Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Άρχισαν τις απειλές στον Μένιο Φουρθιώτη: «Μην υπερασπίζεστε τη χυδαιότητα

Ο Γεωργιάδης είπε ότι «όποιος διαρρέει μηνύματα πρέπει να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή»

Σε πανικό η κυβέρνηση, που ο συνομιλητής της Μένιος Φουρθιώτη βγάζει τα άπλυτά της στη φόρα, απειλεί τώρα τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή ακόμα και με 20ετή φυλάκιση, επειδή δίνει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχε σχεδόν με το μισό υπουργικό συμβούλιο και την άνεση να στέλνει ακόμα και βίντεο με τις εκπομπές του στον πρωθυπουργό και στη σύζυγό του.

Αποκαλυπτικός για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, προκειμένου να σταματήσει ο υπόδικος για κακουργήματα Φουρθιώτης τις αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις συνεργασίας με την κυβέρνηση, ήταν χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην ερώτηση που δέχθηκε για τις φιλικές συνομιλίες και τις εξυπηρετήσεις που έκανε ο Φουρθιώτης σε υπουργούς της κυβέρνησης, απάντησε πως «όποιος διαρρέει μηνύματα που του έστειλε κάποιος άλλος πρέπει να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Μη φτάσουμε ο ένας να εκβιάζει τον άλλον. Μην υπερασπίζεστε τη χυδαιότητα».

Ο κ. Γεωργιάδης, παρότι με την απάντησή τους επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις συνομιλίες και τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, χαρακτήρισε την όλη συζήτηση κουτσομπολιό. «Εγώ δεν κάνω κουτσομπολιό. Θέλετε να με ρωτήσετε για την ανεργία, την ακρίβεια, τις επενδύσεις, το ΑΕΠ; Για τον Φουρθιώτη να μιλήσετε μόνοι σας. Πόσο πιο χαμηλά θα μας φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ…» είπε εκνευρισμένος στους συντελεστές της εκπομπής. Τα καλά και συμφέροντα για τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος ξέχασε πως η κυβέρνησή του είχε κάνει σημαία της πρόσφατα μία «αποκάλυψη» στηριζόμενη σε φήμες και κουτσομπολιό για την υποτιθέμενη παραλιακή βίλα του Αλέξη Τσίπρα, «αποκάλυψη» που αναγκάστηκαν να πάρουν πίσω άρον άρον οι συντάκτες της. Ή μήπως ήταν αποκάλυψη, και όχι κουτσομπολιό, η υπόθεση με τον Αρτεμίου και τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου επί Αλέξη Τσίπρα, που η Ν.Δ., τότε, επίσης είχε κάνει σημαία της;

Ο εύκολος στα λόγια όμως κ. Γεωργιάδης, αλλά με ασθενή μνήμη, επιχείρησε να απαξιώσει τις επιβεβαιωμένες σχέσεις ενός υποδίκου με την κυβέρνησή του, σχέσεις που όμως ο κ. Γεραπετρίτης κι άλλοι υπουργοί τις θεωρούσαν πολύ στενές και εγκάρδιες.

«Θέλετε στα σοβαρά να καταστήσουμε στην Ελλάδα κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη; Εγώ αρνούμαι να καταστήσω πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα τον Μένιο Φουρθιώτη» είπε ακόμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και συνέχισε: «Αντί να μιλάμε για την επένδυση της JP Morgan, ασχολούμαστε τον Μένιο Φουρθιώτη. Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα… Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μίλησε 20 λεπτά για τον Μένιο Φουρθιώτη. Τεράστιο θέμα».

Είναι πράγματι τεράστιο θέμα, κ. Γεωργιάδη, που το μισό υπουργικό συμβούλιο υποκλινόταν στον υπόδικο Μένιo Φουρθιώτη, πρώην μάνατζερ μιας πορνοστάρ…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...