Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

VIP γονείς με σκληρή καρδιά

Διάσημοι που αποφάσισαν να μη μοιραστούν την τεράστια περιουσία τους με τα παιδιά τους

Τα δικά του παιδιά δεν θα γίνονταν σε καμία περίπτωση «κακομαθημένα πλουσιόπαιδα». Αυτό ήταν κάτι που είχε αποφασίσει ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν σχεδόν από τη γέννησή τους, γι’ αυτό και είχε προνοήσει να μην τα συμπεριλάβει στη διαθήκη του. Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Φεβρουάριο, είχε απορρίψει τις προτάσεις του λογιστή του για τη δημιουργία καταπιστευμάτων στα ονόματά τους και είχε προτιμήσει να αφήσει ολόκληρη την περιουσία του, ύψους 28.000.000 ευρώ, στη σύντροφό του Μίμι Ο’ Ντόνελ, θεωρώντας ότι εκείνη θα τα φρόντιζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν είναι ωστόσο ο μόνος διάσημος που επέλεξε να μη μοιραστεί τον πλούτο του με τα παιδιά του. Μόλις πριν από έναν μήνα, σε αντίστοιχη δήλωση είχε προβεί και ο Στινγκ. Με συνολική περιουσία που αγγίζει τα 228.000.000 ευρώ, ο πρώην frontman των Police ξεκαθάρισε ότι οι τρεις γιοι και οι τρεις κόρες του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά ώστε να βγάλουν τα δικά τους χρήματα, αφού ο ίδιος και η μητέρα τους σκοπεύουν να ξοδέψουν το μεγαλύτερο μέρος της.

Ο Τέρνερ

Ακριβώς την ίδια άποψη μοιράζεται και ο Τεντ Τέρνερ. Ο μεγιστάνας των media και πατέρας πέντε παιδιών, που έβγαλε δισεκατομμύρια μέσα από το CNN, έχει αρχίσει ήδη να τα μοιράζει σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, αφού -όπως έχει δηλώσει- στόχος του είναι κατά τον θάνατό του να του έχουν μείνει τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου να καλύψουν οι δικοί του τα έξοδα της κηδείας του.

Ο δημιουργός των «Star Wars» και δισεκατομμυριούχος σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας, από την πλευρά του, έκανε από τώρα γνωστό ότι μετά θάνατον θα δώσει τη μισή και πλέον περιουσία του για τη βελτίωση της παιδείας, ενώ ο συνθέτης Αντριου Λόιντ Βέμπερ θέλει τα εκατομμύριά του να χρησιμοποιηθούν για τις τέχνες. Αν και είπε ότι θα «φροντίσει» τα πέντε παιδιά του, επεσήμανε ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα διατεθεί σε καλλιτεχνικά projects. Σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και όχι στον γιο του, Τζέισι, σκοπεύει να διαθέσει τη μισή περιουσία του και ο Τσάκι Τσαν μετά τον θάνατό του. «Αν είναι ικανός, θα βγάλει τα δικά του χρήματα. Αν δεν είναι, τότε απλώς θα σπαταλήσει τα δικά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Παρόμοια στάση θα επιδείξει και ο μπασίστας των Kiss Τζιν Σίμονς, λέγοντας ότι τα παιδιά του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να δημιουργήσουν αντίστοιχη περιουσία με τη δική του. «Ποτέ δεν θα γίνουν πλούσια με τα δικά μου χρήματα. Κάθε χρόνο θα είναι αναγκασμένα να σηκώνονται από το κρεβάτι και να βγαίνουν για δουλειά» επεσήμανε. Πρώτοι διδάξαντες του είδους πάντως παραμένουν ο Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα. Αν και θεωρούνται από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον πλανήτη, έχουν ξεκαθαρίσει ότι η περιουσία τους θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αντί να μοιραστεί ισόποσα στα τρία παιδιά τους, αφού -όπως έχουν τονίσει- κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό ούτε για εκείνα, ούτε για την κοινωνία.

