Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η… Μέριλιν Λ. Λαιμού!

Πώς ο hair stylist Νεκτάριος Κοσμάς μεταμόρφωσε τη γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας στο απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’60

Μεταμορφώθηκε σε Μέριλιν Μονρόε και κέρδισε το πρώτο βραβείο σε σχετικό διαγωνισμό πριν από λίγο καιρό. Η συγκεκριμένη βράβευση έγινε η αφορμή ώστε η Λουκία Λαιμού να κλείσει συνεργασία με τον hair stylist Νεκτάριο Κοσμά για το επόμενο διάστημα.

Η κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού και της Αγγλίδας καλλονής Penny για άλλη μία φορά «δανείστηκε» την εμφάνιση του απόλυτου sex symbol των 60s και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Ο Νεκτάριος, σε ταξίδι που έκανε στην Αμερική προκειμένου να αγοράσει προϊόντα για το στούντιο κομμωτικής το οποίο διατηρεί στην Καλλιθέα, όταν είδε την περούκα της Μέριλιν δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό. «Εστησε» στο μυαλό του αμέσως όλο το project.

«Είναι η μούσα μου»

«Η Λουκία είναι η μούσα μου και με το που είδα την περούκα τη φαντάστηκα να τη φοράει. Χωρίς δεύτερη σκέψη την έφερα στο μαγαζί και χάρηκα πολύ όταν αποδέχτηκε την πρότασή μου να γίνει Μέριλιν. Εκτός από κομμωτική, στην οποία κλείνω 15 χρόνια, έχω σπουδάσει και μακιγιάζ, γι’ αυτό και η μεταμόρφωση κράτησε περίπου μία ώρα. Φυσικά χρειάστηκε να προσαρμόσω την περούκα, η οποία είναι χειροποίητη και με φυσική τρίχα, στο πρόσωπό της. Το make up δεν με δυσκόλεψε, εκείνο που μου πήρε χρόνο ήταν να πετύχω την κόκκινη απόχρωση του κραγιόν της Μέριλιν, για την οποία χρειάστηκε να κάνω μια μίξη από τέσσερα διαφορετικά κραγιόν για να το καταφέρω» λέει ο Νεκτάριος στην «Espresso».

Η συνεργασία των δύο άρχισε με το κορίτσι-θρύλο του Χόλιγουντ και θα συνεχιστεί και με άλλες λαμπερές κυρίες της showbiz.

«Η Λουκία κι εγώ ενθουσιαστήκαμε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ώστε αποφασίσαμε η συνεργασία μας να μην τελειώσει εδώ, αλλά να τη συνεχίσουμε και τον ερχόμενο χειμώνα. Τότε που η μόδα προστάζει πιο σκούρα χρώματα θα τη μεταμορφώσω στη μοναδική Τζέσικα Ράμπιτ και άλλες σταρ του εξωτερικού».

Τι ήταν όμως εκείνο που τράβηξε το βλέμμα της Λουκίας μέσα στο μαγαζί του Νεκτάριου; «Μόλις είδε μια μοβ περούκα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και την αγόρασε προκειμένου να κάνει εμφάνιση στη συναυλία της Lady Gaga» μας αποκαλύπτει.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...