Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Βιασμός 24χρονης: Τι κατέθεσαν στην ανακρίτρια η ανήλικη φίλη της Μπίκα και ο εργοδότης της

«Πάθαμε σοκ με την εικόνα της Γεωργίας»

Με τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων προσπαθεί η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης να ξεμπλέξει το κουβάρι στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Μετά τον εργοδότη της κοπέλας, χθες κατέθεσαν ο φίλος του, ο οποίος τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο για να παραλάβουν την 24χρονη, αλλά και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, η οποία ήταν μαζίτης στο πάρτι που διοργανώθηκε σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Τι κρύβει ο λεκές στα ρούχα της Γεωργίας Μπίκα

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο πρώτος μάρτυρας, ένα από τα δύο πρόσωπα που είδαν τη Γεωργία μετά τη νύχτα φρίκης στη «σουίτα βιασμού», κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας όσα αντίκρισε όταν την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο μαζί με τον φίλο του και εργοδότη της, και περιέγραψε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η νεαρή γυναίκα. «Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της και φίλο μου. Ηταν γύρω στις 11 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια, περίπου ένα 20λεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο» φέρεται ότι κατέθεσε.georgia bika anakritria fili ergodotis

Διαβάστε επίσης: Λαζόπουλος για βιασμό 24χρονης: «Ρίχνουν το χάπι που συνηθίζουν να ρίχνουν τα πλουτομ@@ακ@σμ@να»

Η ανήλικη φίλη της καταγγέλλουσας, η οποία έχει ήδη καταθέσει μία φορά, φέρεται ότι περιέγραψε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο πάρτι, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο εκείνη αποφάσισε να φύγει και η 24χρονη επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Η κατάθεση της 17χρονης θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς στην πρώτη της επίσκεψη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου είχε καταθέσει πως η 24χρονη αποφάσισε κάποια στιγμή να γυρίσει στο ξενοδοχείο, αν και ήταν πολύ μεθυσμένη.

georgia bika anakritria fili ergodotis

«Η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη και ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι» είχε πει και είχε προσθέσει: «Επειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο». Σύμφωνα με όσα είχε πει, όταν ξύπνησε το μεσημέρι, βρήκε στο κινητό της τρεις κλήσεις από τη Γεωργία και την πήρε αμέσως τηλέφωνο. Όμως το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και κατέληξαν να μιλήσουν γύρω στις 18.00, όταν της τηλεφώνησε η 24χρονη και της εξήγησε όσα συνέβησαν, λέγοντάς της ότι έπεσε θύμα βιασμού.

georgia bika anakritria fili ergodotis

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας ο εργοδότης της Γεωργίας Χρήστος Καραθανάσης, ο οποίος κατέθεσε ότι δέχεται απειλές, επειδή στάθηκε στο πλευρό της 24χρονης. «Στις 2 Ιανουαρίου το μεσημέρι, την επόμενη ημέρα του πάρτι, ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών καφέ, το αφεντικό του μετρ, και με απείλησε. Μου είπε: “Τι πας να κάνεις, να τα βάλεις με τους billionaires;”» φέρεται ότι είπε στην ανακρίτρια ο εργοδότης της 24χρονης. Ακόμη, περιέγραψε την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κοπέλα όταν του τηλεφώνησε και του διηγήθηκε τον εφιάλτη που βίωσε.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί ο Βασίλης Λεβέντης: Πόζαρε με καμάρι να διαβάζει εφημερίδα που έγραφε ότι βίασε την 24χρονη

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να παραδοθούν στο Εργαστήριο Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η Γεωργία. Επί μέρες, αναλυτές και ειδικοί επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης μελετούσαν τα δείγματα της 24χρονης με ειδικά όργανα ανίχνευσης νέων ναρκωτικών ή φαρμάκων. Σύμφωνα με πηγές του thessToday.gr, οι επιστήμονες ολοκλήρωσαν σχεδόν στο 100% την έρευνά τους και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να συμπεριληφθούν τα ευρήματα στο τελικό πόρισμα που θα παραδοθεί στη δικαστική λειτουργό.

Οι εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία, καθώς το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης θεωρείται από τα πλέον αξιόπιστα διεθνώς. Καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του συγκεκριμένου εργαστηρίου φαίνεται ότι έπαιξε το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύσει νέα ναρκωτικά και φάρμακα, δεδομένου ότι στο απαγορευμένο εμπόριο κυκλοφορούν ετησίως τουλάχιστον 101 νέες ναρκωτικές ουσίες. Στην περίπτωση της 24χρονης, βασικό μέλημα ήταν να καλυφθεί κάθε πιθανότητα εμφάνισης άγνωστων ουσιών.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Ο Βασίλης Λεβέντης «σπάει» τη σιωπή του

Αναφορικά με όσα ειπώθηκαν για το κονδύλι που χορηγήθηκε στο εργαστήριο του ΑΠΘ για την προμήθεια ενός οργάνου, το οποίο δύναται να εντοπίσει το χάπι του βιασμού από την εξέταση μιας τρίχας, εξειδικευμένες πηγές επισήμαναν ότι οι τρίχες είναι ένα υλικό που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάλυση, ενώ ελάχιστοι μπορούν να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα. Μάλιστα, χαρακτήρισαν την τρίχα «στοιχείο με πολλά μειονεκτήματα», συμπληρώνοντας πως σε περιστατικά όπως της 24χρονης αντενδείκνυται ως μέθοδος για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...