Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Grammy με «χαστούκι» στον Γουιλ Σμιθ

Τα Οσκαρ της μουσικής «τσουρούφλισαν» τον Αμερικανό σταρ!

Ο Τζον Μπατίστ ανακηρύχτηκε ο νικητής των φετινών «βραβείων Οσκαρ της μουσικής», κερδίζοντας πέντε Grammy στην τελετή που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο MGM Grand Garden Arena του Λας Βέγκας.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς Τρέβορ Νόα, κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο οποίο ο πρόεδρος της Ουκρανίας ζήτησε βοήθεια «με οποιονδήποτε τρόπο», δεν παρέλειψε να «τσουρουφλίσει» τον Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον κωμικό Κρις Ροκ στα Οσκαρ. Είπε αστειευόμενος «δεν βάζουμε ονόματα ανθρώπων στο στόμα μας», αναφερόμενος σε όσα είπε ο Σμιθ στον Ροκ. Νωρίτερα ο Λεβάρ Μπάρτον έσπευσε να προειδοποιήσει ότι ο επόμενος παρουσιαστής ήταν… κωμικός, όπως ο Ροκ. Αμέσως μετά ο Νέιτ Μπαργκάτζε εμφανίστηκε φορώντας… κράνος.

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς Τζον Μπατίστ φαινόταν σοκαρισμένος προτού ανέβει στη σκηνή για το πρώτο από τα πέντε Grammy που κέρδισε. Στους νικητές της βραδιάς και η Ολίβια Ροντρίγκο, η οποία απέσπασε Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Αλμπουμ για το «Sour» και αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς της. Κέρδισε επίσης βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Νεοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνις, το οποίο απένειμαν οι Dua Lipa και Megan Thee Stallion. Οι Doja Cat και SZA κέρδισαν στην κατηγορία Καλύτερη Ερμηνεία Ποπ Ντουέτου/Συγκροτήματος για το επιτυχημένο τραγούδι τους «Kiss me more».

Τρία βραβεία κέρδισαν οι Foo Fighters στη βραδιά κατά την οποία τιμήθηκε η μνήμη του ντράμερ τους Τέιλορ Χόκινς, ενώ οι Silk Sonic, που αποτελούνται από τους Μπρούνο Μαρς και Αντερσον Πάακ, κέρδισαν βραβεία στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς και Ηχογράφηση της Χρονιάς για το «Leave the door open». Ωστόσο η επιλογή του Μαρς να ανέβει στη σκηνή κρατώντας τσιγάρο προκάλεσε σάλο στα social media.

Ανάλογες ήταν οι αντιδράσεις στο twitter για τον ράπερ Lil Nas X, ο οποίος κατά την τραγουδιστική ερμηνεία του στη σκηνή έπιανε συνεχώς τον καβάλο του και χρησιμοποίησε το μικρόφωνο σαν πέος. Η Cardi B, δε, αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο twitter έπειτα από καταιγισμό πυρών από followers που εκνευρίστηκαν επειδή δεν πήγε στα Grammy. Θετικά tweets υπήρξαν μόνο για τη Lady Gaga, η οποία μετά το αφιέρωμά της στον Τόνι Μπένετ δάκρυσε από τη συγκίνηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....