Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Κυκλοφορεί ελεύθερος serial killer (;)

Σοκάρει καταγγελία κοπέλας πως άνδρας που γνώρισε στο facebook πήγε να τη βιάσει στον Καρέα! Της είπε πως είναι δάσκαλος και κατά συρροήν δολοφόνος

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας ένας serial killer; Αυτό το ανατριχιαστικό ερώτημα δεν έχει απαντηθεί ακόμα και δεν θα γίνει αυτό, έως ότου οι αστυνομικοί που ερευνούν την απόπειρα βιασμού μιας 28χρονης στον Καρέα δεν εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη – ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι κατά συρροήν δολοφόνος!

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το ακριβές προφίλ του ανθρώπου που αποπειράθηκε να βιάσει τη νεαρή γυναίκα, η καταγγελία της οποίας για τον τρόπο με τον οποίο τη μεταχειρίστηκε ο άνδρας, που γνώρισε μέσω facebook, προκαλεί σοκ.

Παρά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του, η 28χρονη θα νιώθει σίγουρα -τουλάχιστον- ανακούφιση που επέστρεψε σώα στο σπίτι της. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να εντοπιστεί με κάθε τρόπο ο δράστης και να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τις πράξεις του. «Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε όσα βίωσε στο τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα ζητώντας την ποινική δίωξη και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη…» δήλωσε στην «Espresso» η δικηγόρος της 28χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία συμπλήρωσε: «Εχουμε εντολή να δηλώσουμε για λογαριασμό της παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Τα όσα βίωσε ήταν τραυματικά και πράγματι σοκάρουν».

«Κάνεις πλάκα;»

Ο εφιάλτης της κοπέλας άρχισε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν συναντήθηκε στο Παγκράτι με τον άνδρα που είχε γνωρίσει την προηγούμενη μέρα μέσω της εφαρμογής Facebook dating. Είχε ύψος 1,80-1,85 μ., ξυρισμένο κεφάλι, λευκό δέρμα και αδύνατος, της είπε ότι είναι δάσκαλος και ότι κατοικεί στο κέντρο της Αθήνας. Την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και συμπεριφερόταν φυσιολογικά, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν την οδήγησε σε ερημικό σημείο του Καρέα, πίσω από το στρατόπεδο Σακέτα.

Εκεί της ζήτησε να τον αγκαλιάσει και η κοπέλα το έκανε διστακτικά. Ομως, εκείνος της επιτέθηκε και της έπιασε το στήθος. Η γυναίκα αντέδρασε με ήπιο τρόπο, φοβούμενη για την ακεραιότητά της σε ένα σκοτεινό και ερημικό σημείο, αλλά ο διεστραμμένος άνδρας τής είπε απλώς «Κάνεις πλάκα;» και στη συνέχεια κατέβασε το παντελόνι του. Κατόπιν άρπαξε το χέρι της και το έβαλε στο μόριό του.

Εκείνη τη στιγμή σταμάτησε δίπλα τους ένα αυτοκίνητο και ο ξαναμμένος ανώμαλος βγήκε έξω γυμνός από τη μέση και κάτω και έδιωξε τον οδηγό, φωνάζοντάς του έξαλλος ότι ενοχλεί! Αμέσως μετά μπήκε πάλι στο όχημα και χίμηξε πάνω στην κοπέλα, που είχε μείνει παγωμένη από το σοκ και δεν αντιδρούσε, φοβούμενη τα χειρότερα. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ο άγνωστος άρχισε να αυνανίζεται, λέγοντάς της ότι θα ολοκληρώσει πάνω της.

Τελικά, η γυναίκα έπεισε τον δράστη να φύγουν… Ομως, στη διαδρομή προς το σημείο όπου την παρέλαβε, ισχυριζόταν ότι είναι κατά συρροήν δολοφόνος, ενώ γελούσε με απάθεια. Προσπάθησε επίσης να την πείσει ότι «παρεκτράπηκε», επειδή τον διέγειρε το «προκλητικό ντύσιμο» της 28χρονης. Μετά τη συνάντησή τους συνέχισε να της στέλνει μηνύματα, ωστόσο η κοπέλα τον είχε ήδη καταγγείλει στην Ασφάλεια, λέγοντας ότι μπορεί να τον αναγνωρίσει χωρίς επιφύλαξη.

«Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα έχουμε μια ύπουλη πανδημία έμφυλης βίας. Τα θύματα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα όσα βιώνουν και να σπάνε τη σιωπή τους, έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» σχολίασε η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου με αφορμή ακόμα μία υπόθεση βίας σε βάρος γυναίκας, από τις απανωτές που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...