Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Αφιονισμένοι ληστές ποδηλάτες στο Άργος ξεγύμνωσαν κοπελίτσα

Τα σκυλιά της «πέρασαν χειροπέδες» στον έναν κακοποιό

Με πρωτοφανή τρόπο έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη ενός από τους δύο αδίστακτους αλλοδαπούς κακοποιούς που λήστεψαν μέρα μεσημέρι με εξαιρετικά βίαιο τρόπο μια νεαρή κοπέλα σε γειτονιά του Άργους. Η άτυχη κοπέλα είχε φύλακες αγγέλους τα δύο σκυλιά της, τα οποία… δάγκωσαν τον έναν ληστή και βοήθησαν στη σύλληψή του χάρη στα… GPS τους!

Η κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά στη συμβολή των οδών Φορονέως και Υψηλάντου, κοντά στο κάστρο της πόλης, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο αδίστακτους νεαρούς που είχαν σκοπό να τη ληστέψουν. Χωρίς να φοβηθούν τα σκυλιά της, την ακινητοποίησαν και την έριξαν στο έδαφος.

Στη συνέχεια τής κατέβασαν το παντελόνι και ανέβασαν την μπλούζα της, αρπάζοντάς της από τον λαιμό έναν ασημένιο σταυρό, ενώ προσπάθησαν να τραβήξουν με τη βία ένα σκουλαρίκι που είχε η κοπέλα στον αφαλό της, αδιαφορώντας που εκείνη σπάραζε από τον πόνο! Επειτα άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω της και το… λουρί ενός από τα σκυλιά της!

Φεύγοντας, οι σαδιστές κακοποιοί κλότσησαν βάναυσα την ανήμπορη να αντιδράσει κοπέλα και την πάτησαν στο έδαφος! Όμως τα δύο σκυλιά τούς κυνήγησαν και κατάφεραν να κόψουν ένα κομμάτι από τη φόρμα που φορούσε ο ένας από αυτούς.

Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση και περιέγραψε την περιπέτειά της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στους οποίους κατέθεσε ότι οι δράστες ήταν μελαψοί και είχαν μαζί τους δύο ποδήλατα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, στην οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα δύο σκυλιά της κοπέλας, τα οποία έφεραν σύστημα καταγραφής θέσης (GPS).

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν την πορεία των δραστών, όπως είχε καταγραφεί στο GPS κατά την καταδίωξή τους από τα δύο σκυλιά, κι έτσι, λίγες ώρες αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν την κρυψώνα τους και να συλλάβουν το ίδιο βράδυ έναν 22χρονο, τον οποίο αναγνώρισε η νεαρή γυναίκα ως τον έναν από τους δύο δράστες της ληστείας σε βάρος της.

Ο 22χρονος πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του. Νωρίτερα η κοπέλα είχε περιγράψει την περιπέτειά της σε ανάρτησή της στα social media.

«Στο ύψος από Φορονέως έως Υψηλάντου κυκλοφορούν δύο τύποι το πολύ έως 18 χρονών, με δύο ποδήλατα έκαστος. Είναι μελαψοί. Με τραβούσαν, με έριξαν κάτω, μου κατέβασαν το παντελόνι και μου ανέβασαν την μπλούζα. Μου έκλεψαν έναν σταυρό ασημένιο, ένα λουρί σκύλου και μου τραβούσαν μέχρι και το σκουλαρίκι απ’ τον αφαλό για να μου βγάλουν. Μου πήραν και κάτι ψιλά που είχα επάνω, με κλότσησαν και με πατούσαν. Τα σκυλιά μου τους κυνήγησαν και κατάφεραν να τους κόψουν ένα κομμάτι απ’ τη φόρμα τους» έγραψε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...