Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Η ΕΛ.ΑΣ. σφίγγει τον κλοιό γύρω από συγκεκριμένο άτομο του περιβάλλοντος της Ρούλας

«Σκάνε» χειροπέδες Νο 2...

Έντονη φημολογία επικρατούσε χθες ότι η ΕΛ.ΑΣ. επρόκειτο να προχωρήσει σε ακόμα μία σύλληψη για την υπόθεση των θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη ή έστω στην προσαγωγή ενός συγκεκριμένου ατόμου του περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα είναι φυλακή άδικα, μπήκε μέσα για τη κοινή γνώμη»

80992649 1159406567595145 5815423033459867648 n

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Κατερινοπούλου για υπόθεση Πάτρας: «Θα υπάρξουν κι άλλα άτομα στο ειδώλιο του κατηγορουμένου»

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, που διαδίδονταν με μεγάλη βεβαιότητα από διάφορες πηγές, ανέφεραν ότι, μετά τη συλλογή συγκεκριμένων στοιχείων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, οι Αρχές έχουν ήδη σφίξει τον κλοιό γύρω από ένα πρόσωπο. Έτσι, το επόμενο βήμα, που ήταν θεωρητικά αναμενόμενο χθες, θα ήταν να κληθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο για κατάθεση στη ΓΑΔΑ ή να προσαχθεί ως ύποπτο για την υπόθεση ή ακόμα και να συλληφθεί.patra aj

Προς την κατεύθυνση αυτή η εφημερίδα «Πελοπόννησος», που έχει προαναγγείλει πολλές εξελίξεις, ανέφερε πως ένα άτομο θα προσαχθεί στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ότι ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να διαταχθεί ακόμη και η σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης: Τα ανεξήγητα στο συκώτι της Μαλένας – Βρέθηκαν αλλοιώσεις που δεν δικαιολογούνται

Παράλληλα, γινόταν λόγος και για περισσότερες συλλήψεις, όχι κατ’ ανάγκη ατόμων που είναι «φυσικοί αυτουργοί», αλλά ανθρώπων που με κάποιους τρόπους συνετέλεσαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί…patra 7

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Γιώργος Αναστασόπουλος μίλησε για τις πληροφορίες που έχει και για το τι περιμένουμε τις ερχόμενες μέρες. «Είναι τόσο καλά δεμένη η έρευνα σε ό,τι αφορά την Τζωρτζίνα, που νομίζω ότι το βάρος πέφτει στο τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά. Τις επόμενες ημέρες νομίζω ότι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Σφίγγει πολύ ο κλοιός και όχι μόνο γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, μία γυναίκα θα δώσει κατάθεση που θα έχει ιδιαίτερη σημασία και θα είναι κατάθεση-καταλύτης που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Αλλά και το flamis.gr της Πάτρας ανέφερε ότι χθες αναμενόταν η κατάθεση ακόμη ενός μάρτυρα, ο οποίος γνωρίζει πολλά για την υπόθεση. Μάλιστα, η κατάθεσή του θα είναι αυτή που θα οδηγήσει σε νέες συλλήψεις, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα.patra 6

Τις ανεπίσημες πληροφορίες επιβεβαίωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας σχετικά με εξελίξεις που θα φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης και άλλα πρόσωπα.

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε ότι οι έρευνες άρχισαν από το πολύ στενό περιβάλλον. Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, όπου περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις. Και εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι να είχαν μια άλλη σχέση, οι οποίοι όμως να έπαιξαν ρόλο σε μαρτυρίες και πράξεις οι οποίες βοηθούν την κατηγορία. Με την κατηγορία ενδεχομένως της συνέργειας» προανήγγειλε.patra 2

Στο μεταξύ ο απόστρατος υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Ρουγκάλας προσήλθε χθες ενώπιον του Πταισματοδίκη Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, όταν από τις πρώτες μέρες που βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση είχε υποδείξει δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Μετά τη διαδικασία ο πρώην διευθυντής Ασφάλειας Πατρών έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook μεταξύ άλλων: «Η κυρία Πταισματοδίκης μού είπε να πάρω αντίγραφα όλων των εγγράφων της προκαταρκτικής έρευνας, όπως κι έκανα, για να δω τι έχει κατατεθεί κι από ποιους. Μάλιστα από την πρώτη ματιά που έριξα στην υποβληθείσα έγκληση είναι τελείως για γέλια… έχουν γράψει ημερομηνίες που δεν έχουν έρθει ακόμη, π.χ. αναφέρονται στον μήνα Μάιο ενεστώτος έτους!!!! Δηλ. εντάξει, να υποθέσω πως ήταν δύο πονεμένοι γονείς κι ετοιμάζονταν να τελέσουν το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας, αλλά είχαν τον χρόνο να μοντάρουν CD με τη συνέντευξή μου. Αυτά που εγώ είχα δηλώσει ουδόλως ταιριάζουν μ’ αυτά που αναγράφονται στην έγκλησή τους. Κανονικά θα πρεπε να τους εγκαλέσω εγώ για ψευδή καταμήνυση, αλλά έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα και μάλλον θα πρέπει να δουν πώς θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους αντί να εγκαλούν άλλους ανθρώπους».

Διαψεύδει η Δήμητρα Πισπιρίγκου ότι είχε παρενοχλήσει κοπέλα

5553321

Άμεση ήταν η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για όσα είπε στην εκπομπή «Το πρωινό» μια γειτόνισσα της οικογένειας στην Πάτρα, η οποία υποστήριξε ότι η αδελφή της 33χρονης «Μήδειας» είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα και, μάλιστα, έχει φάκελο στην Ασφάλεια!

«Η αδελφή της, απ’ ό,τι μάθαμε, έχει κάποιον φάκελο στην Ασφάλεια, είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Απ’ όσο ξέρω, έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω» υποστήριξε η γειτόνισσα του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1.

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η αδελφή της προφυλακισμένης 33χρονης τηλεφώνησε στην εκπομπή και διέψευσε όσα κατήγγειλε η γειτόνισσα περί σεξουαλικής παρενόχλησης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γελάει με όσα ακούστηκαν.patra nekra paidia 3

«Ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, επειδή το έχω διαβάσει αυτό. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο, που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Ενα δικαστήριο έχω, που είναι τροχαίο, στο οποίο μάλιστα δεν ευθύνομαι εγώ. Μας τράκαραν μαζί με τη μητέρα μου» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, αλλά ούτε και με κάποιου άλλου παιδιού, ενώ πρόσθεσε αναφορικά με τη χορήγηση κεταμίνης στην ανιψιά της: «Αν διαβάσει κάποιος τη δικογραφία, θα καταλάβει πως, όταν χορηγήθηκε η κεταμίνη, η Ρούλα δεν ήταν στο δωμάτιο. Έχει γίνει κάποιο ιατρικό λάθος, όχι από δόλο. Ο διοικητής βγήκε και είπε ”δεν χορηγήσαμε”, όχι ότι δεν έχουν κεταμίνη. Και οι γιατροί αυτό λένε στις καταθέσεις τους. Ότι δεν χορήγησαν, όχι πως δεν έχουν».daskalaki 1

Όσον αφορά, τέλος, το πανάκι που βρέθηκε στην Ιριδα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου διευκρίνισε: «Οταν σήκωσα το παιδί, δεν βρήκα κανένα πανάκι. Το πανάκι το βρήκαν η Ρούλα και ο Μάνος».

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...