Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

«Κλειδί» το πανάκι για τον χαμό της Ίριδας

Στο κρισιμότερο σημείο τους έχουν φτάσει οι καταθέσεις των βασικών μαρτύρων στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών, με αυτούς της Μαλένας και της Ιριδας να ερευνώνται ως εγκληματικές ενέργειες, όπως αυτός της Τζωρτζίνας, που οδήγησε στην προφυλάκιση της μητέρας τους.

Διαβάστε επίσης: Νέα αποκάλυψη «βόμβα» για το τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο που «έκαιγε» τον Δασκαλάκη

patra 3 2

Καταλυτική και ιδιαίτερης βαρύτητας κατάθεση είναι αυτή της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, η οποία είχε συντάξει την έκθεση για την Ιριδα. Η έξι μηνών κόρη των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, που βρέθηκε νεκρή στην κούνια της από τη θεία της, είχε δίπλα της ένα πανάκι με ίχνη αίματος, το οποίο έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεφώνημα στη Στεφανίδου για τον Δασκαλάκη: «Βρείτε που μένει και θα δείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα»

patra d

Αυτό το μικρό ίχνος πάνω στο πανάκι έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με την αμυχή που είχε το μωρό μέσα στο στόμα του, την οποία εντόπισε η κυρία Τσιόλα. Και αν ναι, το ερώτημα είναι πώς βρέθηκε το πανί στο στόμα του παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Κατάθεση «φωτιά» του εντατικολόγου, Ανδρέα Ηλιάδη

patra 7

Από την άλλη, το πανάκι βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, στο σενάριο του ασφυκτικού θανάτου που έχουν υποστηρίξει αρκετοί ιατροδικαστές, με το ερώτημα εάν το σημάδι είναι από τους πνεύμονες τη στιγμή που υπέστη πνευμονικό οίδημα. Σε αυτά τα ερωτήματα θα κληθεί να απαντήσει η ιατροδικαστής, στη σκιά της δικογραφίας που σχηματίστηκε για την Τζωρτζίνα. Με ταχύ ρυθμό συνεχίζονται και οι υπόλοιπες καταθέσεις μαρτύρων για τον θάνατο της 9χρονης.

Διαβάστε επίσης: Το ξέσπασμα της Παγώνη κατά Πισπιρίγκου: «Ξαφνικά θυμήθηκε ότι οι γιατροί χορήγησαν κεταμίνη στο παιδί;»

patra s

Ήδη από την Τρίτη το προσωπικό του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας έχει εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ μεταξύ των μαρτύρων είναι και η νοσηλεύτρια η οποία είχε ερωτηθεί από τη Ρούλα Πισπιρίγκου αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο, καθώς και μια συνάδελφός της που είχε παρατηρήσει ότι η μητέρα ήταν ατάραχη όταν η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή και σχεδόν ψιθύριζε στους νοσηλευτές.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Έγκυος η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

patra df

Χθες κατέθεσαν στη 18η τακτική ανακρίτρια ο επικεφαλής αναισθησιολόγος του Καραμανδάνειου Ιωάννης Χασαπόπουλος και άλλοι τέσσερις γιατροί. Ο κ. Χασαπόπουλος εξιστόρησε τι συνέβη στα 55 δραματικά λεπτά που διήρκεσε η ανάνηψη της Τζωρτζίνας, το απόγευμα της 11ης Απριλίου 2021. «Την ώρα της ανάνηψης δεν κοιτάζουμε ούτε ποιος είναι μπροστά ούτε πίσω. Σημασία για εμάς έχει μόνο η αναζωογόνηση του παιδιού και, όταν καταφέραμε να το επαναφέρουμε, τα συναισθήματά μας ήταν συγκλονιστικά» περιέγραψε ο αναισθησιολόγος, προσθέτοντας ότι ο Δασκαλάκης ήταν ψύχραιμος και η Πισπιρίγκου αμίλητη.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα»: Αυτοί κρύβονται πίσω από το τηλεφώνημα στη Στεφανίδου που «έκαιγε» τον Δασκαλάκη

patra 2

Από την πλευρά του, ο παιδονευρολόγος της ιατρικής ομάδας ανέφερε ότι η Τζωρτζίνα ήταν ένα πρόσχαρο και συνεργάσιμο κοριτσάκι, το οποίο ήταν καλά από νευρολογικής φύσεως, όμως παρουσίασε αιφνίδια υποτροπή. Παρότι δεν γνώριζε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια είχε χάσει άλλα δύο παιδιά, ανέφερε ότι το πρώτο πράγμα που εξετάζουν οι γιατροί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το ενδεχόμενο γονιδιακού προβλήματος. Οσο για τη Ρούλα και τον Μάνο, είπε: «Είδα τη μητέρα ανήσυχη, ενώ ο πατέρας δεν βρισκόταν εκεί. Οταν είδαμε το παιδί να υποτροπιάζει, μείναμε όλοι άφωνοι».

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...