Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Το τρίο με τις δίδυμες

Ο 31χρονος μηχανικός που εδώ και μήνες συζεί με δύο αδελφές και την… πεθερά μιλάει για τις δυσκολίες στην κρεβατοκάμαρα

Για τους περισσότερους άντρες δεν είναι παρά μια φαντασίωση που παραμένει ανεκπλήρωτη εφ’ όρου ζωής. Για τον Μπεν Μπάιρν όμως, το να μοιράζεται το κρεβάτι του με δύο γυναίκες είναι απλώς μέρος της καθημερινότητάς του τους τελευταίους 18 μήνες. Ο 31χρονος μηχανικός είναι ο άντρας με τον οποίο έχουν σχέση οι διάσημες πλέον δίδυμες από το Περθ της Αυστραλίας Αννα και Λούσι ΝτεΤσίνκουε, οι οποίες, αν και ομοζυγωτικές, έχουν ξοδέψει συνολικά 175.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνουν πανομοιότυπες, ενώ θέλουν να μοιράζονται τα πάντα.

Σε πρώτη φάση ο Μπάιρν δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα με τις απαιτήσεις δύο συντρόφων, ωστόσο σχεδόν από την αρχή της ανορθόδοξης σχέσης του με τις δύο γυναίκες κατάλαβε ότι όση σημασία έδινε στη μια, θα έπρεπε να δίνει και στην άλλη. «Πρώτη μου φορά έχω δεσμό με δύο γυναίκες και, για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει να υπάρχει 100% ισοτιμία».

Λεπτή ισορροπία

«Ο,τι κάνω για τη μια, πρέπει να το κάνω και για την άλλη. Υπάρχει επομένως μια λεπτή ισορροπία» εξηγεί ο 31χρονος άντρας, ο οποίος έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του για το ερωτικό τρίγωνο με τις 28χρονες δίδυμες από τις αρχές του χρόνου που έγινε γνωστή η σχέση τους. Πλέον, έχοντας ζήσει στο ίδιο σπίτι με τις δύο γυναίκες, αλλά και τη μητέρα τους Τζίνα εδώ και περίπου 10 μήνες, έχει μάθει να ισορροπεί. «Η ερώτηση που μας κάνουν συχνότερα είναι πώς μπορεί ένας άντρας να τα βγάλει πέρα με δύο γυναίκες στην κρεβατοκάμαρα. Ας το θέσουμε απλά. Είμαστε πολύ δραστήρια κορίτσια και έτσι εκείνος χρειάζεται τη διπλάσια ενέργεια» λέει η Λούσι για τον «Εκλεκτό», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τον Μπάιρν με την αδελφή της.

Οντας και ο ίδιος δίδυμος, ο Μπάιρν είναι σίγουρα πιο ανοιχτός στο ενδεχόμενο σχέσης με δίδυμες γυναίκες, από οποιονδήποτε άλλο άντρα, ενώ το βασικότερο είναι ότι έχει πάρει και την έγκριση της «πεθεράς» του. Η μητέρα της Λούσι και της Αννα δηλώνει ότι ο σύντροφος των παιδιών της είναι πραγματικός τζέντλεμαν και πως η ίδια είναι χαρούμενη με αυτή τη σχέση, από τη στιγμή που είναι και οι κόρες της ευτυχισμένες μαζί του. Πολλές φορές μάλιστα η Τζίνα έχει βρεθεί να παίρνει το μέρος του Μπάιρν σε κάποιον καβγά του με τις δίδυμες. «Αυτό είναι πιθανότατα και το χειρότερο κομμάτι αυτής της σχέσης, επειδή είναι πάντα δύο εναντίον ενός» δηλώνει ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Woman’s Daily», προσθέτοντας ωστόσο ότι υπάρχει και η θετική πλευρά. «Παίρνω διπλάσια αγάπη» λέει. Η γνωριμία του με τις δύο 28χρονες γυναίκες έγινε μέσω facebook. Οι τρεις τους μιλούσαν για περισσότερους από έξι μήνες προτού τελικά αποφασίσουν να κλείσουν ραντεβού, αφού εκείνες προσπαθούσαν να το αναβάλουν μέχρι να σιγουρευτούν ότι θα μπορούσαν να εμπιστευτούν τον 31χρονο μηχανικό.

Μια περιουσία σε… πλαστικές

Η Λούσι και η Αννα ΝτεΤσίνκουε έγιναν θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όταν αυστραλιανή εφημερίδα αποκάλυψε ότι έχουν ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία σε επεμβάσεις για να δείχνουν ακόμα πιο ίδιες. Από ψεύτικα φρύδια και βλεφαρίδες, μέχρι εμφυτεύματα στήθους και χειλιών, οι δύο αδελφές φροντίζουν ώστε όλα τα χαρακτηριστικά τους να έχουν το ίδιο σχήμα και τις ίδιες διαστάσεις. Και δεν μοιράζονται μονάχα την ίδια εξωτερική εμφάνιση και τον ίδιο σύντροφο. Εχουν την ίδια δουλειά, το ίδιο προφίλ στο facebook και το ίδιο αυτοκίνητο.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...