Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Αμίλητη και με σκυμμένο το κεφάλι η «Μήδεια» της Κυψέλης

Έπαιζε video games όταν ο σύντροφός της σκότωνε τον 7χρονο γιο της το 2017

Η 29χρονη «πάγωσε» το πανελλήνιο όταν ομολόγησε με κυνισμό ότι δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει τον Πολωνό σύντροφό της από το να σκοτώσει τον 7χρονο γιο της, το 2017, και πως όλα αυτά τα χρόνια έλεγε ψέματα ότι το παιδί βρισκόταν στην Πολωνία με τον βιολογικό πατέρα του, ενώ στην πραγματικότητα τα λείψανά του ήταν τοποθετημένα σε έναν αυτοσχέδιο «τάφο» στην ταράτσα της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε αρχικά με τον δράστη, και εν συνεχεία σε μια… εργαλειοθήκη, την οποία κουβαλούσε μαζί του σε όλη την Αθήνα ο 33χρονος οικοδόμος δολοφόνος.

5509136

Η 29χρονη Χριστίνα Κλαούντια Μανιατάκη πέρασε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής την είσοδο του κτιρίου 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της για τη δολοφονία του γιου της. Κατόπιν εμφανίστηκε ενώπιον της 12ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στην εβδομάδα. Σημειώνεται ότι τόσο η ίδια όσο και ο Πολωνός σύντροφός της, ο οποίος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια αύριο, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

kypseli mana

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας του μικρού Ανδρέα και όσων αδιανόητων ακολούθησαν για τη συγκάλυψή της, προκαλούν αποτροπιασμό! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 29χρονη Ελληνοπολωνή χώρισε το 2015 από τον Πολωνό σύζυγό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει τον 7χρονο Ανδρέα και ένα 8χρονο -τότε- κοριτσάκι, που δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, και λίγο καιρό αργότερα βρήκε… παρηγοριά στην αγκαλιά του 33χρονου οικοδόμου, επίσης από την Πολωνία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η ίδια όσο και ο νέος σύντροφός της ήταν αλκοολικοί και τοξικομανείς. Μάλιστα, ο 33χρονος ξεσπούσε τα νεύρα του πάνω στα παιδιά, δέρνοντάς τα και αφήνοντάς τα νηστικά για ώρες, με τη δικαιολογία ότι «έκαναν συνεχώς αταξίες»! Τον Ιανουάριο του 2017, σε μία ακόμη απόπειρα «συμμόρφωσης» του 7χρονου Ανδρέα, ο 33χρονος άφησε το αγοράκι νηστικό ως το απόγευμα, το έβαλε να σταθεί όρθιο ατελείωτες ώρες και, όταν πλέον εκείνο έβαλε τα κλάματα, το χτύπησε και του έκλεισε το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία, με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό θάνατό του! Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι πως, όση ώρα διαδραματίζονταν αυτά, η 29χρονη παρέμενε αμέτοχη και έπαιζε video games στον υπολογιστή της!KY

«Έπαιζα τα παιχνίδια στον υπολογιστή και δεν έβλεπα» ανέφερε στην προανακριτική απολογία της, σε μια προσπάθεια να «ξελασπώσει». Εν συνεχεία, μόλις ο 33χρονος σιγουρεύτηκε ότι το παιδί ήταν νεκρό, είπε στη σύντροφό του «φύγε. Θα το τακτοποιήσω», ανέβασε το άψυχο κορμάκι του 7χρονου αγοριού στην ταράτσα της πολυκατοικίας επί της οδού Σκιάθου 5, όπου διέμεναν τότε, έχτισε με τούβλα και τσιμέντο έναν αυτοσχέδιο τάφο και ενταφίασε εκεί τον άτυχο Ανδρέα! Οταν τους έκαναν έξωση, ξέθαψε τη σορό του παιδιού, τοποθέτησε τα οστά του σε μια… εργαλειοθήκη και για περίπου έναν χρόνο περιφέρονταν ως άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας, κρατώντας την εργαλειοθήκη με τα οστά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Αργότερα, ο δράστης βρήκε νέο διαμέρισμα, επί της οδού Αστυπάλαιας 22, στην Κυψέλη, όπου τοποθέτησε την εργαλειοθήκη με τα οστά του μικρού Ανδρέα στον αποθηκευτικό χώρο του καναπέ, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Επί πέντε ολόκληρα χρόνια το σατανικό ζευγάρι παρέμενε ατιμώρητο, ώσπου, τον περασμένο Οκτώβριο, ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στα νότια προάστια, έδωσε την πληροφορία στις Αρχές πως κάτι κακό είχε γίνει στο διαμέρισμα-κολαστήριο της οδού Σκιάθου. Έτσι, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έψαξαν και βρήκαν ότι η μεγαλύτερη κόρη της 29χρονης είχε εμφανιστεί στο σχολείο άγρια κακοποιημένη, με αποτέλεσμα οι δάσκαλοί της να ενημερώσουν την Εισαγγελία Ανηλίκων και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι ο 7χρονος Ανδρέας δεν βρίσκεται στην Πολωνία με τον πατέρα του, όπως ισχυριζόταν η μητέρα, καθώς εκείνος νοσηλεύεται από το 2018 σε ψυχιατρική κλινική της πόλης Βάρτα! Υστερα από αυτό, οι έμπειροι αξιωματικοί τού Ανθρωποκτονιών άρχισαν να αναζητούν παντού το μικρό αγόρι και, όταν συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, το μεσημέρι της Παρασκευής προσήγαγαν τον 33χρονο και την 29χρονη στο μέγαρο της ΓΑΔΑ, όπου τελικά «έσπασαν» και ομολόγησαν το φρικιαστικό έγκλημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...