Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

H μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου πέταξαν τα κουκλάκια του κόσμου από τους τάφους των παιδιών

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, όταν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου άρχισαν να πετούν στα σκουπίδια τα λουλούδια και τα αντικείμενα που είχε αφήσει ο κόσμος στα μνήματα της Μαλένας και της Ιριδας!

Patra sd 001

Μάλιστα, οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν ότι λίγο έλειψε οι δύο γυναίκες να έρθουν στα χέρια με την καντηλανάφτισσα, την οποία κατηγόρησαν πιθανότατα για το γεγονός ότι δεν είχε φροντίσει να απομακρύνει από τους τάφους των παιδιών τα κουκλάκια, τις κορδέλες, τα παιχνίδια και όσα αντικείμενα είχαν αφήσει εκεί διάφοροι πολίτες, οι οποίοι συγκινήθηκαν από το τραγικό τέλος των δύο μικρών κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: «Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο»

patra df

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα σε μια άλλη κυρία, που πιθανόν ήταν καντηλανάφτισσα, όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια» περιέγραψε μάρτυρας του περιστατικού στο flamis.gr, συπληρώνοντας ότι η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου τοποθέτησαν σε σακούλες σκουπιδιών τα δωράκια που είχε αφήσει ο κόσμος και τα πέταξαν. Κατόπιν, άφησαν δύο λαμπάδες πάνω στα μνήματα των παιδιών και έφυγαν από το κοιμητήριο. Νωρίτερα το μεσημέρι η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν βρεθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου συναντήθηκαν με την 33χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης: Γειτόνισσα του Δασκαλάκη «σπάει» τη σιωπή της: «Ο Μάνος μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες»

patra pispi

Ο υπουργός Δικαιοσύνης περιμένει τον «έλεγχο» των ιατροδικαστών

Στην υπόθεση των ξαφνικών θανάτων των τριών αδελφών, οι οποίες «έσβησαν» μέσα σε διάστημα μόλις τριών χρόνων, αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο οποίος τόνισε ότι ζήτησε από τον Νίκο Καρακούκη να ελεγχθεί αν η Ιατροδικαστική Υπηρεσία έπραξε τα δέοντα!

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε ζητήσει εξαρχής από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών να διερευνηθούν μέσω εσωτερικής έρευνας οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.patra nekra paidia papaspigou

Το άψυχο σώμα

Η έρευνα θα εστιάζει κυρίως στην προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία εξέτασε το άψυχο σώμα της 6 μηνών Ιριδας, και στην ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή της 3,5 ετών Μαλένας, η οποία έφυγε πρώτη από τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Σφίγγει ο κλοιός για τη Ρούλα – Καταθέτουν για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας η Πισπιρίγκου, η αδελφή της και ο Μάνος

«Ο προϊστάμενος, κ. Καρακούκης ξεκίνησε μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντική και απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την κοινή γνώμη. Αυτό που ζήτησα από την αρχή ήταν να εξετάσει κάθε ενδεχόμενο. Στο επίπεδο της δικής μου ευθύνης, από την πρώτη στιγμή υπήρξε επιστολή προς τον ίδιο, με την οποία ζητούσα να εξετάσει τα πάντα για να γνωρίζουμε αν η Ιατροδικαστική Υπηρεσία έκανε τα δέοντα.

tzortzina patra 0

Πρέπει να ελέγξουμε ότι κάθε τμήμα λειτουργεί όπως πρέπει» δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας μιλώντας στο Σκάι και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται μεγάλος θόρυβος γύρω από τις υποθέσεις – είναι ένα τραγικό γεγονός που δεν χωρά το μυαλό μας. Πρέπει να αφήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν τις έρευνές τους και στο τέλος η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Ο ίδιος αναφέρθηκε, τέλος, στην υπόθεση του 15χρονου Νίκου από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, όταν εκπυρσοκρότησε η κυνηγετική καραμπίνα που περιεργαζόταν ο συνομήλικος φίλος του: «Υπάρχει νομικό πλαίσιο για τα όπλα και την ασφάλεια, αλλά είναι κάποιες λεπτομέρειες που είναι ευθύνη όχι μόνο των νέων, αλλά και των γονέων. Δεν ξέρω αν χρειάζεται μια νομοθετική παρέμβαση, αλλά να προσέχουμε λίγο περισσότερο. Ενωμένοι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...