Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Δολοφονία Σκαφτούρου: «Ήταν στόχος εδώ και χρόνια»

Για τη δολοφονία του άλλοτε ισχυρού capo της νύχτας Γιάννη Σκαφτούρου μίλησε ο επί σειρά ετών δικηγόρος του Γιάννης Μαρκουλάκος, αποκαλύπτοντας ότι ήταν «στόχος» εδώ και χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Σκαφτούρου: Η κόρη του «σπάει» τη σιωπή της – «Ο πατέρας μου δεν ανταπέδωσε πυρά»

«Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το έγκλημα, γιατί έχει πολλές εκδοχές. Ό,τι γνωρίζω το γνωρίζω από τα ΜΜΕ κατά κύριο λόγο. Τον είχαν στοχοποιήσει από το 2002 που ξεκίνησαν τα προβλήματά του έως το 2019. Αντιπαλότητες είχε, ωστόσο κάποιων οι αντιπαλότητες λύνονται άσχημα και σε κάποιους καλά. Στη δική του περίπτωση λύθηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο. Μία φορά προσπάθησαν να τον σκοτώσουν μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού και άλλη μια φορά τώρα, που ήταν μόνος με τους δικούς του».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Σκαφτούρου: Η επίσκεψη στην Πάτρα, οι διάδοχοι και οι φόβοι για νέο «χτύπημα»

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε με ποιους είχε διαφορές ο «θείος Τζο». «Για ανθρώπους που έχουν εμπλοκές με τον νόμο, έχω μία αρχή, να ρωτάω μόνο αυτά που αφορούν τις εμπλοκές τους και τίποτα παραπάνω. Δεχόμουν αυτά που μου έλεγε και δεν ρωτούσα κάτι παραπάνω. Όταν τον έβλεπα, είχε κάποιους ανθρώπους να τον φυλάνε, αλλά δεν μου είχε πει από ποιον φυλάγεται ούτε τον ρωτούσα».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Σκαφτούρου: Η επίσκεψη στην Πάτρα, οι διάδοχοι και οι φόβοι για νέο «χτύπημα»

Όπως είπε ο Γιάννης Μαρκουλάκος, ο Σκαφτούρος είχε αθωωθεί για την απαγωγή Παναγόπουλου.

«Είχε την ατυχία να θεωρείται φίλος με κάποιους ανθρώπους κι όταν κατηγορούνταν, κατηγορείτο κι αυτός. Με τον Βασίλη Στεφανάκο στην υπόθεση με το ελικόπτερο ήταν με τον Τσακογιάννη. Ηταν ορισμένα πράγματα που είχαν χτυπήσει άσχημα στις προανακριτικές Αρχές» αιτιολόγησε.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Σκαφτούρου: Χρειάστηκαν 30 δευτερόλεπτα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου

Ο επί σειράν ετών νομικός εκπρόσωπος του 55χρονου εξήγησε ότι οι καταδίκες του αφορούσαν συμμετοχή σε μία ληστεία στο Ναύπλιο και έναν εκβιασμό. «Ο Σκαφτούρος έμεινε συνολικά 18 χρόνια στη φυλακή, αφού μέχρι να αθωωθεί για μία υπόθεση, έβγαινε μία άλλη και έμενε με προσωρινή κράτηση».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Σκαφτούρου: «Βαθύ λαρύγγι» πίσω από την εκτέλεση του «θείου Τζο» – Η λεπτομέρεια που γνώριζαν οι εκτελεστές

Τη δολοφονία του πατέρα της περιέγραψε η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Κατερίνα Σαφτούρου, που περιέγραψε ότι κινδύνευσαν από τις σφαίρες ένα νεογέννητο, ένα τρίχρονο παιδί και ένας 11χρονος, που βρίσκονταν γύρω από το τραπέζι!

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Σκαφτούρου: «Θα μας σκότωναν όλους», λέει τραυματισμένος συγγενής του

«Εγώ είδα τρία άτομα με καλάσνικοφ. Η μητέρα μου θυμάται τέσσερα. Ήμασταν σε πανικό. Ούτε μηχανή ακούσαμε ούτε τίποτα. Πήδηξαν από τον φράχτη, μας είπαν “πέστε κάτω” και φώναζαν “Γιάννη, Γιάννη”. Αν δεν τον έβρισκαν, θα μας σκότωναν όλους. Ήρθαν για να σκοτώσουν χωρίς να σκεφτούν τις παράπλευρες απώλειες. Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» ανέφερε και διέψευσε ότι ο πατέρας της ανταπέδωσε τα πυρά, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε φρουρός, καθώς ο πατέρας της δεν αισθανόταν να απειλείται ή να φοβάται για κάτι.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Σκαφτούρου: Δείτε τους εκτελεστές τη στιγμή που διαφεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα