Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Σφίγγει ο κλοιός για τη Ρούλα – Καταθέτουν για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας η Πισπιρίγκου, η αδελφή της και ο Μάνος

«Σκάνε» νέες συλλήψεις

Σφίγγει απειλητικά ο κλοιός γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τους φερόμενους ως συνεργούς της, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν σχετικά με τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας τόσο η 33χρονη όσο και η αδελφή της Δήμητρα και ο Μάνος Δασκαλάκης!

Διαβάστε επίσης: Γειτόνισσα του Δασκαλάκη «σπάει» τη σιωπή της: «Ο Μάνος μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες»

patra pispirigkou f

Την ίδια ώρα, καταλυτική και ιδιαίτερης βαρύτητας θεωρείται η ένορκη κατάθεση που θα δώσει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία είχε συντάξει την ιατροδικαστική έκθεση για την Ιριδα. Και αυτό γιατί, στην περίπτωση που επαληθευτούν οι πληροφορίες, οι οποίες θέλουν την έμπειρη ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει το σενάριο της ασφυξίας για το άτυχο βρέφος, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με συλλήψεις και άλλων προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιριδα είχε βρεθεί νεκρή στην κούνια της από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, κατά δήλωση μάλιστα της ίδιας! Δίπλα στο βρέφος είχε βρεθεί και ένα πανάκι με ίχνη αίματος, το οποίο έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των ειδικών, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν συνδέεται με την αμυχή που είχε το μωρό μέσα στο στόμα του, την οποία εντόπισε η κυρία Τσιόλα.

Διαβάστε επίσης: H μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου πέταξαν τα κουκλάκια του κόσμου από τους τάφους των παιδιών

Να σημειωθεί ότι οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη σχηματίσει άποψη για την προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς και για τη στάση που θα κρατήσει όσον αφορά την υπερασπιστική γραμμή της.patra pispirigkou malena

Να πέσει σε αντιφάσεις

«Από ένα τέτοιο άτομο είναι δύσκολο να αποσπάσεις ομολογία. Έχει σκηνοθετήσει στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία» είχε αναφέρει αστυνομικός που έχει πλήρη γνώση των ερευνών.

Στο μεταξύ, κομβικής σημασίας χαρακτήρισε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης την ενεργοποίηση των μαρτύρων σε ό,τι αφορά, κυρίως, τα ιατροδικαστικά θέματα.
«Αν θέλουμε τα σκοτεινά σημεία, είναι θέματα ιατροδικαστικής» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον Σκάι. Τόνισε, δε, ότι η ρήξη που επήλθε στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις.

Χωρίς τίτλο 001

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, και για αυτό αναμένω τις εξελίξεις μετά τη ρήξη του ζευγαριού. Πιστεύω ότι η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δεν φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι άσοι» είπε ο κ. Τσούκαλης, επισημαίνοντας ότι δεν θα εκπλαγεί αν τις επόμενες ημέρες εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης.patra 7

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων από την πλευρά του εξήγησε ότι τα νεότερα στοιχεία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας καταδεικνύουν τις αρχικές εκτιμήσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια.

patra 3 1

«Αυτό που έγινε από την αρχή των εισαγγελικών Αρχών ήταν να κάνει μια επανεκκίνηση στην υπόθεση. Πλέον, οι πραγματογνώμονες έχουν αρμοδιότητα να συλλέξουν τα στοιχεία -και θα το έχουν ήδη κάνει, θεωρώ-, να μελετήσουν και τις δύο υποθέσεις, και να βγάλουν νέες πραγματογνωμοσύνες. Τα στοιχεία είναι πολύ περισσότερα από αυτά που γνωρίζουμε.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: «Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο»

Είδαμε το Σαββατοκύριακο ότι δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες της Ιριδας. Επομένως, υπάρχει πολύ μεγαλύτερο υλικό. Ο ιατρικός φάκελος για τη Μαλένα, επειδή είχε νοσηλευτεί κιόλας, είναι πλούσιος και η νεκροτομή της είναι αυτή που έχει τις περισσότερες αστοχίες.IMG 7684

Για την Ιριδα από μόνη της η αρχική πραγματογνωμοσύνη μάς δίνει τόσο πολλά στοιχεία, που η υπόθεση θα είναι πολύ πιο εύκολη για τους συναδέλφους μου» επεσήμανε. Πεπεισμένος ότι σύντομα θα υπάρξουν νέες συλλήψεις προσώπων, τα οποία είχαν συμμετοχή καθ’ οιονδήποτε τρόπο, δήλωσε, τέλος, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

patra a

«Από την άρση των απορρήτων και των ηλεκτρονικών συσκευών φαίνεται ότι η μητέρα έψαχνε κάποια πράγματα, γιατί δεν είναι και λογικό κάποιος που έχει το παιδί του στο νοσοκομείο να ψάχνει για ουσίες» πρόσθεσε.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...