Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Με… ράμματα η ωραία Ελένη!

Το «παιδικό» χτύπημα της Μενεγάκη στο φουσκωτό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Τζια με τον Ματέο

«Καλημέραα! Οπως βλέπετε, χθες έκανα -σαν παιδάκι κι εγώ- τα πρώτα μου ράμματα…» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στο twitter της και ανέβασε φωτογραφίες της με το… παιδικό της χτύπημα στο κούτελο αλλά και τους επιδέσμους. Καθώς μοιράστηκε μία ακόμη φορά τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους, η παρουσιάστρια του Alpha δεν δίστασε να κάνει… διάσημο ακόμη και τον γιατρό του Κέντρου Υγείας της Τζιας που της έκανε τα ράμματα, συνοδεύοντας μάλιστα τη φωτογραφία του με τη σχετική λεζάντα (αποκρύπτοντας φυσικά τον τόπο όπου βρισκόταν).

Ωστόσο, αν και αρχικά υπαίτιος για το ατύχημα που είχε πριν από λίγα 24ωρα η ωραία Ελένη θεωρήθηκε ένας όμορφος και ολίγον άτακτος παπαγάλος (λόγω των φωτογραφιών που η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει κρατώντας τον στο χέρι), στην πραγματικότητα τραυματίστηκε στο φουσκωτό της εξαιτίας ενός στραβοπατήματός! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη το βράδυ της Παρασκευής δειπνούσε μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο στο περίφημο εστιατόριο «9 κόρες» στο Βουρκάρι της Κέας (που ειδικεύεται στα θαλασσινά και έχει εξαιρετική θέα στο ηλιοβασίλεμα της Τζιας).

Απροσεξία

Ηδη εκεί διέθετε το «παράσημο» που εισέπραξε εξαιτίας της απροσεξίας της – ευτυχώς, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Η Ελένη και ο Ματέο διέμειναν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», στο πολυτελές κατάλυμα «Aιγίς Σουίτες», στο Βουρκάρι.

Λίγες ώρες προτού συμβεί το ατύχημα πάντως η Ελένη Μενεγάκη είχε ανεβάσει φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της στα βόρεια προάστια μαζί με τα δύο λατρεμένα σκυλιά της, τον Λάκη και τον Βίκτωρα, και τη γάτα της.

Η ίδια έγραψε μάλιστα χαριτολογώντας «Από τις σπάνιες φορές που είμαστε όλοι μαζί και αγαπημένοι», καθώς τα δύο σκυλιά της συχνά πυκνά τσακώνονται. Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον γιο της Αγγελο και τις δύο κορούλες της Λάουρα και Βαλέρια ετοιμάζονται αυτό το διάστημα για διακοπές διαρκείας στα Αχλα. Εξάλλου η παρουσιάστρια θα φύγει και ταξιδάκι με τον Ματέο Παντζόπουλο, όπως προγραμματίζουν κάθε καλοκαίρι. Η σχέση τους μετρά ήδη πέντε χρόνια και εκείνοι φαίνονται πιο αγαπημένοι από ποτέ. Θα επιστρέψει στη βάση της στο κανάλι της Κάντζας τον Σεπτέμβριο, καθώς με τον σταθμό του Alpha έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...