Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Ο Τάκης στην αντεπίθεση!

Φουντώνει η διαμάχη με τον Στέλιο Παπαδάκη για το παιδί που γεννήθηκε με εξωσωματική γονιμοποίηση

Από τη μία του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδορκία και προσβολή της προσωπικότητας του κι από την άλλη -σε παλιότερη ένορκη κατάθεσή του- ο «Τάκης» παραδέχεται πως το παιδί είναι δικό του! Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη, την οποία πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα στις 29 και στις 30 Απριλίου, ανάμεσα στον γόνο της πασίγνωστης πολιτικής οικογένειας Παπαδάκη, τον Στέλιο, την οικογένεια της εν διαστάσει συζύγου του, αλλά και τον μπατζανάκη του, τον «Τάκη», σχετικά με την πατρότητα του παιδιού που γεννήθηκε το 2006…

Ολιγοσπερμία

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στις δικαστικές αίθουσες αλλά και στην «Espresso» ο Στέλιος Παπαδάκης, το παιδί δεν είναι δικό του, αφού, όπως αποδείχτηκε από ιατρικές εξετάσεις, πάσχει από ολιγοσπερμία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει παιδιά ούτε με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Από την άλλη, όπως αποκάλυψε, το παιδί μοιάζει απίστευτα στον «Τάκη», τον μπατζανάκη του με τον οποίο η γυναίκα του διατηρούσε σχέση αρκετά χρόνια πριν παντρευτούν.

Αυτό ήταν κάτι που είχε παρατηρήσει τόσο το οικογενειακό όσο και το φιλικό περιβάλλον του Στέλιου Παπαδάκη, αλλά το παραδέχτηκε και η ίδια η σύζυγός του την ημέρα που εκείνος ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει τεστ DNA στο παιδί, ώστε να δώσει ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση που τον βασάνιζε.

Από την άλλη, ο «Τάκης», με σκοπό να προστατέψει την υπόληψή του και της οικογένειάς του, αποφάσισε να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Στέλιο Παπαδάκη, αφού η τροπή που έχει πάρει το οικογενειακό σκάνδαλο ήταν εντελώς έξω από τις αρχές του και τις προσωπικές αντιλήψεις του. Στη μήνυσή του, η οποία θα συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες σήμερα, ο «Τάκης» αρνείται ότι το παιδί είναι δικό του, ενώ θεωρεί απαράδεκτο -μεταξύ άλλων- να λέγεται πως εκείνος είχε κάποτε σχέση με την τωρινή κουνιάδα του και πως το παλιό τους αίσθημα φούντωσε και πάλι από την αρχή.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είχα ποτέ σαρκικές σχέσεις με την κουνιάδα μου και επιφυλάσσομαι να ασκήσω άμεσα μηνύσεις κατά οποιουδήποτε που ισχυρίζεται ή υπονοεί κάτι τέτοιο. Ντροπή!» αναφέρει ο «Τάκης».

«Ο Στέλιος λοιπόν σκέφθηκε να προσφέρω εγώ σπέρμα για να γίνει η εξωσωματική, χωρίς όμως να το πούμε σε κανέναν πέραν της οικογένειας. Στην αρχή αρνήθηκα, όμως ο Στέλιος ερχόταν συνεχώς με παρακάλια και επίμονα μου ζητούσε κλαίγοντας να τους βοηθήσω, λέγοντάς μου ότι αισθανόταν συνδεμένος μαζί μου και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, γιατί ήξερε τον χαρακτήρα μου».

Στη φάση αυτή πάντως ο Στέλιος Παπαδάκης υποστηρίζει πως έπρεπε να γίνει ειδικό δικαστήριο, ώστε με απόφαση να επιτραπεί στον Τάκη να δωρίσει το σπέρμα του από τη μία, αλλά και να προστατέψει τον ίδιο στην περίπτωση που ύστερα από χρόνια εκείνος θελήσει να πάρει το παιδί όντας βιολογικός πατέρας.

