Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

«Σκάνε» τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα τρία αγγελούδια

Το ένα παιδί που «μιλά» από τον τάφο του, το σημαδιακό κόκκινο σακάκι της Νικολούλη και ο γρίφος με το ματωμένο πανάκι

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να έρθει στο φως η αλήθεια για τα ακριβή αίτια θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται όλοι οι επιστήμονες που ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση να καταθέσουν τα πορίσματά τους και να βάλουν τέλος στο θρίλερ που έχει συνταράξει όλη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη για το χαμό των παιδιών;

goneis patra apoxairetoun tzortzina 0

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», σήμερα ή το πολύ έως αύριο οι Αρχές θα έχουν στα χέρια τους το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του ενός παιδιού της οικογένειας, που άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία «βόμβα»: «Πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο η Ρούλα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της»

Παράλληλα, τις επόμενες ώρες, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών κοριτσιών θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους τόσο της Μαλένας όσο και της Ιριδας.patra 1

Διαβάστε επίσης: «Έσπασε» τη σιωπή γιατρός: «Αγωνιούσε η Ρούλα μήπως η Τζωρτζίνα ξυπνήσει και μιλήσει»

Μάλιστα, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις φέρεται ότι καταλήγουν στο ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή σε γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου. Ολα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα μέσα στην εβδομάδα να καταθέσουν. Σε δηλώσεις του, χθες, ο Σωτήρης Μπουζιάνης, ο ιατροδικαστής της μικρής Τζωρτζίνας, σημείωσε: «Τις επόμενες μέρες, κατά τις εκτιμήσεις μας, θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Εχουν βρεθεί ουσίες, αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί, γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχετισμός των ουσιών».

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέζει μάρτυρα που μίλησε στη Νικολούλη;

«Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου – τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Έχουμε ευρήματα, αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο» πρόσθεσε. Πάντως, όπως ανέφερε στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη, «ένα από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του»!220131200454 patra paidia nekra

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που εμφανίστηκε με κόκκινο σακάκι (όταν φοράει κόκκινο, όπως έχει πει, βρίσκεται κοντά ή ξέρει τον ένοχο), έλαβε ένα σημαντικό τηλεφώνημα για την Πάτρα. Η παρουσιάστρια άκουγε σοκαρισμένη όσα της μετέφεραν στη γραμμή, λέγοντας κάποια στιγμή: «Ενα από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του». «Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρουν την αλήθεια. Οτι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία; Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί “ακούνε” τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό, που σαφώς αξιολογείται… Φυσικά, αν υπάρχουν ένοχοι, να τιμωρηθούν. Ωχ, δεν με βαστούν τα πόδια μου…» ανέφερε φανερά ταραγμένη.tzortina

Ωστόσο, χθες, αίσθηση προκάλεσαν και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η Τζωρτζίνα να έχει μελανιές στο χέρι της. Για το συγκεκριμένο εύρημα η οικογένεια από την Πάτρα έχει υποστηρίξει ότι έγινε από το αναπηρικό καροτσάκι που χρησιμοποιούσε το παιδί. Η φωτογραφία προέρχεται από κέντρο αποκατάστασης που επισκεπτόταν το κορίτσι μετά το πρώτο σοβαρό επεισόδιο. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι μίλησαν με την οικογένεια και, όταν πλέον άλλαξε η τοποθέτηση του χεριού πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο, τότε σταμάτησαν και οι μελανιές.

Για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες μίλησε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε πως «όταν έχουμε μια φωτογραφία λέμε ότι έχει μια σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία, πρέπει να την εξετάσει άμεσα».σελ 15 φ1 76706787 138193790960862 552937057509441536 n

Για τις μέρες που έζησε η 9χρονη Τζωρτζίνα μέσα στο νοσοκομείο ύστερα από την εγκεφαλοπάθεια μίλησε και εργαζόμενος, ο οποίος βρισκόταν κοντά της. Ο άνδρας ανέφερε πως του έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς φαινόταν να μη δείχνει την απαραίτητη προσοχή στο παιδί. Όσον αφορά την 9χρονη, ο άνδρας δήλωσε πως «φαινόταν φοβισμένη». «Η Τζωρτζίνα μία ήταν πολύ χαρούμενη και μία βυθισμένη στις σκέψεις της. Το πρόβλημά της ήταν ότι δεν μπορούσε να μας πει, γιατί δεν μιλούσε. Το παιδί φαινόταν φοβισμένο. Η συμπεριφορά της μητέρας καμιά φορά δεν έδειχνε το κατάλληλο ενδιαφέρον.σελ 4 φ2 manos roula Ενα παιδί δεν μπορεί να κάνει μελανιές από τη μεταφορά του στο καρότσι. Πόσο μάλλον όταν το περιποιούνται εξειδικευμένα άτομα με τεράστια εμπειρία. Η Τζωρτζίνα αντιλαμβανόταν πολύ περισσότερα από όσα νομίζαμε. Τη μέρα που μπήκε για μαγνητική δεν ήρθε σε μας. Οταν την ξαναείδα, είδα ένα παιδί κοιμισμένο από τη νάρκωση» ανέφερε και κατέληξε λέγοντας: «Μου έκανε εντύπωση που, από τη μέρα που μας είπε η μητέρα ότι αρρώστησε, δεν έκανε καμιά προσπάθεια να σηκώσει το παιδί».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...