Πόλεμος στην Ουκρανία: «Απρόκλητη και συνεχιζόμενη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία», ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ

Για «απρόκλητη και συνεχιζόμενη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία» μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στις κοινές δηλώσεις που παραχώρησε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και την Πρόεδρο της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Δείτε live ότι συμβαίνει σε κεντρικά σημεία της χώρας

«Αυτό είναι βάρβαρο και το καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή για την ασφάλεια της Ευρώπης», σημείωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ και προσέθεσε ότι «η Ρωσία προσπαθεί να γυρίσει το ρολόι πίσω με τη βία» και «να υπονομεύσει τους παγκόσμιους κανόνες που κράτησαν την Ευρώπη ασφαλή για δεκαετίες».

Επίσης επανέλαβε ότι «το ΝΑΤΟ και η ΕΕ στέκονται δίπλα στον γενναίο λαό της Ουκρανίας. Υποστηρίζουμε την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Υποστηρίζουμε το δικαίωμά τους στη νόμιμη άμυνα».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.