Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Είμαι 49 ετών!

Η Ναταλία Γερμανού στην παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου με τον τίτλο «Ετσι, για χάρη σου» (υπό το βλέμμα των γονιών του Μάνου Ιωάννου) αποκάλυψε την ηλικία της

Για χάρη του βιβλίου της είδαμε και τα… πεθερικά της! Η Ναταλία Γερμανού, που προχώρησε μάλιστα σε αποκαλύψεις πως είναι μια… δεσποινίς ετών 49, στην παρουσίαση του πρώτου της συγγραφικού πονήματος με τίτλο «Ετσι, για χάρη σου», είχε προσκαλέσει τους γονείς του αγαπημένου της Μάνου Ιωάννου, με τους οποίους διατηρεί πολύ καλή σχέση. «Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που θα ήθελα όσο τίποτα να μπορούσε να ήταν απόψε εδώ και βεβαίως δεν γίνεται να είναι. Στον πατέρα μου» είπε η συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Απάντηση στις φήμες

Θέλοντας να απαλλαγεί από τις διάφορες φήμες που την ακολουθούν αναφορικά με την την ηλικία της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πόσα κεράκια έσβησε φέτος λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω πει ποτέ την ηλικία μου. Αισθάνομαι ότι πρέπει να βγάλω αυτό το φορτίο από πάνω μου και να σας πω ότι είμαι γεννημένη στις 22 Ιουνίου του 1965 και είμαι 49 ετών».

Προχτές λοιπόν σε γνωστό παραλιακό στέκι η Ναταλία, που έχει κληρονομήσει -μεταξύ άλλων- και το συγγραφικό γονίδιο του μπαμπά της Φρέντυ Γερμανού, έλαμψε με την παρουσία της, αφού είχε κοντά της πρόσωπα που αγαπά. Στο πλευρό της στάθηκαν και δύο άνθρωποι που πρώτη φορά βγαίνουν στη δημοσιότητα και αυτοί είναι οι γονείς του αγαπημένου της Μάνου Ιωάννου.

«Είμαι απόλυτα αποδεκτή από την οικογένεια του συντρόφου μου, η οποία είναι σήμερα εδώ και με τιμά με την παρουσία της, οπότε αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει» απάντησε το Ναταλάκι στην ερώτηση που της έγινε για το αν έχει καλή σχέση με τα (μελλοντικά;) πεθερικά της. Μάλιστα η άνεσή της μπροστά τους είναι τέτοια που δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί με τον νεότερο σύντροφό της.

Να πούμε ότι στην παρουσίαση του βιβλίου της ήταν και ο Θάνος Καλλίρης, με τον οποίο η Ναταλία τη δεκαετία του ’80 διατηρούσε δεσμό, όμως παραμένουν καλοί φίλοι. Οσο για το βιβλίο της, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, είναι ερωτικό μυθιστόρημα και ο πρωταγωνιστής λέγεται Μάνος, δηλαδή έχει το όνομα του σημερινού της ερωτικού συντρόφου, κάτι που μπορεί να μην είναι και τόσο… τυχαίο.

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν εκεί με τον Δημήτρη της

Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφερθούμε και στην παρουσία της Μαρίας Ιωαννίδου, που εμφανίστηκε στην παρουσίαση μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Κρητικό. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια (με σούπερ sexy εμφάνιση) αγκάλιασε και φίλησε τη συγγραφέα του βιβλίου και μοναχοκόρη του άντρα με τον οποίο είχε παντρευτεί.

Η σχέση των δύο γυναικών, που στο παρελθόν πέρασε από διάφορα σκαμπανεβάσματα, είναι σήμερα πολύ ζεστή. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες η Ιωαννίδου είχε αποκαλύψει στην «Espresso» τον… φόβο της για το πώς θα αντιδρούσε η Ναταλία στον ενδεχόμενο γάμο της με τον σημερινό της σύντροφο. Ομως η γλυκιά παρουσιάστρια πολύ γρήγορα την ηρέμησε με την απάντησή της: «Ο σύντροφος της Μαρίας είναι πολύ γλυκός, τρυφερός και χαμηλών τόνων. Είναι οκτώ χρόνια μαζί και την έχει στηρίξει. Η Μαρία είναι ένα πολύ ταλαιπωρημένο πλάσμα και επειδή έχει χάσει όλους τους ανθρώπους της ζωής της και βιώνει πολλή μοναξιά πια, νιώθω καλύτερα όταν ξέρω ότι έχει μια αγκαλιά».

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...