Η καμπάνια της Πακίν

ΑΠΟ τη μέρα που έκανε το δικό της coming out ως bisexual, η Αννα Πακίν έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενάντια σε παντός είδους στερεότυπα. Η πρωταγωνίστρια του «True Blood» δήλωσε τώρα ότι η μονογαμία και η αμφιφυλοφιλία δεν αποκλείουν το ένα το άλλο, προσθέτοντας ότι η κοινωνία πρέπει να αρχίσει να βλέπει την κοινότητα των ομοφυλοφίλων ως φυσιολογικά, συνηθισμένα άτομα της διπλανής πόρτας.

> ΕΝ ΜΕΣΩ φημών περί κρίσης στον γάμο τους, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και ο Γουίλ Σμιθ σχεδιάζουν απτόητοι την 20ή επέτειο του γάμου τους, παρά το γεγονός ότι αυτή απέχει δύο χρόνια! Η 42χρονη ηθοποιός, ερωτηθείσα για το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της με τον Γουίλ Σμιθ, απάντησε ότι δεν είναι άλλο από τη φιλία: «Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι ο καλύτερος, ο πιο κολλητός σου φίλος. Και ο Γουίλ είναι ο κολλητός μου» είπε, προσθέτοντας ότι σε έναν γάμο πρέπει οι σύζυγοι να είναι «στρατιώτες της αγάπης».

Σχέδια για τον Γούντ

Ο ΙΔΙΟΣ μπορεί να μετράει ήδη οκτώ εγγόνια, όμως εκείνη θέλει να τον ξανακάνει πατέρα. Η 36χρονη σύζυγος του Ρόνι Γουντ ομολόγησε πως πολύ θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί μαζί του, αν κι έχει ήδη «αγκαλιάσει» τα τέσσερα ενήλικα παιδιά που έχει αποκτήσει εκείνος από τον προηγούμενο γάμο του. «Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια, αλλά δεν υπάρχουν και απαγορευμένα σχέδια» εξήγησε.

Παράπονο από Θερού

ΖΟΥΣΕ μια σχετικά ήσυχη ζωή μέχρις ότου ερωτεύτηκε μία από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο. Ο Τζάστιν Θερού παραδέχτηκε ότι μετά τον δεσμό του με την Τζένιφερ Ανιστον είδε τη ζωή του να γίνεται κακογραμμένη σαπουνόπερα στα περιοδικά. «Χωρίζουν. Είναι μαζί. Τσακώνονται. Παντρεύονται. Κάνουν κάθε celebrity να μοιάζει με σχιζοφρενή» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφορικά με τον τρόπο που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τη σχέση του.

> ΕΙΝΑΙ μοντέλο, πτυχιούχος Βιοϊατρικής και προσφάτως food blogger. Η κόρη της Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ελέτρα Βίντμαν, απέκτησε το δικό της blog μαγειρικής με τίτλο «Impatient Foodie», στο οποίο εκτός από την παρουσίαση τοπικών κι εποχικών συστατικών, ανεβάζει και τις δικές της συνταγές, οι οποίες στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι υγιεινές. Μπορεί να έχει ως βάση της το Μπρούκλιν, όπου ζει με τον σύζυγό της Τζέιμς Μάρσαλ, όμως η Βίντμαν δεν ξεχνά ποτέ τις ιταλικές ρίζες της, φροντίζοντας να εμπλουτίζει το συνταγολόγιό της με ιταλική πάστα και άλλες νοστιμιές που τις έχει μάθει από τη μητέρα της.

Website από τη Λάβλι

ΤΟ ΔΙΚΟ της lifestyle website λανσάρισε και η Μπλέικ Λάβλι, ακολουθώντας τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου και πολλών ακόμη celebrities. Το Preserve διαθέτει -μεταξύ άλλων- και το δικό του eshop, μέσα από το οποίο διατίθενται από βαζάκια μαρμελάδας έως σκουλαρίκια, υπό την προϋπόθεση ότι είναι made in USA. Το 5% από τις πωλήσεις προσφέρεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ οι τιμές κυμαίνονται από μερικά δολάρια έως μερικές χιλιάδες δολάρια.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...