Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Μια Bentley $ 525 για τον μικρό Δαυίδ

Ο κροίσος και η σύζυγός του γιόρτασαν μες στη χλιδή

Είναι το ζευγάρι που μας έχει συνηθίσει στην εξτραβαγκάντζα, οπότε αντιμετωπίσαμε όσο πιο ψύχραιμα ήταν δυνατόν το νέο του… χτύπημα. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Αλκης Δαυίδ και η σύζυγός του Τζένιφερ Στάνο γιόρτασαν τα γενέθλια του ενός έτους γιου τους Νίκου έτσι όπως έχουν μάθει να ζουν: χλιδάτα!

Οι ευτυχείς γονείς είχαν φροντίσει να μετατρέψουν τον κήπο του σπιτιού τους σε λούνα παρκ για χάρη του μικρού, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι κυκλοφορούσε -ύστερα από στιλιστική παρέμβαση της μαμάς- με γαλάζιο παπιγιόν και χρυσή κορόνα στο κεφάλι. Ο μικρούλης δεν πολυκαταλάβαινε τι γινόταν γύρω του, αλλά χαιρόταν με την ψυχή του. Οσο για το μέγεθος του event, είναι σίγουρο πως κόστισε αρκετές χιλιάδες δολάρια, αφού η οικογένεια του Ελληνα κροίσου δεν είναι από εκείνες που υπολογίζουν τα έξοδα. Το θέμα του πάρτι ήταν το «Niko’s Carnival» και ο χώρος όπου στήθηκε το λούνα παρκ ήταν στολισμένος με μπαλόνια και παιχνίδια.

Η χαρούμενη μαμά, η οποία είναι δεύτερη φορά έγκυος, έλαμπε μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, ενώ υποδέχτηκε στη γιορτή τις φίλες της, με τις οποίες φωτογραφιζόταν και ανέβαζε τις φωτογραφίες στο Ιnstagram. Οσο για το δώρο που έκαναν οι γονείς στον μικρούλη; Οπως μας ενημέρωσε η Τζένιφερ, του αγόρασαν μέσω e-bay μια… Bentley για παιδιά, η οποία μπορεί να κινηθεί με τηλεχειριστήριο τώρα που ο Νίκος είναι μόνο ενός έτους, ενώ αργότερα θα μπορεί να την οδηγεί μόνος του χρησιμοποιώντας τα πεντάλ που διαθέτει. Με μια γρήγορη έρευνα στο site αγορών ανακαλύψαμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι κοστίζει περί τα 525 δολάρια. Τώρα, για όσους απορήσουν γιατί οι γονείς του αγοριού επέλεξαν να του δωρίσουν κάτι τέτοιο ενημερώνουμε ότι το γαμήλιο δώρο του Αλκη Δαυίδ προς το εντυπωσιακό μοντέλο και γυναίκα της ζωής του ήταν μια Bentley GTC Speed, για… ενηλίκους όμως, αξίας 300.000 δολαρίων!

Η ζάπλουτη οικογένεια και ο μοναδικός γάμος

Ο Αλκης και η Τζένιφερ παντρεύτηκαν το 2011 ύστερα από σχέση δύο ετών σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Oheka Castle του Long Island, στη Νέα Υόρκη, με 300 καλεσμένους. Πέρυσι απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, αν και ο επιχειρηματίας έχει άλλους δύο γιους από τον πρώτο του γάμο με την Εμα Μακ Αλιστερ. Ο ελληνικής καταγωγής Αλκης γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε στην Αγγλία, ενώ ο πατέρας του Ανδρέας έχει στην κατοχή του εταιρείες εμφιαλώσεων.

Ο Αλκης εκτός από επιχειρηματίας κατάφερε να γίνει γνωστός ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος στο Hollywood. Είναι επίσης ιδρυτής του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στη Βρετανία, του Independent Μodels. Στην κατοχή του έχει ναυτιλιακές εταιρείες, σπίτια στο Λονδίνο, στο Λος Αντζελες, στις Σπέτσες και σαλέ στην Ελβετία. Επίσης είναι ο δημιουργός του διαδικτυακού ριάλιτι καναλιού Battlecam.com., το οποίο μάλιστα μετέδωσε ζωντανά τον γάμο του με την Τζένιφερ.

Το μοντέλο διαθέτει blog, στο οποίο περιγράφει με λεπτομέρεια ό,τι συμβαίνει στη ζωή του. Κορυφαία… στιγμή, ένα ποστ στο οποίο περιέγραφε πώς ήπιε σε smoothie τον… πλακούντα της μετά τη γέννηση του Νίκου. Επίσης δεν μπόρεσε να μην κάνει αναφορά στο μαιευτήριο όπου τον έφερε στον κόσμο, το οποίο δεν είναι άλλο από το St Mary’s Lindo Wing στο Λονδίνο, στο οποίο είχε γεννήσει η αείμνηστη Νταϊάνα, αλλά και πιο πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...