Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Στο σκαμνί ο σάτυρος μαιευτήρας

Παραπέμπεται σε δίκη ο 65χρονος γυναικολόγος που καταγγέλλουν για σεξουαλικά εγκλήματα 21 γυναίκες στη Ρόδο

Το εδώλιο του κατηγορουμένου δείχνει η εισαγγελέας στον 65χρονο γυναικολόγο που έχει μηνυθεί από σχεδόν δύο ντουζίνες γυναίκες ότι μετέτρεπε τη διαδικασία της εξέτασης στο νοσοκομείο της Ρόδου σε συνεδρία ανωμαλίας και σεξουαλικής ικανοποίησής του.

Αφού μελέτησε τις καταγγελίες και την απολογία του γιατρού, η αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου εισηγήθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου την παραπομπή του σε δίκη, καθώς κρίνει ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις σε βάρος του κατηγορουμένου. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η δικαστική λειτουργός υιοθετεί τις καταγγελίες των 21 γυναικών ηλικίας από 18 ως 55 ετών, που πέρασαν από το εξεταστήριο του γιατρού και, όπως λένε, χρησιμοποίησε τα κορμιά τους για τη σεξουαλική του διέγερση.

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος, που του έχει επιβληθεί απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος, κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου για αντίσταση κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ενδεικτικά, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr που αποκάλυψε την πρώτη καταγγελία, στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται πως ο γιατρός «εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του αυτή καθώς και τον χώρο εργασίας του για να εκτονώσει τις ορμές του μη σεβόμενος καν γυναίκες οι οποίες βρίσκονταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη».

Όσα καταγγέλλουν οι γυναίκες που κάθισαν στη γυναικολογική καρέκλα του γιατρού γεμίζουν βιβλίο και μοιάζουν με όσα συμβαίνουν σε συνευρέσεις σαδομαζοχιστών. Ενδεικτικά, το 2015 μια 28χρονη έγκυος τεσσάρων μηνών υποβλήθηκε σε κολπική εξέταση, ωστόσο οι κινήσεις του 65χρονου της προκαλούσαν πόνο και όταν παραπονέθηκε φέρεται ότι της είπε: «Όταν σας π@#$%ν από τον κ@#ο, μια χαρά χαλαρές είστε και κάθεστε», ενώ συνέχιζε να κινεί ρυθμικά το μηχάνημα υπερήχων μέσα στον κόλπο της σαν να κρατούσε δονητή! Παράλληλα, αισθάνθηκε με το πόδι της, το οποίο ο γιατρός το είχε βάλει ανάμεσα στα δικά του, ότι το μόριό του βρισκόταν σε πλήρη στύση και τριβόταν στο γόνατό της.

Η καταγγελία μιας 32χρονης το καλοκαίρι του 2020 θα έμοιαζε με σουρεαλιστική σκηνή πορνό, αν δεν ήταν για την ίδια μια τραυματική εμπειρία. Όταν η γυναίκα ρώτησε τον γιατρό πού θα γδυθεί για την εξέταση μιας κύστης, εκείνος της απάντησε αλά… Γκουσγκούνης «Βγάλ’ τα εδώ στην ψύχρα, χωρίς ποτό!» και την τράβηξε γυμνή πάνω του προστάζοντάς την να πάρει «θέση μάχης»! Αν και η εξέταση αφορούσε εξωτερική κύστη, έγινε κολπικά και χωρίς γάντια. «Ξεκίνησε να κάνει κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις σαν να προσπαθούσε να με φέρει σε ερεθισμό και οργασμό και άρχισε να με φιλάει στα μπούτια» κατέθεσε η γυναίκα, η οποία έφυγε άρον άρον. Όταν η 32χρονη πήγε στο νοσοκομείο για αλλαγή γάζας στην κύστη, ο 65χρονος ήταν ο μοναδικός γυναικολόγος κι έτσι αναγκάστηκε να τον επισκεφθεί. «Ζήτησα συγγνώμη γιατί ήμουν αδιάθετη και μου απάντησε με πονηρό τρόπο ότι δεν τον ενοχλεί γιατί “λίγο αιματάκι βοηθάει για να γλιστράει”! Μάλιστα, αμέσως μου είπε ότι θα ήθελε τις επόμενες φορές να πάω αξύριστη γιατί με προτιμάει έτσι» καταγγέλλει η γυναίκα.

Ο τρόπος κολπικής εξέτασης που περιγράφουν οι καταγγέλλουσες είναι σχεδόν ίδιος και πάντα χωρίς γάντια.

«Άρχισε να θωπεύει έντονα και την κλειτορίδα μου και άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα και ότι η εξέταση παρέπεμπε περισσότερο σε ερωτική ψηλάφηση, παρά σε ιατρική εξέταση» αναφέρεται σε άλλη μήνυση γυναίκας που εξετάστηκε χωρίς λόγο και… πρωκτικά! «Τότε αρχίζει να χαϊδεύει χωρίς γάντια την περιοχή του πρωκτού μου και στη συνέχεια σοκαρίστηκα όταν μου έβαλε το δάχτυλό του στον πρωκτό μου χωρίς να φοράει γάντι».

Ακόμα και μια έγκυος στο παρά πέντε του τοκετού κατήγγειλε τον γιατρό ότι τη φιλούσε στην κοιλιά και την ηβική περιοχή για να της δείξει πού είναι τα κεφαλάκια των διδύμων που κυοφορούσε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η εξής φρασεολογία: «“Κάνεις σεξ με τον άντρα σου;” Του απάντησα: “Οχι, βέβαια, δεν έχω τώρα αυτό στο μυαλό μου”. Και μου απάντησε αυτολεξεί: “Μα γιατί, στους άντρες όταν είναι έγκυος η γυναίκα τους αρέσει πιο πολύ το μ…. γιατί είναι πρησμένο”» είπε η γυναίκα, ενώ συμπλήρωσε πως κατά τη διάρκεια της «εξέτασης» έκανε ρυθμικές κινήσεις στον κόλπο της: «Την ώρα που εισχωρούσε το χέρι του, ακούω να βγάζει ένα άκρως αισθησιακό βογκητό! Το βογκητό ήταν ακριβώς ο ήχος και η έκφραση που βγάζει κάποιος όταν κάνει ερωτική πράξη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...