Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ιωάννας Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το 10ο χειρουργείο

«Ακόμα εδώ, το παλεύω…»

Μία ακόμα μάχη για να κερδίσει πίσω τη ζωή της και να επανέλθει στην κανονικότητά της έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία υποβλήθηκε χθες σε ακόμα ένα χειρουργείο, το δέκατο κατά σειρά, για την αποκατάσταση του προσώπου της!

Μάλιστα, μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία έστειλε ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αποφασιστικότητας:

«Τη μία μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ, το παλεύω… Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους» έγραψε η Ιωάννα, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με γάζες στο πρόσωπο.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρρωστημένη επίθεση με βιτριόλι, που σημάδεψε για πάντα την ψυχή και το σώμα της 35χρονης κοπέλας, η ίδια συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά. Ο δρόμος που έχει να διανύσει η Ιωάννα ώσπου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της και να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της φαντάζει ακόμη μακρύς και ανηφορικός. Παρʼ όλα αυτά η 35χρονη μαχήτρια της ζωής, που έκανε το πανελλήνιο να υποκλιθεί μπροστά στη δύναμη ψυχής που επέδειξε, δεν χάνει το κουράγιο της και την αισιοδοξία της.

Η 35χρονη, η οποία ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών της, λίγο προτού μπει στο χειρουργείο είχε κάνει μία μικρή απόδραση, ταξιδεύοντας με φίλους στις Βρυξέλλες. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου είχε ταξιδέψει πάλι στο εξωτερικό, όμως τότε το είχε κάνει για λόγους υγείας, καθώς πήγε στο Παρίσι, όπου έλαβε μία ειδική θεραπεία για τα εγκαύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της η βιτριολίστρια Εφη Κακαράντζουλα στις 20 Μαΐου του 2020.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Το ένοχο παρελθόν της πριγκίπισσας Σοφίας της Σουηδίας με τον Επστάιν

Δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας δεν πήγε την Τετάρτη στην τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ στη Στοκχόλμη,




Μποζουκια Αθηνα