Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Με άρωμα από Γαλλία

Η στροφή του Ολυμπιακού στο Σαμπιονά και η υπόσχεση του Μίτσελ για τη νέα σεζόν

Λίγο πριν πετάξει η «ερυθρόλευκη» αποστολή για το Ζέεφελντ ο Μίτσελ υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει την ομάδα καλύτερη από πέρσι και προανήγγειλε νέες μεταγραφές. Δεν είπε πάντως αν θα μεγαλώσει η γαλλική παροικία στου Ρέντη, αφού οι προσθήκες των Αμπιντάλ, Μαζουάκου και Ντοσεβί φέρνουν στο λιμάνι έντονο χρώμα από… Σαμπιονά! Το βέβαιο είναι ότι ο «ερυθρόλευκος» κόουτς «ψηφίζει» γαλλικό πρωτάθλημα.
Ο Ντελβίν Εντινγκά, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, αποκτήθηκε με μεταγραφή και προορίζεται για βασικός, ενώ την ομάδα ακολούθησε στην Αυστρία για προετοιμασία και ο Γκαετάν Μπονγκ. Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά που φτιάχνουν τους μεταγραφικούς «φακέλους» στο λιμάνι γνωρίζουν άριστα τη γαλλική αγορά κι έχουν τις επαφές για να κλείσουν γρήγορα τις υποθέσεις πριν αυτές εξελιχθούν σε σίριαλ. Ακόμη κι αν πρόκειται για μεγάλα ονόματα, όπως η περίπτωση του Ερίκ Αμπιντάλ, του οποίου μάλιστα η μεταγραφή στον Ολυμπιακό αποτέλεσε κεντρικό θέμα σε αρκετά ξένα ΜΜΕ αλλά και στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

Επιπλέον, οι Καρεμπέ και Ισά ψάχνουν για «λαχεία». Μεταγραφές δηλαδή χωρίς υψηλό κόστος, που μπορεί να βγουν στο γήπεδο. Με αυτή τη λογική αποκτήθηκαν ο 26χρονος εξτρέμ Ματιέ Ντοσεβί και ο 20χρονος μπακ Αρτούρ Μαζουάκου που έμειναν ελεύθεροι από τη Βαλενσιέν. Σκανάρισμα στη γαλλική αγορά γίνεται και για το θέμα του επιθετικού (ενδεικτική η περίπτωση του Ζινιάκ), χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν υπάρξει σημαντικές εξελίξεις. Ο Μίτσελ πάντως πιστεύει ότι στο Σαμπιονά μπορεί να βρει γρήγορους και τεχνίτες παίκτες για να «χτίσει» την ομάδα που έχει στο μυαλό του.
Γενικότερα ο Ολυμπιακός έχει κάνει στροφή τα τελευταία χρόνια στη γαλλική αγορά. Πέρσι αποκτήθηκαν ακόμη οι Γιαταμπαρέ (Μπαστιά) και Μετζανί (Μονακό), ενώ τις προηγούμενες περιόδους οι Ντιελνά (Ιστρ), Μασάντο (Τουλούζ), Ντιακιτέ (Νις), Μοδέστο (Μονακό) και Μιραλάς (Σεντ Ετιέν). Στο Ζέεφελντ ο Μίτσελ θα έχει (σε πρώτη φάση) 25 ποδοσφαιριστές: Σαβιόλα, Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Ρομπέρτο, Μέγερι, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Θ. Παπάζογλου, Μπονγκ, Βλαχοδήμος, Στρέντζος, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Βέργος, Κάταϊ, Βούρος, Αυλωνίτης, Βατουσιάδης, Μπουχαλάκης, Σάλιακας, Χουτεσιώτης και Κολοβός. Ο Αμπιντάλ θα μεταβεί στην Αυστρία από τη Βαρκελώνη όπου βρίσκεται μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σε ξένα ΜΜΕ γράφτηκε χθες ότι η Αρσεναλ θέλει τον Μανωλά κι ότι η Μπούρσασπορ είναι κοντά στην απόκτηση του Χολέμπας. Επίσης ο Ρέγες, που φεύγει από τη Σεβίλλη, εξακολουθεί να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όπως και ο Εσιέν (Μίλαν) με τον Μπιάνκι (Μπολόνια).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...