Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Με βαρύ «βιογραφικό» βίας ο συζυγοκτόνος

Δεν θεωρούσε τον εν διαστάσει σύζυγό της ικανό να τής κάνει κακό

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία για τον βίαιο χαρακτήρα του 55χρονου συμβούλου ακινήτων, ο οποίος στραγγάλισε την 43χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια έσυρε το άψυχο σώμα της στο κουζινάκι του φαρμακείου της, όπου το παρακολουθούσε απαθής επί τρεις ώρες, προτού αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του!

ginaikoktonia 6

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς περνούσε η 43χρονη λίγο πριν τη σκοτώσει ο σύζυγός της

Οπως αποκαλύφθηκε ο 55χρονος συζυγοκτόνος είχε συλληφθεί το 2002 έπειτα από καταγγελία τής τότε συντρόφου του, η οποία είχε ζητήσει την ποινική δίωξή του για ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος τού καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 43χρονης Αΐντας Παπαδοπούλου, ο ίδιος είχε ακολουθήσει την πρώην σύντροφό του με τη μοτοσικλέτα του από το σπίτι της μέχρι αυτό μιας φίλης της στην Αθήνα.

ginaikoktonia 5 Οταν η ανυποψίαστη γυναίκα σταμάτησε σε ένα φανάρι, ο μετέπειτα αμετανόητος συζυγοκτόνος της Καβάλας πετάχτηκε μπροστά της και προσπάθησε να τη βγάλει με τη βία από το αυτοκίνητό της. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού της επιτέθηκε ξανά μόλις πάρκαρε το όχημα.

ginaikoktonia 2

«Οταν πάρκαρε για να επισκεφτεί μια φίλη της, την πλησίασε και τη χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά της. Οταν αυτή φώναξε βοήθεια, ο κατηγορούμενος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί βρίζοντάς την» αναφέρεται στη δικογραφία.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα επιχείρησε να δραπετεύσει, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως εκείνη την ώρα μπαινόβγαινε πολύς κόσμος, αλλά συνελήφθη από τον φρουρό!ginaikoktonia

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, Μανώλης Βονικάκης, επιβεβαίωσε από την πλευρά του ότι ο 55χρονος ήταν βίαιος απέναντι στις πρώην συντρόφους του, η μία εκ των οποίων είχε καταφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα. Παράλληλα αποκάλυψε ότι η υπάλληλος του φαρμακείου της άτυχης μητέρας δύο αγοριών είχε προειδοποιήσει την εργοδότρια και φίλη της για τον 55χρονο. «Η υπάλληλος του φαρμακείου, που ήταν πολύ κοντά στην Αΐντα, το είχε επισημάνει. Εβλεπε την πίεση και την ψυχολογική κατάστασή της τον τελευταίο μήνα. Η υπάλληλος είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου» ανέφερε ο Μανώλης Βονικάκης.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι, παρά τις προειδοποιήσεις της φίλης της, η Αΐντα δεν θεωρούσε τον εν διαστάσει σύζυγό της ικανό να τής κάνει κακό, αφενός λόγω της αγάπης που έτρεφε στα παιδιά τους και αφετέρου γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Ο στραγγαλισμός για να επέλθει ο θάνατος απαιτεί τουλάχιστον τρία με τέσσερα λεπτά. Τέσσερα λεπτά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για κάποιον που υποτίθεται ότι είναι σε βρασμό ψυχικής ορμής. Υπήρχαν εντάσεις στο ζευγάρι, υπήρχε λεκτική βία τον τελευταίο χρόνο, αλλά τον βίαιο χαρακτήρα τον γνωρίζουμε…» κατέληξε ο κ. Βονικάκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...