Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Υπόθεση Πάτρας: Οι Αρχές έχουν πέντε βίντεο της Τζωρτζίνας που «καίνε» την Πισπιρίγκου

Η Τζωρτζίνα βασανιζόταν

Μόλις ένα μικρό μέρος από το ογκωδέστατο υλικό της δικογραφίας για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας φαίνεται ότι έχει δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καταθέσεις νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών.

Μια νέα πληροφορία αναφέρει ότι οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους πέντε βίντεο με καταγεγραμμένες κάποιες από τις κρίσεις που πάθαινε η 9χρονη, η οποία φαίνεται ότι εκείνες τις στιγμές βασανιζόταν από βραδυκαρδίες και αναπνευστικά προβλήματα.

σελ 8 9 φ4 patra1

Φυσικά, το υλικό αυτό θα αξιολογήσουν οι ειδικοί και πρωτίστως η διευθύντρια του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία έχει οριστεί ως πραγματογνώμονας για να υποστηρίξει το έργο της 18ης ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία για την Τζωρτζίνα, που οδήγησε στην προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην εξέλιξη της ανακριτικής διαδικασίας θα προσθέσουν τη δική τους εμπειρία από τη νοσηλεία του παιδιού οι γιατροί, οι οποίοι όμως προτίθενται να περιγράψουν ως μάρτυρες και την εν γένει συμπεριφορά της μητέρας. Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος πέταξε νέα «βόμβα», υποστηρίζοντας ότι η μητέρα «μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο» και πως «ησύχασε η Ρούλα, γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει», προσθέτοντας ότι «η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει»!

patra aj

Ο ίδιος ανέφερε, πάντως, πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον και τι είχε πει, και συμπλήρωσε πως «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει την Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ιριδα». Παράλληλα, ο Alpha αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης στις 30 Απριλίου 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, με γιατρό ο οποίος φέρεται ότι θέλησε να τον κινητοποιήσει ώστε να δει κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας η Πισπιρίγκου, λέγοντάς του ότι «η Ρούλα θέλει βοήθεια». Στη συνομιλία με τον γιατρό ο 33χρονος φάνηκε να μην εκτιμά ότι ο ειδικός θα μπορούσε να προσφέρει κάτι.

patra 4 3

«Ο ψυχίατρος δεν κατάφερε τίποτα, παρά μόνο να την κάνει να γελάσει μαζί του. Είμαι 8 χρόνια με τη Ρούλα. Στο πρώτο παιδί ήταν μια Ρούλα μέσα στο σπίτι που έκλαιγε, βγαίναμε έξω και γέλαγε…» είπε στον γιατρό.

231316194 541129667333937 6856993929885737373 n scaled Στο μεταξύ, η προφυλακισμένη μητέρα φάνηκε ότι ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που αντήλλασσε με την αδελφή της, τα οποία αποτύπωναν τη θυελλώδη σχέση της με τον Μάνο. Σε σχετικές δηλώσεις του, ο δικηγόρος της Οθων Παπαδόπουλος σχολίασε μετά το επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό: «Στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...