«Ετσι, έπειτα από πολλές συζητήσεις και δισταγμούς λόγω του γιου μου, αλλά και τις επανειλημμένες πιέσεις του Στέλιου, δέχτηκα τελικά να βοηθήσω για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους. Στις 17 Ιανουαρίου του 2006 στις 7.λ00 το πρωί παρέδωσα ο ίδιος γενετικό μου υλικό στον Στέλιο Παπαδάκη στο σπίτι του και εκείνος έφυγε αμέσως για να το πάει στο κέντρο εξωσωματικής, γιατί του είχαν πει ότι έπρεπε να η παράδοση να γίνει μέσα σε μία ώρα. Εκεί ο Στέλιος παρέδωσε το σπέρμα ως δικό του και υπέγραψε όλα τα σχετικά έγγραφα και τη συγκατάθεσή του στην εξωσωματική της γυναίκας του…»

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Στέλιος Παπαδάκης, τέτοια έγγραφα δεν υπάρχουν, αφού ποτέ δεν κλήθηκε να υπογράψει για κάτι τέτοιο. Οπως έκανε σαφές μάλιστα, τα μόνα χαρτιά που φέρουν την υπογραφή του είναι εκείνα που επιτρέπουν σε εκείνον και τη γυναίκα του να υποβληθούν σε μελλοντικές ιατρικές εξετάσεις με στόχο μια πετυχημένη εξωσωματική.

Οταν αποκάλυψε πως είναι δικό του γενετικό υλικό!

Ωστόσο η «Espresso» φέρνει πρώτη φορά στη δημοσιότητα την πρώτη ένορκη κατάθεση του «Τάκη», με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου 2011, με την οποία ο ίδιος χωρίς κανέναν ενδοιασμό παραδέχεται πως το παιδί που γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2006 είναι ουσιαστικά δικό του, αφού εκείνος παραχώρησε δικό του γενετικό υλικό!

«Σχετικά με το παιδί που έχουν αποκτήσει ο Στέλιος και η κουνιάδα μου επιθυμώ να πω τα εξής: Τον πρώτο χρόνο που παντρεύτηκαν προσπαθούσαν συνεχώς να κάνουν παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ετσι έκαναν εξετάσεις και βρήκαν ότι ο Στέλιος έχει ολιγοσπερμία. Επειδή αυτό δεν έχει θεραπεία και επιθυμούσαν πολύ να αποκτήσουν μωρό, ο Στέλιος θέλησε να προσπαθήσουν με εξωσωματική. Στο κέντρο που απευθύνθηκαν τους είπαν ότι θα έκαναν προσπάθεια με 2-3 σπερματοζωάρια του Στέλιου που φαίνονταν υγιή. Ετσι τον Δεκέμβριο του 2004 έκαναν ιατρικά την προσπάθεια, που όμως απέτυχε, γιατί το σπέρμα του είχε πρόβλημα» σημειώνει ο «Τάκης» επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Στέλιος Παπαδάκης, το οποίο διορθώνεται μόνο έπειτα από ειδική θεραπεία στην οποία πρέπει να υποβληθεί το γενετικό του υλικό.
«Τότε ο Στέλιος στενοχωρήθηκε πολύ και απογοητεύτηκε. Η γυναίκα του προσπαθώντας να του αναπτερώσει το ηθικό τού πρότεινε να υιοθετήσουν παιδάκι, όμως εκείνος ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσουν οι ίδιοι και να υπάρξει εγκυμοσύνη της, γιατί δεν ήθελε να σχολιάσει ο περίγυρος τους ότι δεν μπορούσαν να κάνουν δικό τους. Εκείνη μάλιστα άρχισε να συζητά το ενδεχόμενο για δότη, όμως ο Στέλιος σκέφθηκε άλλον τρόπο».

«Ο ερχομός τού μωρού τον έκανε χαζομπαμπά»

Στην κατάθεσή του ο «Τάκης» αναφέρθηκε και στη γέννηση του παιδιού που ήρθε στη ζωή οκτώ μήνες μετά την εξωσωματική, καθώς εκείνος παρέδωσε το γενετικό υλικό στις 17 Ιανουαρίου 2006 και το μωρό γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

«Επειτα από λίγες μέρες που η προσπάθεια πέτυχε ο Στέλιος ήταν πανευτυχής και με ευχαριστούσε, ενώ περίμενε ανυπόμονα τη γέννηση του παιδιού.

