Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η αναζήτηση εργασίας ως μπέιμπι σίτερ κατέληξε σε εφιάλτη για 18χρονη

Αγγελία βιασμού

Εφιαλτική αποδείχθηκε η αναζήτηση εργασίας ως μπέιμπι σίτερ για μια 18χρονη κοπέλα που είχε αναρτήσει αγγελία σε πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, καθώς ο πρόσφατα αποφυλακισμένος άνδρας, ο οποίος ανταποκρίθηκε ως «πατέρας νηπίου», την παρέσυρε σε δήθεν επαγγελματικό ραντεβού και τη βίασε με την απειλή μαχαιριού!

Από τη Νάντια Αλεξίου

Η άτυχη κοπέλα έλαβε μήνυμα από τον 31χρονο που εμφανιζόταν ως πατέρας ενός 3χρονου παιδιού και διατηρούσε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στον οποίο υπήρχαν οικογενειακές φωτογραφίες και στιγμιότυπα με ανήλικα παιδιά. Το μυαλό της δεν πήγε στο κακό όταν της ζήτησε να πάει στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό, δήθεν, να συζητήσουν τα οικονομικά και τις απαιτήσεις του.

Στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου την υποδέχθηκε ο άνδρας με τον οποίο είχε συνομιλήσει διαδικτυακά, ο οποίος είπε ότι η σύζυγός του και το παιδί τους είχαν βγει για βόλτα. Αφού κάθισαν στο σαλόνι, της εξήγησε τις ώρες που έπρεπε να προσέχει τον γιο του και της πρότεινε να δει το δωμάτιό του. Όμως, η υποψήφια μπέιμπι σίτερ διαπίστωσε ότι το δωμάτιο δεν ήταν παιδικό, καθώς είχε μόνο έναν λούτρινο μονόκερο πάνω στο κρεβάτι.

Ξαφνικά, ο 31χρονος άλλαξε στάση και απείλησε την έντρομη 18χρονη με ένα στιλέτο, διατάζοντάς τη να μπει στο δωμάτιο. Αφού πήρε το κινητό της, την υποχρέωσε να βγάλει το τζιν που φορούσε και τη βίασε με αγριότητα. Σχεδόν μισή ώρα μετά η 18χρονη κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα και να καλέσει κλαίγοντας τον φίλο της, ο οποίος την παρέλαβε.

Η νεαρή κατήγγειλε τον βιασμό στην Ασφάλεια και υπέδειξε τα προφίλ μέσω των οποίων επικοινώνησε μαζί της ο βιαστής. Από αυτά ταυτοποιήθηκε ο 31χρονος ομογενής από τη Ρωσία, κάτοχος ελληνικής ταυτότητας, ο οποίος είναι πράγματι παντρεμένος και πατέρας νηπίου, αλλά το διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια ανήκει στη σύντροφο του πεθερού του. Μάλιστα, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και διαχειριζόταν άλλους δύο εικονικούς λογαριασμούς, γι’ αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει κι άλλους βιασμούς.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 18χρονη έχει υποστεί κακώσεις στον κόλπο και βρήκε γενετικό υλικό του δράστη, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα. Το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής στον Πειραιά και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για βιασμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...