Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Techno πάρτι στην Αθήνα με ομαδικούς βιασμούς

Γυναίκα καταγγέλλει γνωστό διοργανωτή πως όταν ήταν 15χρονών την έσπρωξε στον κόσμο των ναρκωτικών και την κακοποιούσε σεξουαλικά

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών, όπως αποδεικνύει ακόμη μια καταγγελία που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο και προέρχεται από τον χώρο της νύχτας, και συγκεκριμένα αφορά έναν διοργανωτή πάρτι με techno μουσική, αλλά και με ναρκωτικά σε αφθονία και σεξουαλικά όργια.

party omadikoi viasmoi

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φερόμενος ως δράστης οργάνωνε σειρά από τέτοια πάρτι σε αρκετές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ακόμη και σε… πανεπιστημιακά κτίρια! Ενα θύμα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να καταγγείλει το ζήτημα στη φεμινιστική οργάνωση «Κιλοτίνα». Οπως ανέφερε, γνωρίστηκε με τον διοργανωτή των πάρτι όταν ήταν ακόμη 15 ετών και εκείνος 25. Ηταν χειριστικός, την κατηύθυνε και αρχικά δημιούργησε ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Στη συνέχεια, όμως, την έσπρωξε στον κόσμο των ναρκωτικών.

party omadikoi viasmoi

Ο άνδρας αισθανόταν από την αρχή ως «αρχηγός» στη σχέση, η οποία όμως αποδείχθηκε ολέθρια για το θύμα, καθώς μετατράπηκε σε έρμαιο των ουσιών και έχασε κάθε ίχνος λογικής και βούλησης.

«Προσπαθούσε να με κρατάει εντυπωσιασμένη με ψεύτικα στοιχεία του εαυτού του, όπως πόσο “υπερασπιστής των γυναικών’’ ήταν» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Ο διοργανωτής πάρτι καταγγέλλεται ακόμη και για ομαδικό βιασμό, αφού με τους φίλους του οργάνωναν techno party με πολλές κοπέλες, στις οποίες δεν άφηναν το περιθώριο άρνησης.

«Έμαθα πολλές κακοποιήσεις και ομαδικούς βιασμούς που έχει διαπράξει» αναφέρει η κοπέλα και δεν διστάζει να αναφερθεί στις απειλές που δεχόταν όλα αυτά τα χρόνια για να μην αποκαλύψει τη χρήση κοκαΐνης που έβλεπε να γίνεται στην παρέα του φερόμενου ως δράστη. «Εάν βγει κάτι προς τα έξω, θα σου ρίξουμε μαχαιριά κι ας είσαι μικρή κοπέλα» υποστηρίζει ότι της έλεγε. Μάλιστα, εξήγησε ότι πέρασαν επτά χρόνια ώσπου να καταλάβει τι άνθρωπο είχε δίπλα της.party omadikoi viasmoi «Μου ασκούσε bullying, με πίεζε να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί του και με άλλους της αρεσκείας του. Ενα βράδυ με ακινητοποίησε στον καναπέ, με έφτυνε και με πίεζε να ανοίξω τα πόδια μου» θυμάται η γυναίκα, περιγράφοντας στιγμές φρίκης, και συνεχίζει: «Μου έδινε ναρκωτικά από τα 16 μου. Συχνά μου έλεγε ποσό ακίνδυνα είναι όλα αυτά. Ημουν ένα ανεξέλεγκτο ανήλικο που είχα πρόσβαση σε ποσότητες εξαιτίας του. Με είχε χρησιμοποιήσει για να κουβαλήσω και μικροποσότητες. Οταν, ύστερα από χρόνια, ήθελα να ζητήσω βοήθεια για τον εθισμό μου, με κορόιδευε. Η κακοποίηση δεν ήταν μόνο ψυχολογική. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο να γίνεται σωματικά παρεμβατικός».

Τέλος, η κοπέλα καταλήγει ότι η σχέση αυτή της άφησε τεράστιο τραύμα, αφού είχε φτάσει στο σημείο όποτε πήγαινε να την αγγίξει κάποιος να μην μπορεί να αντεπεξέλθει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...