Οταν γεννήθηκε το μωρό, έγινε χαζομπαμπάς και φυσικά πάντα το αντιμετώπιζε σαν δικό του. Ηθελε μάλιστα να δώσει στον γιο του το όνομα του πατέρα του και το δικό του, και πράγματι το παιδί βαφτίστηκε Στυλιανός» εξηγεί ο «Τάκης», ενώ στη συνέχεια κατηγορεί τον Στέλιο πως σύναψε εξωσυζυγική σχέση εγκαταλείποντας την οικογένειά του, κάτι που εκείνος αρνείται.

«Επειτα ο Στέλιος έκανε την εξωσυζυγική σχέση και όλα άλλαξαν, αφού εγκατέλειψε την οικογένειά του και άρχισε τον βρόμικο πόλεμο. Είναι πολύ θλιβερό που τώρα ο Στέλιος φέρεται έτσι και δεν τον νοιάζει που σπιλώνει την υπόληψη της οικογένειάς μου και της γυναίκας του, τη στιγμή που το μόνο που κάναμε ήταν να υποκύψουμε στις πιέσεις και στα παρακάλια του» εξηγεί ο «Τάκης» και καταλήγει: «Ας είναι ο Θεός μαζί μου και το Ιερό του Ευαγγέλιο».

Αγωγή και η πρώην σύζυγός του

Αγωγή όμως έχει καταθέσει εναντίον του Στέλιου Παπαδάκη και η πρώην σύζυγός του, με ημερομηνία 9 Μαΐου του 2014, αμέσως μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με τα δημοσιεύματα της «Espresso» και όσα έχει ισχυριστεί εκείνος όλο αυτό το διάστημα στα δικαστήρια.

Τον κατηγορεί πως προσέβαλε βάναυσα την τιμή και την υπόληψή της καταρρακώνοντας την προσωπικότητα της. Οπως εξηγεί στην «Espresso» η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, που μαζί με τον δικηγόρο Δημήτρη Βιδάκη έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του πλούσιου γόνου της πολιτικής οικογένειας Παπαδάκη, η πολυετής ταλαιπωρία του εντολέα τους στα δικαστήρια έχει πλέον λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθόσον δεν περιορίζεται μόνο στη δικαστική διαμάχη του πελάτη τους με την τέως σύζυγο του.

«Ο κύριος Παπαδάκης έχει μηνυθεί για ποινικά αδικήματα και από τον σύζυγο της αδελφής της τέως συζύγου του. Η δικαστική διαμάχη του κυρίου Παπαδάκη με τους ως άνω αντιδίκους φαίνεται να μην έχει τέλος και περιλαμβάνει αξιώσεις ποινικές και αστικές. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο εντολέας μας ουδέποτε έχει προσφύγει στα ποινικά ή πολιτικά δικαστήρια μηνύοντας την τέως σύζυγο ή άτομα του περιβάλλοντος αυτής, ούτε έχει εγείρει εις βάρος αυτών αγωγή με αστικές αξιώσεις.

»Οπως ο ίδιος μας έχει αναφέρει, όλα αυτά τα χρόνια επί τακτικής βάσεως γίνεται δέκτης δεκάδων αγωγών και μηνύσεων από την τέως σύζυγο και συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία τον καθιστούν εναγόμενο και μηνυόμενο στα δικαστήρια αντίστοιχα. Πριν από λίγες ημέρες τού κοινοποιήθηκε και έτερο δικόγραφο αγωγής από την τέως σύζυγό του. Από τα ως άνω συνάγεται ότι πρόκειται για έναν μεγάλο και δύσκολο δικαστικό αγώνα τόσο για εμάς τους δικηγόρους του όσο και για τον ίδιο τον κύριο Παπαδάκη, ο οποίος ελπίζουμε να δικαιωθεί» καταλήγει η ποινικολόγος.

Θάνος Μακρογαμβράκης

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...