Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Πατέρας βίασε τέσσερις ανήλικες φίλες των παιδιών του

Πώς βγήκε στο φως η ανατριχιαστική υπόθεση που «πάγωσε» τη Θεσσαλονίκη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας πα-τέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις τέσσερις ανήλικες φίλες των παιδιών του!

Ο σάτυρος έμενε με την οικογένειά του σε προάστιο της Θεσσαλονίκης και τα τέσσερα θύματα επισκέπτονταν το σπίτι του από το 2015 έως το 2019.

Συγκεκριμένα, τα τρία κορίτσια, γεννημένα το 2010 και το 2009, διατηρούσαν φιλική σχέση με την ανήλικη κόρη του, ενώ το τέταρτο κορίτσι που γεννήθηκε το 2006 έκανε παρέα με τον έναν από τους δύο γιους του. Μάλιστα, οι αρρωστημένες πράξεις του σε βάρος των κοριτσιών φέρεται ότι τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση, ακόμη κι όταν τα παιδιά του βρίσκονταν στο σπίτι ή απουσίαζαν για λίγο.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, όταν η μία από τις ανήλικες βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στη μητέρα της για το μαρτύριο, αφού ο κατηγορούμενος της έλεγε κάθε φορά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα την περίμενε… μεγάλη τιμωρία! Το κορίτσι ήταν μόλις έξι ετών, όταν έπεσε στα χέρια του, και βρήκε το κουράγιο να μιλήσει έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια!

«Ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε μαζί της, μέσω μηνυμάτων από την τηλεφωνική σύνδεση που χρησιμοποιούσε η κόρη του, και την προσκαλούσε στο σπίτι του. Εκείνη θεωρούσε ότι επικοινωνούσε με τη φίλη της και πήγαινε, αλλά διαπίστωνε ότι η φίλη της απουσίαζε. Ο σάτυρος κλείδωνε τις πόρτες, την έσπρωχνε στον καναπέ, την αγκάλιαζε και προσπαθούσε να τη θωπεύσει, λέγοντάς της ότι την αγαπά, ότι είναι όμορφη και καλύτερη από τις άλλες» αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα!

Ανάλογη σεξουαλική κακοποίηση βίωσε και η δεύτερη ανήλικη, σε ηλικία από 8 έως 10 χρόνων, από το 2017 έως το 2019. «Μια φορά, όταν η ανήλικη κόρη του κατευθύνθηκε στην τουαλέτα του σπιτιού και παρόλο που η ανήλικη την ακολούθησε διότι φοβόταν ότι θα επαναλάμβανε τις παραπάνω πράξεις, με τη χρήση σωματικής βίας τη φίλησε και την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιων πράξεων, ενώ σταμάτησε μόνο όταν η κόρη του επρόκειτο να βγει από την τουαλέτα…» αναφέρει το βούλευμα.

Από το 2015 έως το 2019 ο αδίστακτος πατέρας έκανε τα ίδια και στην τρίτη ανήλικη, όταν ήταν μεταξύ πέντε και εννιά χρονών, εκμεταλλευόμενος το διάστημα που η ανήλικη κόρη του πήγαινε στην τουαλέτα και σταματούσε μόνο όταν επέστρεφε. Η μικρή το ανέφερε στη μητέρα της και, όταν ο πατέρας της ζήτησε εξηγήσεις από τον κατηγορούμενο, αυτός ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ωστόσο, από την ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη που έγινε στις ανήλικες προέκυψε ότι όσα αποκάλυψαν δεν αποτελούν αποκυήματα φαντασίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...