Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου: «Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει»

«Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει»

Φυλάκιση πέντε ετών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ωστόσο δεν άκουσε την ετυμηγορία, καθώς επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, σε αντίθεση με την 30χρονη πρώην σύντροφό του, η οποία βρήκε το σθένος να παραστεί στη δίκη και να περιγράψει με δάκρυα στα μάτια πώς ο 58χρονος παρουσιαστής εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη της, διαρρέοντας σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές τους!stathis panagiotopoulos diki

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Παράλληλα, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, καθώς και οι όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της επιτήρησής του από κοινωνικό λειτουργό.

stathis panagiotopoulos diki

Διαβάστε επίσης: Απών από το δικαστήριο ο Παναγιωτόπουλος – Δείτε πού βρισκόταν την ώρα της δίκης

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο επέβαλε στον 58χρονο ραδιοφωνικό παραγωγό την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων. Νωρίτερα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης είχε απορρίψει το αίτημα της δικηγόρου της 30χρονης να μετατραπεί η κατηγορία σε κακούργημα, κρίνοντας ότι δεν στοιχειοθετήθηκε «σκοπός βλάβης», παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας, που είχε ζητήσει να παραπεμφθεί η υπόθεση σε ανώτερο δικαστήριο.

stathis panagiotopoulos poiniΣύμφωνα με πληροφορίες, η πιο φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή ήταν όταν η 30χρονη κλήθηκε να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών για την τραυματική εμπειρία της. Οπως είπε, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» ουδέποτε έδειξε εμπράκτως τη μετάνοιά του για όσα έκανε ούτε προσπάθησε να επανορθώσει.

«Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε έμπρακτα να επανορθώσει. Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν και την εμπιστοσύνη που του είχα» φέρεται ότι είπε. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, ζήτησε διά των συνηγόρων του «συγγνώμη» για τις πράξεις του, τονίζοντας ότι έκανε προσπάθειες να «κατεβάσει» το επίμαχο υλικό και γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε και σε ειδικό.

stathis panagiotopoulos diki

«Το δικαστήριο με μια γενναία απόφαση έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί (σ.σ.: η κατηγορία) ως κακούργημα… Ο ισχυρισμός και αυτό το οποίο βάρυνε είναι ότι η συμπεριφορά του, που έχει χαρακτηριστεί και με αφορμή άλλες υποθέσεις ως μια ιδιαιτέρως αποκλίνουσα συμπεριφορά, δεν απέβλεπε στη βλάβη του προσώπου της μηνύτριας. Αυτό προέκυπτε και από το κατηγορητήριο ακόμα, γιατί οι φωτογραφίες δεν έδειχναν πρόσωπο, αλλά και από την επεξεργασία στην οποία είχε υποβάλει τα συγκεκριμένα βίντεο» δήλωσε μετά το τέλος της δίκης ο εκ των συνηγόρων του 58χρονου Γιώργος Δακουράς.stathis panagiotopoulos diki

Πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, η δικηγόρος του θύματος Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή είχε απευθύνει έκκληση στους δημοσιογράφους να μην τραβήξουν καμιά εικόνα της εντολέως της. Ο παρουσιαστής κατηγορείται για άλλα δύο παρόμοια περιστατικά, έπειτα από ισάριθμες καταγγελίες πρώην συντρόφων του. Οι υποθέσεις αυτές απασχόλησαν τις διωκτικές Αρχές πριν από τα Χριστούγεννα και εις βάρος του 59χρονου είχε ασκηθεί τότε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...