Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Μήνυμα από Θρύλο και Μίτσελ

Βελτιωμένος ο Ολυμπιακός (με πρωταγωνιστή τον Παϊτίμ Κασάμι) στη φιλική ισοπαλία (1-1) με την Ντιναμό Κιέβου, την ώρα που οι Κατάι και Βλαχοδήμος κόπηκαν από τον Ισπανό προπονητή

∆εύτερο δείγµα θετικό, και µε µηνύµατα µε πολλούς αποδέκτες! Σε αντίθεση µε το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ο Ολυµπιακός έδειξε καλά στοιχεία στο χθεσινό παιχνίδι, το οποίο και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, κόντρα στη, σαφώς πιο έτοιµη, Ντιναµό Κιέβου. Από τους Πειραιώτες ξεχώρισε στο (ανεπίσηµο) ντεµπούτο του ο Παϊτίµ Κασάµι, ο οποίος έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Αυλωνίτη (41′). Το γκολ των Ουκρανών πέτυχε ο Μποκανί (55′).
Ο Μίτσελ, όπως και µε την Κράσνονταρ, δοκίµασε πρόσωπα και σχήµατα. Ενα στοιχείο που έκανε την εµφάνισή του στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδος ήταν η πίεση ψηλά, κάτι που είχε δουλέψει πολύ τις προηγούµενες ηµέρες στο Ζέεφελντ ο Ισπανός τεχνικός. Γενικότερα, το «ερυθρόλευκο» σύνολο ήταν πολύ πειθαρχηµένο στον αγωνιστικό χώρο, µε τον Κασάµι να είναι ιδιαίτερα δραστήριος παίζοντας δίπλα από τον Σιόβα, που χρησιµοποιήθηκε σε ρόλο αµυντικού χαφ. Μάλιστα ο Ελβετός αριστεροπόδαρος µέσος ήταν αυτός που έβγαλε µε ωραία εκτέλεση φάουλ την ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Αυλωνίτης µε προβολή στο 41ο λεπτό. Και ο Ροµπέρτο όµως, ο οποίος στο προηγούµενο µατς δεν είχε αγωνιστεί, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, νικώντας µάλιστα τον Γιαρµολένκο σε τετ-α-τετ (35′).

∆ιαφορετική ενδεκάδα σε σχέση µε το πρώτο 45λεπτο χρησιµοποίησε ο Μίτσελ στο δεύτερο ηµίχρονο. Η οµάδα του Πειραιά παρουσίασε αρκετά προβλήµατα στην άµυνα, κι έτσι το σύνολο του Ρεµπρόφ ισοφάρισε στο 55′ µε κεφαλιά του Μποκανί, ύστερα από σέντρα του Γιαρµολένκο. Από το παιχνίδι του Ολυµπιακού έλειψε η δηµιουργικότητα του Τσόρι Ντοµίνγκεζ. Ο Αργεντινός «µαέστρος» δεν αγωνίστηκε χθες, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, µια και ένιωσε (στο πρωινό χαλάρωµα) ένα σφίξιµο στον προσαγωγό. Η κατάστασή του ωστόσο δεν εµπνέει ανησυχία.
«Είµαστε ικανοποιηµένοι από τη δουλειά που κάναµε στην Αυστρία αλλά και από την απόδοσή µας στο αποψινό φιλικό. ∆είξαµε καλά στοιχεία, απέναντι σε µια σαφώς πιο έτοιµη οµάδα από εµάς», είπε µετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μίτσελ, προσθέτοντας για τον Κασάµι: «Είναι ποδοσφαιριστής που θα προσφέρει πολλά». Οσο για το πόσους ποδοσφαιριστές θα συµπεριλάβει στα φιλικά της Αµερικής, είπε «26-27 ποδοσφαιριστές». Οι Κάταϊ και Βλαχοδήµος δύσκολα θα είναι σε αυτούς, αφού ο Ισπανός τούς είχε κόψει και από τη χθεσινή αποστολή. Κλείνοντας, ο 51χρονος κόουτς προανήγγειλε µεταγραφή, γιατί υποστήριξε ότι θα ταξιδέψει µε… νέο πρόσωπο τη ∆ευτέρα για τις ΗΠΑ. Η αποστολή των Πειραιωτών θα επιστρέψει το βράδυ από την Αυστρία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Ροµπέρτο (69′ Χουτεσιώτης), Ελαµπντελαουί (46′ Σαλίνο), Παπαδόπουλος (46′ Βούρος), Αυλωνίτης (46′ Αµπιντάλ), Λυκογιάννης (46′ Μπονγκ), Σιόβας (46′ Μπουχαλάκης), Κασάµι (46′ Γιαταµπαρέ), Φουστέρ (46′ Κολοβός), Ντοσεβί (46′ Γκαζαριάν), Βέργος (46′ Σαβιόλα), ∆ιαµαντάκος (46′ Παπάζογλου)

Η Μίλαν κοιτάζει τον Πουλίδο

«Σφήνα» για την απόκτηση του Αλαν Πουλίδο µπήκε, σύµφωνα µε πληροφορίες από την Ιταλία, η Μίλαν, ωστόσο στον Ολυµπιακό δεν ανησυχούν. Ούτε για το ενδιαφέρον των «ροσονέρι», αλλά ούτε κι από τις δηλώσεις των ανθρώπων της Τίγκρες (ισχυρίζονται ότι ο παίκτης δεσµεύεται µε συµβόλαιο συνεργασίας µαζί τους). Κι αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την… υπογραφή του παίκτη. Μάλιστα, οι Πειραιώτες αισιοδοξούν ότι ο 23χρονος επιθετικός θα ενσωµατωθεί µε την οµάδα την ερχόµενη εβδοµάδα, προκειµένου να συµµετάσχει και στο τουρνουά των ΗΠΑ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...