυμνασμένος και γνώριζε πολεμικές τέχνες, και δεν ήμουν αντικειμενικά σε θέση να αποκρούσω διαφορετικά την απρόσμενη αυτή επίθεση» είπε για τη στιγμή της επίθεσης και συνέχισε λέγοντας ότι ήθελε μόνο να τον τραυματίσει ελαφρά και να ξεφύγει για να μην τον χτυπήσει:

Φ3σ
Ο Γιώργος Σ.

«Οταν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί και είδα το θύμα να αιμορραγεί ακατάσχετα, σοκαρίστηκα, συγκλονίστηκα, τρόμαξα πολύ και αφού ζήτησα να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο και τους γονείς του θεωρώντας ότι είχε απλά τραυματιστεί, ότι δεν κινδύνευε σε καμία περίπτωση η ζωή του, έσπευσα τρέμοντας, ευρισκόμενος σε πανικό, ταραγμένος, χωρίς πνευματική διαύγεια, καθαρότητα, να εξαφανιστώ, να κρυφτώ για λίγες ώρες σε μια εγκαταλελειμμένη οικία, θέλοντας να επικοινωνήσω με τη μητέρα μου, να την ενημερώσω για το συμβάν και μετά να παραδοθώ στις Αρχές». Στην πορεία της απολογίας του επέμεινε ότι δεν είχε σκεφτεί την τραγική κατάληξη και μάλιστα εξέφρασε τη μεταμέλειά του για την αποτρόπαιη πράξη του.

Φ2σ
Ο Δημήτρης Πυστικοζόγλου

Μιλώντας στην «Espresso» ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, ανέφερε ότι ο εντολέας του κατά την απολογία του στον ανακριτή Σερρών την Παρασκευή «εξέθεσε λεπτομερώς τι προηγήθηκε του θλιβερού συμβάντος, πώς προκλήθηκε η συμπλοκή με το θύμα που νωρίτερα τον γρονθοκόπησε με αφορμή ένα follow στο Instagram της κοπέλας που συνδεόταν μαζί του. (…) Δεν ήθελε να τον σκοτώσει ο εντολέας μου, απλώς να τον τραυματίσει για να γλιτώσει από το μένος και τα σφοδρά χτυπήματα. (…) Είναι μετανιωμένος και επαναλαμβάνει τη φράση “μακάρι ο Δημήτρης να ήταν ζωντανός”».

pixel 1
Η 16χρονη Κλειώ

Αναφορικά με τις φωτογραφίες με το ματωμένο μαχαίρι που ανέβασε ο 21χρονος στο διαδίκτυο, ο δικηγόρος εξήγησε πως ο εντολέας του δεν γνώριζε ότι δεν ζούσε το θύμα, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά και τη 16χρονη που ισχυρίζεται ότι την απειλούσε με ημίγυμνες φωτογραφίες, ώστε να συνευρεθούν ερωτικά: «Aλλωστε, δεν έχει προσκομιστεί από την ίδια οποιοδήποτε στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός. Ουδέποτε την ενόχλησε αφότου χώρισαν. Για ένα follow στο Instagram χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, αυτή είναι η αλήθεια. Ενδεχομένως ο εντολέας μου αντιμετωπίζει ψυχικό νόσημα, έχει θέμα ψυχικής υγείας, γι’ αυτό ζητήθηκε διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και διά του απολογητικού υπομνήματος».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...