Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Βαμμένα κόκκινα κορμιά!

Τα πινέλα πήραν φωτιά στον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Body Painting σε πολυχώρο του Βοτανικού

Εκκεντρικές δημιουργίες, χρώμα και πλατιά χαμόγελα πλημμύρισαν τον πολυχώρο Αθηναΐς στον Βοτανικό, όπου πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή ο πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Body Painting, στο πλαίσιο της ημερίδας μακιγιάζ, body painting και κομμωτικής που διοργάνωσε το περιοδικό «Nouvelles Esthetiques». Οι πυρετώδεις προετοιμασίες των διαγωνιζομένων ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, ενώ καθώς ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους έφτανε στο τέλος του, τα πινέλα πήραν φωτιά πάνω στα γυμνά κορμιά των μοντέλων! Το αποτέλεσμα πάντως δικαίωσε καλλιτέχνες και θεατές, καθώς όταν οι… κινούμενοι πινάκες παρέλασαν επί σκηνής, το θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο»!

Γοργόνες βγήκαν στη… στεριά, τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μπήκαν σε πρώτο πλάνο και ο βυθός της θάλασσας και η ελληνική φύση «ζωντάνεψαν» πάνω στα σώματα που μετατράπηκαν σε καμβά! Με όπλο τη φαντασία και θέματα επηρεασμένα από το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι, οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να αποσπάσουν την εύνοια των έμπειρων κριτών και να κερδίσουν τα πολυπόθητα βραβεία. Μάλιστα εκτός από τις κατηγορίες του διαγωνισμού body painting, face painting και special effects, δεκάδες νέοι καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν και στην κομμωτική, δημιουργώντας μοναδικά χτενίσματα που έκλεψαν την παράσταση.

Τα έργα των διαγωνιζομένων έκριναν και βαθμολόγησαν με βάση την πρωτοτυπία και την τεχνική έμπειροι καλλιτέχνες, όπως ο ζωγράφος και εικαστικός Μιχαήλ Ρωμανός, ο γλύπτης Πέτρος Γεωργαρίου, οι αποκαλούμενοι και «μάγοι των μεταμορφώσεων» αδελφοί Αλαχούζοι, ο μετρ του hair styling Τρύφωνας Σαμαράς, η make-up artist Σάντρα Νίκα και πολλοί ακόμα εξειδικευμένοι επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς.

Παράλληλα, όσοι παρευρέθηκαν στην ολοήμερη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις ομορφιάς για αψεγάδιαστο καλοκαιρινό μακιγιάζ από τη make-up artist των διασήμων Ελενα Ψωμά και να θαυμάσουν τις καλοκαιρινές προτάσεις-δημιουργίες του Τρύφωνα Σαμαρά για το φετινό καλοκαίρι. Ακόμη, ο tribal και hair tattoo specialist Νίκος Εξαδάκτυλος παρουσίασε τις τάσεις της σεζόν, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε και η παρουσίαση του ειδικού στο παραδοσιακό ξύρισμα Βασίλη Θεοχάρη.

Μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού ήταν η make-up artist Εφη Τσιμπή που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία brush/sponge body paintning, ο σπουδαστής της Atelier de Beaute – Data Type Χριστόφορος Τρούσας στην κατηγορία special effects body painting, η σπουδάστρια Ελενα Γραμμένου στο face painting, οι σπουδαστές του ΙΕΚ Κηφισιάς στην κατηγορία της ομαδικής παρουσίασης body painting, η σχολή COMSI COMSA για την ομαδική παρουσίαση κομμωτικής και οι σπουδαστές και απόφοιτοι της Atelier de Beaute – Data Type Πέτρος Γούνης, Ελσα Φεζάι και Βασιλική Γορδομιχάλη στις κατηγορίες του νυφικού, βραδινού και extreme χτενίσματος, αντίστοιχα.

Ντέμη Ντάβαρη
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...