Υπόθεση Πάτρας:«Eγώ είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη»

Μία αποκάλυψη που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη έγινε στο «Πρωινό» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μία κυρία αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε σε κομμωτήριο που ήταν εκεί και η κατηγορούμενη και δημιούργησε επεισόδιο.

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τελοσπάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: «Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου».

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: «Η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα από γιατρούς»

Λέει η κοπέλα πολύ ευγενέστατη ότι «έχετε κλείσει ραντεβού»; Λέει η Ρούλα «όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα».

Αφού είχαν χαθεί τα παιδιά;

«Ναι και της λέει η κοπέλα πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω. Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει “εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη”.

Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση».

https://www.youtube.com/watch?v=7Z7vCFuksho&t=4s

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...