Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέζει μάρτυρα που μίλησε στη Νικολούλη;

Εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές, έχει γίνει -σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»- η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία «βόμβα»: «Πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο η Ρούλα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της»

σελ 8 φ1 koritsakia patra

Διαβάστε επίσης: «Έσπασε» τη σιωπή γιατρός: «Αγωνιούσε η Ρούλα μήπως η Τζωρτζίνα ξυπνήσει και μιλήσει»

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι «απανωτά», γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: «Σκάνε» τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα τρία αγγελούδια

pISPIRIGOU

Η βασική μάρτυρας πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία. Τα οποία προφανώς ήξερε η μητέρα. Ουδείς ωστόσο μπορεί να πει αν η ενόχληση της μάνας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε, γενικά..!

Διαβάστε επίσης: Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη για το χαμό των παιδιών;

patra 1

Άγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την περίεργη αυτή ιστορία, που συγκλονίζει την χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου μετά την πρώτη αποκάλυψη της «Π».

Είναι πλέον σαφές ότι η μητέρα παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί προφανώς με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να μην «ξεφύγει» το παραμικρό! Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών αλλά και το Σάββατο δήλωνε «ενεργή» σε συζήτηση που γινόταν στα social media για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όμως δεν παρενέβη.

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Στο μεταξύ, η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών κοριτσιών από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές αρχές, προχωρούν, με σχετικά αργούς ρυθμούς.

Όπως φαίνεται, έχουν ολοκληρωθεί οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και μένουν οι διασταυρώσεις και συγκρίσεις με άλλα στοιχεία. Οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι η αλήθεια θα φανεί, μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.220131200454 patra paidia nekra

Στο μεταξύ εκκρεμεί το πόρισμα της Ατυπης Επιτροπής Ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους και των τριών παιδιών. Διαρροές πως καταλήγουν στο ότι στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου, δεν επιβεβαιώνονται, αλλά αντιθέτως λέγεται πως ακόμα δεν υπάρχει πόρισμα!

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΜΠΟΥΖΙΑΝΗΣ

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε χθες δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας «Μπαμ», σύμφωνα με το οποίο «υπάρχει εύρημα το οποίο προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση του κ. Μπουζιάνη και είναι το πνευμονικό οίδημα».

Η «Π» απευθύνθηκε στον ιατροδικαστή που έκανε την νεκροψία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά πως «υπάρχει τέτοιο εύρημα». «Δεν έχει γίνει καμία αναφορά και δεν υπάρχει καμία τέτοια έκθεση» δηλώνει στην «Π» ο ιατροδικαστής. Πρόσθεσε δε πως τις επόμενες μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας». Εχουν βρεθεί ουσίες αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχετισμός των ουσιών. Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου, τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Εχουμε ευρήματα αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...